Şimdi Ara

SanalUkash.Net ~ Güvenilir Yasal Ukash Kart Satışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Güvenilir ve Yasal **** Kart Satış Sitesi :

    Web :http://www.sanal****.net
    Tel : 0542 254 16 67
    Skype : hepsi****@hotmail.com

    En Güncel ve Yüksek Kurdan **** Bozdurun !

     SanalUkash.Net ~ Güvenilir Yasal Ukash Kart Satışı


    Sitemiz, **** Kart fiyatlarını güncel kura göre belirlemektedir. **** fiyatlarımızı öğrenmek için Canlı Destek kısmından veya 0(542) 254 16 67 nolu telefon numaramızdan öğrenebilirsiniz. **** Kart Bozdurma işleriniz 10dk içerisinde hesabınızda olacak şekilde gerçekleşmektedir. Firmamıza **** Kart numaralarınızı vermeden önce lütfen güncel **** bozdurma kurumuzu sorunuz. Fiyat mutabakatına varıldıktan sonra **** pinlerinizi canlı destek ve telefonumuz aracılığı ile bizlere iletiniz. **** kodlarınızın geçerliliği test ettikten sonra belirtmiş olduğunuz banka hesap numaranıza, kod karşılığı ücretiniz yatırılır. Daha fazla detaylı bilgi almak için lütfen bizim iletişime geçiniz.







  • Web sitemizden çeşitli yöntemler aracılığıyla **** satın alma için ödeme yapabilirsiniz. Daha sonra **** ile alışveriş yapacak olduğunuz siteye **** kart rakamlarını girmeniz ile paranız hesabınızda olur. **** ile eğlenceye ulaşmak bu kadar basittir sadece 19 haneli **** koduna sahip olmanız yeter.
    **** kart ön ödemeli olduğu için satın aldığınız **** kod sadece tek seferlik kullanım içindir. **** ne kadar satın alınmışsa hesabınıza o kadar nakit olarak geçer. Bazı siteler komisyon kesmektedir. Bu komisyon tutarının bizim firmamız ile hiç bir alakası yoktur.http://goo.gl/rK5r0P Bu komisyon sizin ile satın alma yaptığınız firma arasında bir husustur.**** ilk başta sadece İngiltere’de mevcut olsada daha sonra dünyada bir çok ülkede hızla yayılmıştır. 6 kıtada ve 14 para birimi ile kullanılmaktadır. Buda **** kartın güvenilir olduğunun ispatı ve iyi bir hizmet olduğunu gösterir. Para göndermek için güvenilir ve yasal yoldur.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.