Arkadaşlar Nokia X6 cep telefonu siparişim bu gün elime ulaştı.Bir sürü sorum olucak (navigasyon,ovi vs.) Ama şu konuyu ilk önce halletmek istedim. Benim bu telefonu alma nedenlerimden biri müzik kalitesi idi.Ve telefonun içeriğinde olan kulakllık bunu fazlasıyla yerine getiriyor. Fakat sanalreyonumun gönderdiği kutudaki kulaklık ,düz bir konuşma kulaklığı.Aralarında dağlar kadar ses farkı var.
Standart Satış Paketi
* Nokia X6-00 16GB * Nokia Batarya BL-5J * Nokia Yüksek Verimli Şarj Cihazı AC-8 * Nokia Bağlantı Kablosu CA-101D * Nokia Stereo Kulaklık WH-701 * Kullanım Kılavuzu * Mini DVD
Hiç memnum kalmadım siteden. Bir tüketici kaybettiler.Bunu siteye belirttim.Cevap gelip kulaklığı bile değiştirseler daha o siteden alış-veriş yapmam
Şerefsizlikten başka bir şey değil.
bu muydu yani? bende garanti ile bir problem çıktı sandım. ben s2 almayı düşünüyorum o siteden? garantisi hangi firma acaba bu telefonun?
Distribütör garantisi veriyor yanlış bilmiyor isem, SIII ilanında yazıyordu. Bu arada ilanın alt kısmında kutu içeriği belirtilmiş, orada belirtilenden farklı bir içerik mi ulaştı elinize yoksa orjinal kutu içeriğinden mi farklı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme