Şimdi Ara

***Sanalpazar Alacaklılar Kulübü*** (90. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.230
Cevap
69
Favori
138.219
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • aytaceee A kullanıcısına yanıt
    Aynen kardesım o stresi tarif bile edemem. Ama bu firma bence bu yaşananlardan sonra batmaya daha da yaklasmıstır. Tabii benim güzel ülkemin güzel insanları aklını başına almışsa şayet.
  • inşallah herşey eski günlere geri döner.
    şimdi ne kadar sitem ettiysekte snucta herkesin parası yatıyor.
    sanalpazar hem kredi kartına taksit hemde kargo avantajlarıyla çok iyi hizmet veriyordu.
    inşallah herşey çok güzel olacaktır.
  • hızlıal da bazı ürünlerde indirim var, güzel bir şey bulursam alırım, ürün göndermemezlik durumları yok
    para göndermede sıkıntı var, bu firma da batarsa rekabet ortadan kalkar, bizler sıkıntıya düşeriz yoksa ........
    .
    275 tl üstine 25 tl de indirim veriyor, isteyen baksın.
  • Beyler adamlar için öncelik para olsaydı ne komisyon oranı bu kadar düşük olurdu ne de ürün listeleme ücretsiz olurdu. Adamlar paramiza göz dikseydi parayı yurtdışına kaçırır iflas bayrağını çekerdi. Ama adamlar zor bi süreçten geciyor belli ki. Şuan yavaş da olsa ödemeler yapılıyor.

    Muhtemelen iflas erteleme sebebiyle sanalpazarin da adı diğer şirketlerle anıldığı için bankalar kendilerince hukuksuz bir tedbir almış. Yani neme lazımcılık yapıyorlar yani. Bu yüzden sanalpazarin da parasına bloke koyuyorlar. Bundan dolayı ödemeler geçikiyor. Aksi halde ben bir gün bile geciktirdiğini görmedim.

    Gg , sahibinden ve diğer komisyonu yüksek ve listeleme ücreti olan firmaların tahtını fena sallayan sanalpazarin eski günlerine döneceğine inaniyorum.

    Ödemeleri veya borclari olanları anlıyorum. Çok zor bir durum. Umarım en kısa sürede odemelerini alırlar.

    Ben yine de almaya satmaya devam edeceğim.

    İnşallah bir an önce bu sıkıntı sona erer ve sanalpazar eski günlerine döner.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şuan ödemeler nasıl, sıkıntılı süreç aynen devam mı
  • Suç duyurusunda bulunacam diyorum bilgi verdiginiz icin tesekkurler diye cevap geliyor :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bankalardaki sorunun bir kısmı( ne kadar olduğu belli değil) halledildi. Ödemeler gerçek anlamda yapılamaya başlandı. Herhangi bir yere mesaj atmanız veya aramanız onlarin bankalar ile olan problemine etki etmeyecektir. Ama yasal yollardan tabiki etki edebilirsiniz. Büyük çoğunluk parasini alacaktır. Ben daha alamadim diyen arkadaşlar bu ödeme alan kısımdan değildir demektir. Ne yazikki bu bir şans.
    ama şunu söylemek gerekirse hayırlı olsun arkadaşlar ödemeler yapılıyor :) umarım,inşallah herkes parasini en kisa sürede alir. Hayırlı Cumalara

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumdaşlar Dudulludaki merkezlerine giderek bende paramı aldım. Danışmadaki bayanla görüştüm ve oda telefonla başka birini görüştürdü. Daha önce defalarca alışveriş yaptığımı ve icinde bulunduklari durumdan dolayi anlayış gösterdiğimi belirttim. Onlarda anlayış gösterdiler ve 160 TL alacağımı ertesi gün hesabıma yatırdılar. Yaklaşık 1.5 ay beklemiş oldum. Yılbaşındaki Gold grubu iflas ertelemeden önceki tüm banka hesapları bloke durumda olduğunu ifade ettiler ve dolayısıyla işten çıkarma vs yapmadan yılbaşından sonraki meblalarla kendi içinde çevirmeye çalıştıklarını anlattılar. Durumlar böyle...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neyin bu duruma neden olduğunu tam olarak anlayabilmiş değilim. Eğer bankalar yukarıdaki arkadaşın dediği gibi ne olur ne olmaz deyip tedbir koyduruyorsa bankalara yüklenmek lazım. Sanalpazar şu sorunlar yaşanana dek bulabileceğimiz en iyi yerdi. İflas erteledilerse umarım düze çıkarlar. Umarım bizim paramızı çeşitli bahanelerle bankalarda bekletip faiz ile düze çıkmayı ummuyorlardır. Ancak şu olağan üstü hal ile iflas erteleme ile ilgili kanun değişikliğe uğradı diye biliyorum. Haberlerde görmüştük. Umarım bu işleri eski düzenine sokarlar. Yollarına güzelce devam ederler. İsterse firma el değiştirsin. Ama güzelce sanalpazar varlığına devam etsin. Yoksa sadece gittigidiyorun eline kalırız. Ve tekel hiç istemediğimiz şey.

    Ama hala anlayamadığım şey. Komisyon alarak çalışan ve oldukça popüler olan bir yerin nasıl olupta işleri bu hale getirdiğini anlamak biraz zor. Acaba bu şirketi tüzel kişilik altında kuranlar diğer kurucu tüzel kişilik yani ana firmadaki zararları buradan mı kapatmaya çalıştı ? Yani ana şirket batmasın diye alt şirketin karını ve bankadaki parasını ana şirket için mi kullandılar ? Eğer öyle bişey yaptılarsa asrın hatasını yaptılar..

    Ama sanalpazar batsın gitsin demek iyi değil. Tam aksine eski güzel günlerine dönmesi hepimiz için en iyisi olacaktır.




  • İşler düzelmişmi diye konuyu yeniden ziyaret etmek istedim dün bile mesaj atan var paramı alamadım diyerek. Yok arkadaş artık bitmiş sanalpazar geçmiş olsun. Sanalpazar dürüstçe bu işi çözmek istiyorsa site etkinliğini bir süreliğine askıya alıp artık yeni ödeme kabul etmemeli. Borçları da kredi ile halledip sıfırdan başlamalıdır. Gold grubunda bloke para serbest kalınca da işleri yoluna koyarlar. Sanalpazara istese her banka kredi verir.
  • 3 ay oldu hala değişen bir şey yok. Her defasında hakaret ediyorum, taş olsa çatlar. Pes!
  • ***Sanalpazar Alacaklılar Kulübü***
    Ben de 1 aya yakındır ödeme bekliyorum. 165 TL . Listeye beni de yazın.

    Önceleri sanalpazar'a kızarak tüm ilanlarımı kapatmıştım. Şimdi ise ilanlarımı aşağıdaki mesajı ekleyerek açıyorum.

    Önemli Duyuru: Sanalpazar'ın satıcı ödemelerini SAVSAKLAMASI sebebi ile ödemeyi buradan almıyorum. Ürün ile ilgileniyorsanız lütfen MESAJ atınız, havale/eft için banka hesap numarası isteyiniz. Aksi halde buradan satın aldığınız ürün GÖNDERİLMEYECEKTİR. Anlayışınız ve işbirliğiniz için teşekkür ederim.

    Gerisini alacaklar ve Sanalpazar düşünsün.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dijital75 -- 20 Ağustos 2016; 15:23:46 >




  • SanalPazar.com üzerinden ikinci el ürün ilanı açtım 2762945 ve 2761993 satış kodlu 2 adet ürün satıldı biri 23-07-2016 diğer 27-07-2016 tarihinde satıldı ve alıcılar ürüne onay verdi. Ve aradan 20 günden fazla zaman geçtiği halde hala para transferi yapmadılar müşteri hizmetleri hep aynı cevabı veriyor. Bi kaç kez ödeme yapılmazsa şikayet edeceğimi beyan ettim fakat hiç oralı olmadılar en son 19-08-2016 tarihine kadar transfer yapılmazsa suç duyurusunda bulunacağımı beyan ettim departmanımız gerekli çalışmayı yapacak dediler ve yine tarnsfer yapılmadı. Dün mesaj attım pazartesi savcılığa gidip suç duyurusunda bulunacağım dedim ve bana bizi bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederiz diye mesaj attılar resmen dalga geçiyorlar. Resmen dolandırıcılık yapıyorlar. Ve sonra internetten bi baktım benim gibi bi sürü mağdur insan var ve site hala çalışmaya devam ediyor. Dur bakalım yarın savcı ne der




  • benimde yaklaşık ikiaydır 450 tl param sanalpazarda; yaklaşık 1 hafta önce tüketici haklarına başvurdum; onaların savumasını isteyeceklermiş; gelişmeleri paylaşacağım
  • Değerli arkadaşlarım an itibarı ile üyeliğimin askıya anıldığını öğrenmiş bulunuyorum. İlanlarımın içine "sanalpazar satıcılara ödeme yapmıyor, havala/eft için mesaj atın" şeklindeki metni fark etmişler üyeliğimi askıya almışlar. Paramı verseler cehennemin dibine kadar yolu var.

    Bu problem için savcılığa gitmeyi düşünüyorum. Sonuçta adamlar milletin parasını gasp ediyorlar. Ödeme yapmadıkları halde ortada hiçbir şey yokmuş gibi ticari faaliyetlerini sürdürüyorlar. Bu mevzu ile ilgili adliyeye gidip de bir sonuç alan var mı ?
  • 375 tl alacağım var 2 haftayı geçti ödeme falan yapmayı düşündüklerini sanmıyorum ayrıca artık müşteri hizmletleri falan mesajlara cevap atmıyor asabım çok bozuk burdaki tüm mağdurlar toplanalım dudulludaki ofislerine kadar gidelim
  • Ben istanbulda olsam seve seve ekibinize katılırdım. Fakat değilim. Kaldı ki bu kadar insanı mağdur edip hala da hiçbir şey yokmuş gibi ticari faaliyetlerine devam ediyorlarsa bu işte bir terslik var demektir. Kendilerine savcılığa suç duyurusunda bulunacağımı söyledim. Yarın bir hareket olmazsa öbürsü gün savcılığa gidiyorum. Yazışmalar ve başka kişilerin şikayetlerini içeren bir sürü çıktı aldım. Bakalım ne olacak.
  • dijital75 D kullanıcısına yanıt
    ben gittim. savcılık takipsizlik verdi. ben bilişim suçlarına başvurmuştum ordan bişey çıkmadı. şimdi hatırlamıyorum ama isterseniz bişe bişe mahkemesine başvurabilirsiniz yazıyordu. tabi bu yazı eve gelene kadar sanalpazar parayı yatırdığı için uğraşmadım.
  • Ben de bugün para geldi geldi , yarından itibaren yasal takip başlayacak dedim kendilerine. Nasıl olur da böyle şeyler için savcılıklar takipsizlik kararı verir ? Neye dayanarak. Ortada gasp edilen milyonlar var.
  • 19 Mayıstan beri 180 TL alacağımı alamadım. Alan arkadaşlar yönlendirebilirseniz sevinirim. Ortak bir harekette bulunacaksak katılmak isterim.

    Selamlar
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.