Şimdi Ara

***Sanalpazar Alacaklılar Kulübü*** (52. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.230
Cevap
69
Favori
138.217
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • scil kullanıcısına yanıt
    Anlama konusunda haklıısnız.Tuhaf bır toplum olduk 50 tl yı vermıyorlarmı uzerınemı yattılar
  • www.kelepirci.com nasıl ilanlar hakkında vs.alternetif olabilirmi?
  • Para transferleri; belirli limitler dahilinde ve tüm satıcı üyelerimize eşit ölçüde dağıtılacak şekilde yapılmaya devam etmektedir. bu cevabı alıpta eğer şikayetçi olmuyorsanız vay sizin aklınıza böyle bir kanun madde vs kabul edilecek birşey değil
    madem öyle
    satıştan aldığımız komisyon içinde kendilerine limit belirlesinler??
    veya satış limiti koyun atıyorum günlük alım satım misal 50 tane üstüne izin vermesinler böyle şeymi olur
    yüksek alacağı olan 1 2 tane kişi şikayetçi olsun bak nasıl mum gibi oluyorlar ama nerdee..
    neyse ben bi yol buldum eğer olursa size yarın dönüş yapacağım alacaklı olanlara yardımcı olmaya çalışacağım
  • http://www.sanalpazar.com/satici_odeme_listesi.php
    Bu kadar alacağı olan lişiler neyi bekliyorlardıki,Ancak bugun bu liste ödenebilmiş,listeye bakarsanız bir kişinin 10 kadar siparişi var ..
  • scil kullanıcısına yanıt
    Umut tacirleri artık 3 5 kışıye odeme yapılıyor ya ınsanların agzına 1 kaşık bal çaldılarya bu demektırkı paralarımızı odeyecek...her seyden once paraları kendı hesablarında tutmaları bır kere YASAL degıl.Yaklaşık 59 adet odeme yapılmış ama toplarsanız 40 kısıye odeme yapılmış.Buda demektır ODEMENIZ YAPILCAKTIR yani bir kac seneyı bulur.Ki kendı paraları degıl kı odenmesı gerekn paralar ayrıca sız banka degılsınızkı parayı hesabınızdatutuyorsunuz bankada alacagın olsa paramı ıstıyorum desenız aynı anda odemek zorundalar. Bu lıstede ısmınızı zor gorursunuz...savcılıga verecek-vermek ısteyen arkadşlar yaptıgınız gırısımlerı lutfen burada paylaşın....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eryıl34 -- 20 Nisan 2016; 14:46:02 >
  • Bu da bugün yapılan ödemeler, toplam 444 ödeme...gelişme var gibi

    http://www.sanalpazar.com/satici_odeme_listesi.php

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün eski ve ilk onaylı olan alacaklarımın hemen hemen yarısını aldım. Liste olayını bilmiyordum kendimi gördüm teşhir edilir gibi yayınlanması pek hoş değil.

    Alacağım tutarlar çok aman aman değil ama olsun. Yani bazı arkadaşlar hala neden satıyorsun ya da paran yatmadı neden devam ettin diyebilir ama ben açık arttırmayla satıyorum.

    Sattığım ürünlerin %95i açık arttırmadır. Çok uzun yıllar gittigidiyorda sattım fakat zamanla cadde sitesi oldular, ana sayfaları değişti açık arttırmanın 7. günü 6-7 görüntülenmede kaldım. Bunun yerini sanalpazar doldurdu, düşük komisyonla gittigidiyor arasında ki farkı kapattı.

    Burada yazan arkadaşlarda benim gibi ya forumdan buluyorlar satıyorlar ya da uygun fiyata ikinci el vs. Burada hayıflanan insanların binlerce ürün bulunan sanal mağazaları yok. Kaldı ki herkes sitenin geçte olsa ödeme yapacağından hem fikir.

    Hem dolandırılmanın küçüğü büyüğü yok. 100 lirada olsa bin lirada olsa işleyiş aynı, cebinizden para çıkmıyor.

    Yani yeni yeni yüzler geldi şuraya, sürekli negatif bir elektrik saçıp gazlama çabasında.

    Arkadaşlar sizlerde savcılığa gidebilirsiniz, bimere yazabilirsiniz. Alacağınız 20 lira benim paramdan kıymetsiz değil. Lütfen şu çabalamalarınızdan ve milleti eleştirmenizden vazgeçin. Savcı sizden para almaz




  • soyken kullanıcısına yanıt
    Yani yenı yuzler geldı şuraya sureklı negatıf elektrık sacıyorlar gazlama capasında mılletı elestıriyorla Ne kastedıyorsunuz...
  • Bugün bana da gün vermişler 4 mayıs da ödenecek diye bakalım göreceğiz...
    Satışım 21 mart dı..
    Ayrıca bütün evrakları hazırladım sözleşme, ekran görüntüsü felan yatırmazlarsa savcılığa gideceğim direk...
    Bu arada GOLD bilgisayarıda aramıştım bugün kayıt açtırdım belki onunda etkisi olmuş olabilir...
  • 28 martta onaylanan ödemem bugün ödendi sonunda. Artık sanalpazar ile ilişkim bitti çok şükür.
  • [DHTUBE=En buyuk mahdur ben miyim 13.500 ürünümun parasini 10 gün oldu daha ödemediler valla açığı kapatmak için gittim kredi kartindan komisyonla para cektim bana yol gösterin 13500 az para degil cok magdur durumdayim :(]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanım haberde sayfaya konu actım kapattılar. Bir suru magdur var. Sanalpazara bulasmayın dedim. Saglıgınız zarar gorur arkadaslar. Bende hicbirsey yapmamama ragmen 40 gunde iptal ettirdim hatta banka iptal etti onlar etmedi. Ticaret iyidir helaldir ama yalan dolanla olmayacak. Sanalpazar iyiydi. Basta durust davransalardı bende destek olurdum ama yalanla oyalamayı tercih ettiler. Buradan buranın yoneticilerinede teesuflerimi iletiyorum. Sikayetvar bir suru sikayetle dolu burada konu dile getirilmiyor. Forumlar uyerlerini haberdar etmek ve korumakla yukumlu degilmidir? 13.500 tl yi kaptırmıs arkadasımız ve kredi kartından faizle para cektigini soyluyor. Yazık degilmi bu adama. Sucu her zaman kullandıgı durumunu merak etmediği bir siteyi kullanmakmı? Bu arkadasımızın ailesi varsa ne yapsın? Benimki kucuk bir meblagdı kurtardım siz bulasmayın arkadaslarınızada soyleyin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: scoutch

    28 martta onaylanan ödemem bugün ödendi sonunda. Artık sanalpazar ile ilişkim bitti çok şükür.

    miktar ne kadardı hocam benim 21 mart hala ödenmedi...
  • Ağzınızı dilinize sağlık aynen öyle.... Dediğiniz gibi sağlam bir siteydi her zaman alış veriş ederdim.. 150.0000 Tl yakın alış verişim var.... en son ekim 2015 de alış veriş etmiştim 3 günde param yatmıştım herhangi bir sıkıntım yoktu.. dsaha öncede bir problem yaşamadım ona güvenerek tekrar alışveriş yapmak istedim. nisanda yüklü miktarda bir satış yaptım 13500 TL 3 gün boyunca para yatmadı merak ettim sordum teknik bir sorun var dedi telaşlamadım çünkü hep yatardı sonra şikayetimvardaki yazıları görünce milletin aylarca beklediği görünce durumu anladım. dediğiniz gibi böyle bir konuyu foruma falan açsalardı daha önce dile getirselerdi belki görür böyle bir duruma bulaşmazdık... neyse hayırlısı beklemekten başka çare yok günde 10 mesaj atıyorum sanalpazara.. :((
  • Arkadaşlar yazılanlardan çıkan sonuca göre SP'da ödemeler tam 15 gün sonra yapılıyor. Paranıza el koymak ödememek gibi bir durum söz konusu değil yani.
    15 günden çok bekleyip ödemesini alamayan arkadaş var mı? Ödemesini alamayan yoksa ve 15 günde ödeme yapılıyorsa bunu göze alarak, bilerek ürün satılabilir.
    Konuyu netleştirmek için tekrar soruyorum. Parasını almak için 15 günden fazla bekleyen var mı? Varsa en çok bekleyen kaç gün bekledi?
  • Benim odemem ayin 2 sinde onaylandi halen bekliyorum malesef ve hep ayni cevaplar. 1 aydir bekleyeni bile biliyorum bence 15 gunle alakasi yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: A.Fatih

    Arkadaşlar yazılanlardan çıkan sonuca göre SP'da ödemeler tam 15 gün sonra yapılıyor. Paranıza el koymak ödememek gibi bir durum söz konusu değil yani.
    15 günden çok bekleyip ödemesini alamayan arkadaş var mı? Ödemesini alamayan yoksa ve 15 günde ödeme yapılıyorsa bunu göze alarak, bilerek ürün satılabilir.
    Konuyu netleştirmek için tekrar soruyorum. Parasını almak için 15 günden fazla bekleyen var mı? Varsa en çok bekleyen kaç gün bekledi?



    var geçen ayın 29 unda satış yapmıştım hala para alamadım;en son habire mesaj atınca bu ayın 24 ünde ödeneceğine dair mesaj yollamışlar.
  • A.Fatih kullanıcısına yanıt
    15 gün falan değil bir ay oldu hala ses seda yok. Hergün mesaj atıyorum ama bilindik cevaplar. 300tl diye şimdilik mahkeme falan uğraşmak istemedim ama böyle giderse vereceğim. Sanalpazar benim için bitmiştir para dağıtsa girip almam. 1 iş günü deyipte aylarca bekletilmeyi göze alıyorsanız ve hala güven duyuyorsanız siz girip ürün satabilirsiniz. Ben daha güvenemem oraya. Sahibinden.com yüksek komisyon alıyor fakat bikaç saate geçti ödemem.
  • ben bugün 900 tl civarı bir satış yaptım bakalım ne zaman ödeme yapacaklar. burada paylaşırım
  • Artık bencede güvenilmez, Banada 27 si diyorlar ödemeye paramı alayım bir daha da satmam artık oradan. Sahibinden de yada gg dan veririm alıcının işine geliyorsa yoksa Sanalpazar'ın cılkı çıktı. Hem 1 iş günü de hemde beklet, saçmalıktan başka bir şey değil. Alıcı az komisyon verecek diye ben rezil olamam işine geliyorsa veririm yoksa vermem.
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.