Şimdi Ara

sanal pazarda ürün satışı ile ilgili.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • sanalpazarda ürün satışı yapıcam alıcı hazır ancak ben bu hessap kayıt işini halledemedim.açıkçası ailem pek yanaşmıyor kredi kartı ile internetten alışverişe zorla ikna ettim ama bi türlü ayarlıyamadım.ve iban falan istemesi garip geldi.alışveriş yapmış arkadaşlar yardım ederse çok mutlu olurum.birde sanal kart ile işlem yapamıyor muyuz sanalpazarda.

ryzen 1600x-msi gtx 1060 gamingx 6gb-2x8gb 2400 crucial balistix -asus prime b350 matx -msi core frozr l cooler-corsair cx 550 psu-crucial 275 gb ssd-phanteks p400s tg case
  • yukarı

Orijinalden alıntı: attakkann1

sanalpazarda ürün satışı yapıcam alıcı hazır ancak ben bu hessap kayıt işini halledemedim.açıkçası ailem pek yanaşmıyor kredi kartı ile internetten alışverişe zorla ikna ettim ama bi türlü ayarlıyamadım.ve iban falan istemesi garip geldi.alışveriş yapmış arkadaşlar yardım ederse çok mutlu olurum.birde sanal kart ile işlem yapamıyor muyuz sanalpazarda.

Güvenle koy 1000 tlye yakın satışım-alışveirşim oldu.Ver ibanı hesap noyu hiç bir şey olmaz

PSN ID:ZaferKalaTR
  • Kardeş sen zaten ürün satıcaksın. Kredi kartı ile ne işin var. Hesap bilgilerini gireceksin. hesap no ve iban numaranı. İBAN istemelerinin nedeni ödemenin eft ile geleblme ihtimalidir. Sanal pazar güvenli bir platform. Bilgilerini girmekten çekinme. Ancak bilgilerini siteye gir ullanıcılar ile paylaşma.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.