Şimdi Ara

Sanal Operatörlere'de Hediye Uygulaması Gelmeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu forum da Bimcell, Pttcell kullanan arkadaşlar'da var onun haricin de Teknosacell, Vestelcell, Pocell (Hala var mı bilmiyorum ama bu salgın olayı bitince herhangi bir petrol ofisi'ne uğrayıp bilgi alacağım) bu tip sanal operatörler'in hepsi Türk Telekom (Avea) altyapısın'da yer almaktadır. Gsmobile ve Fenercell gibi sanal takım operatörlerin de bile sil süpür var ancak bu en baştaki isimlerini saydığım operatörler'in bedava'dan internet, dakika, sms hakkı alma gibi bir avantajları, uygulamaları yok. Türk Telekom bu sanal operatörler'e neden haksızlık ediyor? Onlar'da bu operatörler'in müşterisi değil mi? O kadar mesaj yolladım kendilerine hep robot döndü Pttcell'e de yazdım, Teknosacell'e de yazdım Pttcell hariç hepsi aynı e-posta mesajı ile cevap verdiler. Bu haksızlıktır hem de kul hakkı bile sayılabilir, bu tip operatörlere de sil süpür tarzın da bir şey getirilmelidir.

    Bu konu'ya siz de görüşlerinizi, dileklerinizi yazabilirsiniz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Kesinlikle katiliyorum hocam sonuç olarak hepsi gsm operatöru olarak hizmet vermektedir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TT bu firmalara bir şeyleri normalinden ucuza veriyor ki firmalar hizmet verip bundan kâr elde edebiliyor. Hediyeler de burada verilen tavizlerden biridir belki.
  • fenercell şu an sadece faturalı benim bildiğim fiyatı 39 liradan başlıyor.yeni gelene güzel avantajları da var.yani anlatmak istediğim saydığın diğer zamazingolardan farklı fiyatı, tt'nin normal fiyatlarıyla aynı.bu sanal operatörlere geçmeden iyi kötü yanlarını iyi kavramak gerekiyor.avantaj sahibiyken oley ama aksi halde tü kaka denmemeli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi insan niye bu sanal operatörleri kullanır anlamam. Fiyat olarak zaten bir avantajı yok. En azında TT'da bir tık daha premium hizmet alınabilir. Sil süpür'ü niye açmazlar anlamak ayrı bir güç.

    Buradan nutella'ya sesleniyorum. Her ay eve minimum 10 kavanoz alan biri olarak NutellaCell açmanı bekliyorum. Hatta ben gibi birçok nutella aşığı kişinin bu geçişi yapacağına eminim. Mümkünse Vodafone altyapısı olsun. Her kavanozda kapaktan silip süpürsek ve gb'lara yumulsak fena olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ve bugün itibariyle Bimcell ve Teknosacell'e (Sadece faturasız) de Sil Süpür gelmiştir...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-842350F0A

    Ve bugün itibariyle Bimcell ve Teknosacell'e (Sadece faturasız) de Sil Süpür gelmiştir...

    Hocam hattım bimcell ilk sil süpürümü yaptım günlük 1 gb verdi. Sayenizde bimcelle sil süpür geldiğini öğrendim sağolun hocam


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deryadeniz907 D kullanıcısına yanıt

    Rica ederim hocam, hayırlı olsun  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt

    Hocam bimcell'lilerle sınırsız konuşma var en büyük avantajı bu tl yükleme limiti en düşük bimcell 25 lira yüklenebiliyor.Hat olarakta en uygunu 85 lira ile bimcell.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.