Şimdi Ara

'Sana verilmeyen işi yapma' ve 'bilmediğin işe karışma' sözü farklı anlamlar değil mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
58
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben işyerinde bi arkadaşıma "sana verilmeyen işi yapma" dedim. Çünkü whatsappdaki sevkiyat grubuna katılmak istemeyip, sevk edilecek ürünlerin paletlenmesi ile uğraştı.
    Sevkiyat grubunda olan benim, ve nelerin paletlenecegini o grupta kararlastiriyoruz.

Ve arkadaşım ise sözlerimi değiştirerek "bilmediğin işe karışma" dediğimi müdüre aktardı.

Ve o arkadaşa demedigim kelimelerden dolayı şimdi suçlu ben oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krebya34 -- 27 Haziran 2024; 22:10:6 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• A kişisi B işini biliyor diyelim ama B işi adama verilmemiş krebya A kişisine sana verilmeyen işi yapma derse A kişisi B işini yapabilecek potansiyelde olsa bile kendisine verilmediği için yapmaması lazım ama eğer krebya A kişisine bilmediğin işi yapma derse A kişisi B işini bildiği halde krebyadan böyle bir söz duyduğunda krebya suçlu olur

• Ulpro kullanıcısına yanıt
    Ben "bilmedigin işe karışma" demedim. Sorun burada.
    Sözlerim carpitildi.

Ve o A kişisi sevkiyat grubunda değil. Sevkiyat grubuna katilmak istemiyor. Whatsapp grubunda ihracat sorumlusu var. O nelerin gidip gitmeyecegini kesinlestiriyor.
    Ve A kişisi WhatsApp grubuna katilmak bile istemiyor. Ve kendisi nelerin gidip gitmeyecegini bilmeden, gönderilecek kolileri paletlenmesini baslatiyor.

Ben asla ve asla "bilmediğin işe karışma" demedim.

Sadece "sana verilmeyen işi yapma, grupta yoksun" dedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.