Şimdi Ara

Sana uygun bisiklet burada!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Baya zamandır yoktum. Artik konu acma zamani geldi. Forumda baya sessizlik olusmus durumda. Tek tek konu acmak yerine buraya yazin buradan yardimci olalim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • merhaba arkadaşlar 2015 İstanbul alacağım kadro boy ölçülerini 44-48-52 vermişler, ben 1,79 boyundayım 52 büyük olur sanki diye düşünüyorum çünkü en büyük bedeni, 48 küçük olabilir mi, görme şansım olmayacak internetten sipariş edeceğim aranızda kullanan varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
  • hidr0ksit H kullanıcısına yanıt
    ya simdi ben bu kadro boylarini fazla bilmiyorum. yani 19 21 gibi degil. fazla bilgi sahibi degilim. etrafinda deneme sansin varsa bi dene. yada internetten bak diger turlu bisey diyemem cunku. alacagin model nedir? ve kac jant almayi planliyorsun?boyunun yaninda kilon da onemli?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beni biliyorsun carraro sportive 321 var bende ancak yamalı-arnavut taşlı yollarda çok sarsıyor bu eldivenler bu darbenin bir kısmını emiyor diye okumuştum doğru mu bu? bir bilgin var mı?
  • Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    bısıklet bınerken kullanılan eldıvenler zorlu yollarda resmen suspansıyon gorevı goruyor. Hem elının zarar görme açısından hem sert tutuşlarda ki rahatsızlıklardan koruyor. Güzel jellı bır eldıven almanı tavsıye ederım.
  • Son zamanlarda motorlu taşıtlara gelen vergiler bisikletleri de etkiledi sanırım? Bu nedir arkadaş! Kaliteli,düzgün bir cyclocross bisiklet almak için en aşağı 2 bin Türk lirasını gözden çıkartmak gerekiyor.
  • Arkadaşlar merhaba,

    Corelli Pierre 5.0 almayı düşünüyorum. Sizce nasıldır? Corelli kullanan varsa yorumlarını alabilirsem çok sevinirim.

    Sana uygun bisiklet burada!

    Corelli Pierre 5.0




  • gtanyer kullanıcısına yanıt
    Fiyatına göre iyi bisiklet. Ama frenleri göbekleri ve maşası biraz daha iyi olsa daha iyi bisiklet olabilirdi. Fakat fiyatına göre makul bisiklet. Bunun yerine daha iyi modeller olan Carraro sportive 321 yada 220 alabilirsin. Biraz daha alt model olan salcano city explorer 40v modeli var. Yüksek model aynı fiyata hidrolik fren istiyorsan (800-900) city explorer 10HD alabilirsin. Sürekli düz yolda kullanacaksan, sabit maşa alman daha mantıklı olur. Bunun dışında diğer özellikleri iyi seviyede. Veya diğer model olan KRON TX150 modelinin V-fren olanından alabilirsin. Onların maşası sabit değil ama süspansiyon kullanırken kilitleme özelliği var. Genede bu 4 bisikletin komponentleri hemen hemen birbirine yakın. O yüzden görüntü olarak hangisi gözüne daha çekici geldiyse, onu alabilirsin. Karar senin.

    Salcano

    Sana uygun bisiklet burada!

    Kron

    Sana uygun bisiklet burada!
    Sana uygun bisiklet burada!

    Carraro

    Sana uygun bisiklet burada!

    Corelli

    Sana uygun bisiklet burada!




  • Hocam çok teşekkür ederim, sanırım tx 150 üzerine yoğunlaşacağım.

    Tavsiyeleriniz için teşekkürler
  • Ben iki model arasında kaldım 2017 scott aspect 730 ve 2016 ghost kato 5 arasında. Önem verdiğim özellikler kadro ve jant yani ileride üstüne geliştirme yapabileceğim bir şey istiyorum. Bu iki modelden hangisini tercih etmeliyim?




    Sana uygun bisiklet burada!

    Sana uygun bisiklet burada!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenizG1999 -- 12 Kasım 2017; 17:25:32 >




  • Ben olamadım, sen yardımcı olur musun arkadaşa?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.