Mümkün müdür böyle bişey, radyo açıksa arabalara binince ve radyo değiştirince acayip kasmaya başlıyor oyun.
Ctrl + X kombinasyonunu dene mesela gta4'te böyle ama san andreas'ta nasıl kapattığımı tam hatırlayamadım , ya da sadece X'i dene.
quote:
Orijinalden alıntı: Mertcan.
Ctrl + X kombinasyonunu dene mesela gta4'te böyle ama san andreas'ta nasıl kapattığımı tam hatırlayamadım , ya da sadece X'i dene.
gta 4 de sadece x
Yok işe yaramadı
Ayarlarda audio kısmında yok mu radyo kapatma?
Oyun 700 mb'lık ripli versionsa aynen o dediğin sorundan oluyor, tam versiyonunu bulmaya çalış
Radyonun sesini ayarlardan sonuna kadar kıs.Sonra oynamaya devam et. Ben böyle yapıyordum.
Bu arada ses ayarlarında radyoyu kapatıyordum, sesini kısıyordum radyonun yine de aynıydı. Hatta dün internet cafe'den stream dosyasını aldım bu sefer arabaya binerken gta_sa.exe hatası vermeye başladı
quote:
Orijinalden alıntı: ManitoN
Oyun 700 mb'lık ripli versionsa aynen o dediğin sorundan oluyor, tam versiyonunu bulmaya çalış
Sorun bu olabilir evet, bulmaya çalışırım teşekkürler.
Gerçekten ripli gta oyunlarında hep sorun oluyor , tam sürümünü temin edebilirsen senin için daha rahat olacaktır.
Tamam İyide Ban Yardim Edin Bende Gta San Andreas Var Yüklüyom 2 Çubuk Dolunca Veri Döngüsel hatasi!!!!!!! Data 2 Lütfen Yardim Tüm Programlari İndirdim Denedim Olmadi...Kolanya döktüm su döktüm herşeyi yaptim [DHTUBE=Dvd DE Çizik Bile Yok Yardim Lütfen????????????**]
2 Yardim Edinse Sitede Konu Açamiyom Neden?????????*
quote:
Orijinalden alıntı: Umutlu_Kalp18
Tamam İyide Ban Yardim Edin Bende Gta San Andreas Var Yüklüyom 2 Çubuk Dolunca Veri Döngüsel hatasi!!!!!!! Data 2 Lütfen Yardim Tüm Programlari İndirdim Denedim Olmadi...Kolanya döktüm su döktüm herşeyi yaptim [DHTUBE=Dvd DE Çizik Bile Yok Yardim Lütfen????????????**]
Google Translate bile çeviremedi.
quote:
Orijinalden alıntı: Technobreaker
quote:
Orijinalden alıntı: Jukkasjärvi
quote:
Orijinalden alıntı: Umutlu_Kalp18
Google Translate bile çeviremedi.
Hort.
r ye basın orada karışık radyolar olacak orada radyo off a gelip orada durun kapanıyor
xlsonX
kullanıcısına yanıt
torununa anlatır artık
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme