Microsoft wireless deskopt 1000 marka klavye mouse set kullanıyorum Gta San andreas ta problem yaratıyor. Klavyemde sorun yok fakat mouse hiç bir şekilde çalışmıyor... Oyunun menüsünde dahi çalışmıyor oyunu tıklayarak açamıyorum klavyeden yön tuşları ve enter ile açabiliyorum oyuna girincede hiç bir tepki yok yaşayan ve çözen olduysa yardım ederse sevinirim..
"Lütfen oyuna girdikten sonra bi kaç kere esc ye bas gir çalışır demeyin çünkü hiç bir alakası"
Menude calısmaması kotu.Bende menude calısırken oyunda calısmamazlık yapıyor.Bu sorunu mouseu menude hareket ettırdıgım anda esc'ye basarak cozuyorum.Mouse oyun ıcınde calısmaya baslıyor.
klavye ile options tan fare seçeneklerini açmaya çalışın.
Oyununu değiştir. Olmazsa sorun senin sistemdedir.
Bende laptoptan oynuyorum. Sam amcayı soymak adlı Görevi yapmak için ''Umpad'' Tuşları gerekiyor laptopun klawyesinde ise bu tuş mevcut değil Yardım plss !!
Deniycem eyw dostum
Hort için özür dilerim ama buna yakın bir sorun benim de başımda dolanıyor: Şöyle ki oyun haricinde sorun yok, oyuna girdiğimde ve herhangi bir aracaba bindiğimide "A veya D" tuşları takılıyor. Araç sürekli o yöne doğru dönmeye başlıyor. Esc'e basıp ana menüye döndüğümde ise sorun gidiyor fakat birkaç dakika sonra yine başlıyor. Önerilerinizi bekliyorum.