Şimdi Ara

***Samsung YP-S2 MP3 çalar incelemesi***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
8.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Daha önce kendi blogumda http://kurugurultu.org/2009/01/31/samsung-yp-s2-mp3-calar-incelemesi/ yaptığım incelemeyi donanimhaber'e taşımaya karar verdim buyrun.

    En son PSP İçin GPS Program Kurulumu ve Ayarları incelemem hoşuma gitti baktım hoşuma gidiyor bende yeni aldığım mp3 çaların incelemesini yapayım dedim.

    Öncelikle Almadan Önceki İlk Düşüncelerim :

    Artık eski mp3 çalarım pek kullanılır halde değildi müzik çalıyordu ama onu bile zordan çalıyordu taşınabilir hafıza olarak gayet güzel iş yapıyorlar tavsiye ederim. Aklımda yeni bir mp3 çalar almak düşüncesi vardı zaten yanlız çok pahalı birşey istemiyordum sesinin güzel olması yeterdi neyse efendim eskişehirde MediaMark dolaşıyordum, ben böyle büyük teknoloji marketlerine girdiğim zaman kendimi kaybederim herşeyi karıştırırım en son çıkan telefonları, bilgisayarları dijital fotoğraf makinelerini mp3 çalarları ne bileyim yeni moda nettop’ları ne olursa yani karıştırırım çok mutlu oluyorum valla :). En son ne diyordum dolaşıyordum media markette sonra bu mp3 çaları gördüm hafızası 1Gb olması ekranın olmaması ve küçük çakıl taşlarına benzemesi beni etkiledi diyebilirim zira aynı özelliklere sahip ipod shuffle modelinin 130 TL olan fiyatı karşısında samsung’un 55 TL’lik fiyatı harika ayrıca ipod’un bir diğer eksikliğide sadece iTunes programı ile kullanılabilmesi başka bilgisayardan müzik yüklüyemeniz. Şimdi burda iPod fiyatını hak ediyor nede olsa Apple malı kaliteli hiç biri onun ses seviyesine ulaşamaz zart zurt demeyin bana kızdırmayın beni ulaşır efendim ulaşır iPod dediğin nedirki bir tasarımı vardı güzel artık oda hoşuma gitmiyor neyse uzatmadan kapatıyorum konuyu. İnceleme yazısına devam ediyorum.

    Öncelikle cıhazın kutusuna gelelim kutu içeriği gayet yeterli içinden şunlar çıkıyor

    * Samsun yp-s2 mp3 çalarımız çıkıyor (hadi canım ciddimisin)
    * Ses kalitesi gayet güzel bir kulaklık
    * Kulaklığın hoparlör kısmına konan süngerlerden
    * Samsung Media Studio 5 porgramını içeren mini bir cd (ayrıca cd içinde daha ayrıntılı bir kullanım klavuzu pdf formatında bulunuyor)
    * kullanım klavuzu
    * Aynı anda hem bilgisayarla bağlantı yapmanızı hemde şarj etmenizi sağlayan bir usb kablosu
    * son olarakta garanti belgesi bulunuyor

    Pil ve Usb Bağlantısı :

    öncelikle çıkan usb kablosundan bahsedeyim gerçi buna kablo denemez usb fişi dersek daha uygun olur bence. Usb fişinin resmi sol tarafta. Dosya aktarım hızı gayet yeterli usb 2.0 standartını kullanıyor (doğal olarak), dosya aktarımı yaparken ayrıca mp3 çalarınız şarj’da olmuş oluyor şarj demişken pil ömrünün harika olduğunu belirtmeliyim, tamam belki çok kullanmamış olabilirim ama 1 hafta gitti pilin süresi. Pil mp3 çaların içinde yani değiştiremiyorsunuz. Saat olarak kullanım süresi ise tam bir deneme yapmadım ama 2 haftalık kullanım dilimi içinde şunu söyleyebilirim rahat bir 11-12 saat sürmekte. Pil yarı yolda bırakıcaz cinsten değil
     ***Samsung YP-S2 MP3 çalar incelemesi***


    Ses Kalitesi ve Kulaklık:

    Daha önce 2 tane mp3 çalar eskittim bu benim için 3. mp3 çalar oluyor ve önceki mp3 çalarlarda her seferinde 20-25 TL ek para verip kendime yeni bir kulaklık almak zorunda kalmıştım çünkü kulaklıkların ses kaliteleri gerçekten kötüydü yeni kulaklıkla bunu durumu iyileştirebiliyordum ve bu mp3 çaları alırkende içinden yine kulaklık alıcaz diye geçirdim. Kulaklığı ilk taktığımda beklediğim çok çok üstünde güzel bir ses geldi kulağıma gerçekten yeni bir kulaklık almama gerek kalmadı. Ayrıca samsung mp3 çaların üstüne ek bir tuş fonksiyon tuşu koymuş bu düğme bir nevi “ekolayzır” işlevi görüyor, samsung’un yeni geliştirdiği DNSe teknolojisi bu mp3 çalarda bulunmakta ve bu ek tuş yardımıyla DNSe özelliği açıp kapatabiliyoruz bu özelliği açtığımızda ise ses kalitesi belirgin şekilde iyileşiyor. Bu arada belirtmeyi unutmadan DNSe özelliği açıkken pil yine 11 saat kullanım ömrünü sağlamakta ama bunu tam denemdim siz 10 saat diyinki yolda müziksiz kalmayalım. Kulaklığın şekli ise çok güzel kolye gibi boynunuza asabileceğiniz bir askısı var ve mp3 çalarımız düşmesin diye bence değişik bir kilit mekanizması kurulmuş zaten mp3 çaların dış yüzeyi parlak gerçekten kolye gibi bir görüntüye sahip yani kötü bir görüntü oluşturacağını sanmıyorum. Kilit mekanizmasının resimlerini ise aşağıda görebilirsiniz.

    Mp3 çaların parlak arka kısmında gizli bir ışık bulunmakta bu ışık sayesinde mp3 çaların durumu hakkında bilgi alabiliyoruz. Mesela ışık sadece mavi yanıp sönüyorsa şarkılarınız sırayla çalmakta, eğer mavi-yeşil-magenta renginde karışık sırayla yanarsa şarkılarımızda rastgele çalıyor istersek bu ışığı kapatabiliyoruzda az pil harcaması için ama bu ışıklar sayesinde karanlıkta odanız disko ortamına dönüyor benden söylemesi :) mp3 çaların pili azaldığında kırmızı ışık yanıyor, şarj olurkende kırmızı ışık yanıyor, şarj işlemi bittiğinde ise yeşil ışık yanıyor gayet basit yani (böyle yazıyla anlatınca karışık gelmiş olabilir ama 4 farklı renkte yanıyor sonuçta ne kadar zor olabilirki)

    Sonuç Olarak :

    Sonuç olarak ben hayran kaldım diyebilirim eğer sadece müzik dinlemek istiyorum bir iş yaparken yolda yürürken bu ürün tam sizlik diyebilirim ekranının olmaması ise hiç sorun değil emin olun bence çok iyi bile olmuş zaten bu kadar küçük bir üründe ekran olsa okuyamazdınız ve ayrıyetten pil ömründe kısalma demek olucaktı ekran. Ses kalitesi ise gerçekten harika hiç ek kulaklık almaya gerek yok en sevdiğim özeliğide bu oldu. Cihazla ilgili daha çok resim aşağıda burun bakabilirsiniz.

     ***Samsung YP-S2 MP3 çalar incelemesi***

     ***Samsung YP-S2 MP3 çalar incelemesi***

     ***Samsung YP-S2 MP3 çalar incelemesi***

     ***Samsung YP-S2 MP3 çalar incelemesi***

     ***Samsung YP-S2 MP3 çalar incelemesi***

     ***Samsung YP-S2 MP3 çalar incelemesi***

     ***Samsung YP-S2 MP3 çalar incelemesi***

     ***Samsung YP-S2 MP3 çalar incelemesi***

     ***Samsung YP-S2 MP3 çalar incelemesi***

     ***Samsung YP-S2 MP3 çalar incelemesi***


    Umarım beğenirsiniz ve almayı düşünenlere yardımcı olmuşumdur







  • ses çıkış bi mp3 çalar için gayet iyi kolye olarakda kullanılabiliyor ama bence daha cok bayan kullanıcılara hitap ediyor...
  • Güzel bir inceleme olmuş.. Teşekkürler..
  • daha çok sporda kullana lara hitap ediyor gibi.....
  • inceleme için teşekkürler.
  • bunu kullanan arkadaş memnunmu acaba hala bu aletten?
    creative zen stone 49 tl arkadaşlar.. bu ise 69 tl darty de...
    hangisini önerirsiniz? hangisi daha kaliteli daha kullanışlı?
    şimdiden teşkkrler yorumlara...
  • Ben bu aleti kullanıyorum bence gayet güzel kullanışlı şarjı nerdeyse hiç bitmiyor :D kulaklık larıda çok kaliteli.Ama bence ekranlı olan mp3 playerlar daha iyi gibi.
  • arkadaşlar hiç bir yerde kalmamış bu aletten neden acaba alette bir sorun falanmı çıktı üretimimi durdu ne teknosa,bimeks,vatan,darty hiç bir yerde yok nerden bulabilirim acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yucan

    arkadaşlar hiç bir yerde kalmamış bu aletten neden acaba alette bir sorun falanmı çıktı üretimimi durdu ne teknosa,bimeks,vatan,darty hiç bir yerde yok nerden bulabilirim acaba?

    ben dün aldım ankamalldaki samsung mağazasından
  • ben dün aldım ankamalldaki samsung mağazasından



    Hocam ne kadara aldınız ankamalldan?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglar_395 -- 14 Aralık 2009; 20:34:38 >
  • Bu aletin prizden şarjı için aparat olup olmadığını bilen varmı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Antonio Banderas

    Bu aletin prizden şarjı için aparat olup olmadığını bilen varmı?


    Çin malı ufak bir alet var.Hepsiburada'dan almıştım.Sorunsuz şarj ediyor.İleride bir problem olur mu bilemiyorum.
  • Orijinalden alıntı: Antonio Banderas

    ben dün aldım ankamalldaki samsung mağazasından



    Hocam ne kadara aldınız ankamalldan?

    1 gblık 59tl 2 gblık 69 tl'ydi 2gb aldım
  • Ya arkadaşlar ben bu mp3 çalardan aldım.Gayet hoş güzel herşeyi hoşuma gitti ama bu önündeki parlaklık erkeklerde çirkin gözüküyor mu bu özelliği youtube falanda gezindim resmi videosunu gördüm sanki böyle bayanlara yönelikmiş gibi gösteriyo kafamda soru işaretleri kaldı.
  • ARKADAŞLAR LÜTFEN SAMSUNG YP-SS YANİ BU MODELİN DRİVERİ LAZIM ACELE ........ BENİMDE BU MODELİN AYNISINDAN MP3 PLAYERİM VAR AMA DRİVERİ OLMADIĞI İÇİN KULLANAMIYORUM BU MODELDEN KULLANAN ARKADAŞLAR DRİVERİ BANA UPLOAD LARSA COK SEVİNİRİM LÜTFEN YARDIM EDİN
  • Arkadaşlar bana bu mp3 çağlardan lazim elinde olan ve satmak isteyen varsa bana ulassin lutfen. Tel: 05315076172

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.