Şimdi Ara

Samsung YP-K3 Hakkında Herşey (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
3
Favori
28.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ürünün kendi yazilimindaki samsung media studio açilinca kendisi çikiyor yeni versiyon yüklemek ister misiniz diye,,mavi olan yazı kırmızı ve yeşil yapabiliyorsunuz da ben indirmedim,,mavi en hoşu,,garanti iptal olmaz
  • hım..teşekkür ederim..bakalım 1 kasımda alıyorum.içime sindi ürün şimdi dahada çok sindi.ama mavi ışık çok güzel :)
    birde kendiliğinden bataryalı olduğu için ilk şarjını kaç saat tutmam gerekiyor, ayrıca ortalama kaç saatte şarj olur bunun hakkında yardımcı olursan sevinirim.
  • ürünü aldım.çok güzel herkese tavsiye ederim.gerçekten.ses kalitesi mükemmel.1 dakika kadar baktım ama gerçekten güzel. şuanda şarj oluyor daha alıp doğru düzgün bile inceleyemedim.kısmetse bitince onuda yapacam :)
    herkese iyi günler
  • quote:

    Orjinalden alıntı: p.seco

    ürünün kendi yazilimindaki samsung media studio açilinca kendisi çikiyor yeni versiyon yüklemek ister misiniz diye,,mavi olan yazı kırmızı ve yeşil yapabiliyorsunuz da ben indirmedim,,mavi en hoşu,,garanti iptal olmaz


    nasil arkadasim direk yazi renklerimi degisiyor program kurunca? bende kurim deneyeyim ozaman bi
  • slm ark.lar şu bahsettiğinz renk deişiminin nası yapıldığını ayrıntılı anlatablrmisnz
  • evet arkadaşım.yükledim direk güncelleme çıkarttı.Yeşil kırmızı mavi çıktı.mavi zaten kendi rengi ışıklarını değiştirebiliyorsun.internette başka yerlerde de ekran koruyucusu yükleniyormuş ayrıyetten font fifln ekleyebiliyormuşsun işte tek sorunum garanti bozulur mu.yoksa hemen yükleyeceğim.

    Samsung Media Studio yu yükledim O nu güncelledi sonra K3 ü bağladığımda otomatik pencere çıktı orda renkler var altlarında download var.Ordan indiriyorsun.Birde başka yerden indirdim isteyenler olursa bi şekilde onlara indirdiğim dosyaları yollarım.Ama nasıl yüklendiğini bilmiyorum.Samsung Media Studio da otomatik yükleme çıkıyor ben seçmedim ama Nedeni Garanti işte.Onu araştırıyorum.Samsung sitesine mail attım başka bi mail adresi verdiler. Kont bilişimdin buraya attım cevap bekliyorum.Cevap gelsin sizinlede paylaşırım.
  • cewabı biran önce bekliyorz. inş. bişey olmaz garantiyede renkleri değiştirebilelim.
  • cihazımı bağladığımda bu sayfada çıkıyor resimi sizlerle paylaşayım dedim.

    http://img69.yukle.tc/image.php?id=9559k3.jpg

    işte şimdi kont bilişimden cevap bekliyorum.Garanti iptal olmuyorsa değişiklik olur yazı renkleri.Başka yerde okudum yazı font larıda değişiyormuş.Onuda araştırırız :)
  • merhaba arkadaşlar maile cevap geldi..bunu yazmışlar ---" Ürününüzün versiyonunu yükselttiğiniz taktirde garanti kapaması dışındadır."---
    ben anlamadım aslında.çağrı numarasınıda yazmışlar. 444 KONT(5668) ilgilenenler olursa arayabilirler.ben ararım en kısa zamanda çalıştığım için zaman bulamıyorum her zaman.aradığımda burayada yazarım cevaplarını.
    İyi günler.Yeni bir gelişme olduğunda buraya yazarım arkadaşlar.
  • Arkadaşlar Türkiye'de satılan k3 lerde radyolu olanı yokmudur çünkü birkaç versiyonu mevcut ürünün gg'da radyolu olanları var fakat ilanlar güven vermiyo vede fiyatlarda bi fark yok zaten herhangi bilgiye ulaşan yazsın lütfen
  • quote:

    Orjinalden alıntı: EkooL

    Arkadaşlar Türkiye'de satılan k3 lerde radyolu olanı yokmudur çünkü birkaç versiyonu mevcut ürünün gg'da radyolu olanları var fakat ilanlar güven vermiyo vede fiyatlarda bi fark yok zaten herhangi bilgiye ulaşan yazsın lütfen


    Ürününü Türkiye'den aldıysan, garanti kağıdında "radyosuz" yazıyor.Eğer kendin versiyon yüklediğinde radyo gelirse garantin iptal oluyor.Haberin olsun.
  • yazi renklerini degistirmek icin yuklenen eklentiden dolayi garanti gitmez,,zaten bu versiyon yukseltme degil,,kendi yazilimindan cikiyor cunku,bunu yukleyince radyo gelmiyor zaten,,bu ürünü radyosuz kullanicaksiniz ya da almaktan vazgecmelisiniz,,radyo yok,,ben de radyoda terettud ettim ama aldim,,ses kalitesi cok iyi,,ve yukleme yapinca sanki daha da sesi acildi ve guzellesti,,zaten dnse 2,0 yaziyordu yeni bu eklenti ozelliklerinde,,2saatte sarj oluyor urun ve bana bir hafta gidiyor bu,,her gun bir iki saat dinliyorum..
  • p.seco ark.ım birde indirdikten sonra nasıl yüklendiğini anlatır mısn?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klimanjaro_633 -- 17 Kasım 2007; 15:22:54 >
  • alet bilgisayara baglı iken indirmiş oldugun şeye gir,,upgrade yaziyor ona tikla ve bekle,,bu kadar..it's okay??
  • 2006 mart ayında almanyadan aldım k3 ü burda yazılan bütün güzelliklerine kefilim

    ben direk karşılaştığım problemleri aktarayım

    en büyük dezavantajı sarj problemi
    illaki bir pc ye uzun ve aletin kendisi ile kıyaslayınca hiçte hoş olmayan bir bağlantı kablo ile bağlamak zorundasınız (eğer sarj adaptoru varsa bende yeni öğrenmiş olucam bilgisi olanlar bizimle paylaşırlarsa çok sevinirim)

    diğer bir sorun yazın tatilde iken sahil kenarında sarjı tamamıyla kullandık akşama bi internet cafeye sarj etmeye gittim alein üstünde sarj oluyor demesine karşı hiç bir bilgisayar ne aleti gördü nede sarj etti

    burdan benim çıkardığım ders yaban ellerde sarjı tamamen bitir meyin sonrra fellik fellik yazılım arasınız :)

    ince ve dokunmatik olması enbüyük artısı ;)
  • Bu cihazda "street mode" diye bir özellik var mı ? t9 modelinde varmış , dışardaki gürültüyü bastırabilmek için..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Ed Vedder

    Bu cihazda "street mode" diye bir özellik var mı ? t9 modelinde varmış , dışardaki gürültüyü bastırabilmek için..

    googleda aradım..varmış bundada street mode..
  • street mode diye ayri bir ozellik yok menulerde falan,,her sarkida otomatik olarak bastirma anlaminda mi soyluyorsunuz..yuksek seste disardaki sesi pek duymuyorsunuz..bu street mode mu ?
  • Cevabın için saol abi, evet google dan ben de bakmıştım, bazı sitelerde "DNSE with street mode" demiş ama bazılarında da yok. Sitelerdeki bilgiler kimi zaman yanlış olabiliyor, o yüzden kullanan birinden duysak emin olabilirdik.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: p.seco

    street mode diye ayri bir ozellik yok menulerde falan,,her sarkida otomatik olarak bastirma anlaminda mi soyluyorsunuz..yuksek seste disardaki sesi pek duymuyorsunuz..bu street mode mu ?


    İşte aranan cevap Street mode işte dediğim gibi özelliği aktif edince seste yükselme meydana geliyormuş samsung t9 da var bu. K3 de yok demekki, ama K3 almayı düşünüyorum teknosada bulamadım, kullanan herkes çok memnun gibi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.