Şimdi Ara

Samsung yeni bir TouchWiz geliştiriyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung'un test ettiği yeni TouchWiz, öntemli yenilikler ve becerilerle geliyor

    Teknoloji devi Samsung, Galaxy S6 ve S6 edge'i kullanıma sunmasından beri TouchWiz'le bağlantılı çeşitli sorunlarla uğraşmaktan bir türlü kurtulamadı. Firma, TouchWiz'i en uygun haline getirmek için şimdi de Vulkan API'den yararlanma kararı aldı. Bu anlamda Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge'in daha iyi gelişmiş bir grafik performansı adına Vulkan API kullanan ilk modeller olduğu söylenebilir.

    Samsung'un Geliştiriciler Konferansı 2016 etkinliğinde tanıtılan yeni bir TouchWiz arayüzünün Vulkan API'nin sunduğu avantajlardan nasıl yararlandığı da gösterildi. TouchWiz benzeri bu yeni launcher Vulkan'ın sunabildiği her şeyden istifade etmese de, mevcut launcher OpenGL ES'le karşılaştırıldığında hem performans hem de güç kullanımı açısından çok daha gelişmiş bir yapıya sahip.

    Diğer yandan Samsung'un uyguladığı testler henüz yaygın bir kullanıma sunulmayan Vulkan tabanlı TouchWiz launcher'ının mevcut arayüzden sayfa kaydırma açısından yüzde 6.4 daha etkili, ve uygulama tablasının açılışı ve kapanışı esnasında da yine yüzde 5.6 daha etkili olduğunu gösterdi. Samsung mühendisleri bu yeni arayüzün Galaxy S7 edge'de yaklaşık 40 dakika kadar daha uzun bir batarya ömrü sunacağını iddia ediyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Şu bildirim paneline istenilen uygulamayı ve kısayolu eklememize izin verse yeter. Bu kadar kastırıp özellik içermeyen başka bi arayüz yoktur herhalde. El feneri kısayolu için iki aydır uğraşıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nova launcher gibi olsa yeter aslında
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.