Şimdi Ara

SAMSUNG WD12F9C9U4W (12 kg yıkama 8 kg kurutma) HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
6.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR SAMSUNG WD12F9C9U4W KURUTMALI ÇAMAŞIR MAKİNESİNİ KULLANAN VEYA BU MAKİNE HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VAR MI?

    http://www.samsung.com/tr/consumer/home-appliances/washing-machine/washing-machine/WD12F9C9U4W/AH



  • kullanıcı değilim. ama prensipte şunlar önemli.

    - yıkamada tambur hacmi kg başına 8-9 litre olmalıdır. 12 kg lık denen makinanın tamburu en az 96 litre gelmelidir. yoksa 12 kg lık demek üfürmektir. bu cihazın tambur hacmi nedir acaba. dış ölçülerine bakınca 96 litre oraya sığmaz gibi geliyor. (600mmx600mmx850mm)
    - kurutmada ise kg başına 14-15 litre tambur hacmi idealdir. bu durumda 8 kg için en az 116 litre tambur olması lazım. bu da pek mümkün değil gibi. eğer yıkamada 96 litre sağlanmış ise bu durumda efektif kurutma kapasitesi de 6,5 kiloyu geçemez.
    - kaliteye ve kombi dezavantajına girmeden, bilgilendirme üçkağıdına düşülmemesi açısından vaadedilenleri gerçekleştirecek fiziksel kapasite varlığına bakmak lazım. diğer hususları kullanıcılar daha iyi bilecektir.
  • elmaci kullanıcısına yanıt
    http://www.evaletler.im/samsung-disi-kucuk-ici-buyuk-kurutmali-camasir-makinesi-wd12f9c9u4w/ burada belirtilene göre 79 lt lik bir hacmi varmış, bu da sizin söylediğiniz standartları karşılamıyor yaklaşık 10 kg ye falan denk geliyor. Özellik bakımından iyi bir makine gibi görünüyor ama asıl önemli olan pratikteki performansı. Çok yeni bir makine olduğundan dolayı da kullanıcı yorumu yok gibi.
  • 79 litre ise o zaman 10 kilo yıkama, 5,5 kilo kurutma demek gerekiyor. tabi eğer tambur hacmi 79 ise. kazan hacmi daima tambur hacminden büyüktür, çünkü tambur zaten kazanın içinde döner. eğer 79 kazan hacmi ise bu değerler daha da düşecek demektir.
  • bende hic bulasmayın sonra her haftada servislik olursunuz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilalkendisin0606 -- 5 Mayıs 2014; 15:42:55 >
  • bilalkendisin0606 kullanıcısına yanıt
    Samsung çamaşır makinelerinin genelinde ki olumsuz yargının nedeni sıklıkla hangi problemden kaynaklanmaktadır, bilgilendirebilir misiniz?
  • elmaci kullanıcısına yanıt
    Tambur hacmi 79 lt diye geçiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eric cartman

    Samsung çamaşır makinelerinin genelinde ki olumsuz yargının nedeni sıklıkla hangi problemden kaynaklanmaktadır, bilgilendirebilir misiniz?

    https://www.sikayetvar.com/kategori/beyaz-esya/camasir-makinesi burada sikayetleri var
  • bilalkendisin0606 kullanıcısına yanıt
    Servis sikayetleri var genelde.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eric cartman

    Servis sikayetleri var genelde.

    aynen
  • eric cartman kullanıcısına yanıt
    5-6 aydır kullanıyorum. Paranız varsa hiç düşünmeden alın. Küçük evler için kazan hacmi ve kurutma miktarı en büyük makine. @eric cartman
  • Kusura bakmayın ama arıza yapmayan cihaz varmış gibi sakın almayın neden yazılır anlamıyorum. Samsung 'u yada X firmasını beğenmiyor olabilirsin ancak ürünü alıp kullandıysan ve memnun kalmadıysan bence nedenini ne yaşadığını bizimle de paylaş ki bizde eşşek değiliz laftan anlıyoruz neden almamamız gerektiğini öğrenelim.

    Kimse alınmasın darılmasın ama SAKIN ALMA mesajlarının %99'u bence o ürünü hiç kullanmamış büyük ihtimalle firmadan aldığı farklı bir ürününden veya servisinden memnun kalmamış bir kullanıcının yazdığı dygusal mesajdır.

    Şikayetvar 'a gelince orada hakkında şikayet olmayan firma varmı ? kaldı ki şikayetvar ne kadar güvenilir ? Bütün şikayetlerim sudan sebeplerle sorun çözülmüş gibi kapatıldı.

    Samsung'un TV, Telefon vb. bir çok cihazını kullandım, Samsung Buzdolabı ve beyaz eşyasını kullanan tanıdıklarımda bulunuyor gayet 'de MEMNUN'lar..

    Bir firmanın ürününün iyi kötü olması başka size gelen servisin kötü olması farklı birşeydir. Servis kötülüğünden araba sattım ben, Bu araba da firması mı kötü yani ? markayı söylesem %90 'ımız iyi firma der..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatasagun -- 15 Nisan 2015; 17:33:46 >




  • Arkadaşlar evimde cep telefonum hariç samsung'un hiç bir ürünü yok. Ben bu makineyı almadan önce 6 ay araştırdım. Yorumumu kullanan biri olarak yapıyorum. Kazan hacmi küçüldükçe ya da çamaşır miktarı arttıkça temiz çıkma ihtimali düşüyor. Kurutma özellikli olup kazan hacmi bu kadar büyük 3 makine var.(Altta diğerlerini yazdım) Diğerlerinin kasa büyük olduğu için daha fazla yer tutuyor ve büyüklükten dolayı devir sayısı bu makineye göre düşük. Enerji sarfiyatı ve fiyat da daha pahalı. Hazır yorganları rahatlıkla yıkayabiliyorum. Ayrıca gece istediğim saatte çalıştırabiliyorum. Tercih sizin...


    Samsung WD12F9C9U4W 12 kg/ 8 kg. devir 1400
    LG F1255RDS7 17 kg/ 9 kg. devir 1200
    Samsung WD1142XVM 14kg / 7 kg. devir 1200
  • Arakadaşlar ben bu makineyi yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. bazen ağır çamaşır olunca dengeleme sorunu oluyor. Onun dışında hem yıkmasından hem hacminden hemde kurutmasından memnunuz. Bu özelliklerde makine arayanlara tavsiye edebilirim.
  • Biz de sağlam para verip bu makineyi aldık. Sıkmada çok fazla sallanıyor ve gürültü yapıyor. Sıkarken ayaklarını kontrol ettim ama bir sorun yok gibi. Tambur ayarlanabiliyor mu acaba.



    Servis cagirmaktan başka çare yok sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.