Şimdi Ara

Samsung WD 8704 DJF Tam Kurutmalı BOZULDU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Dostlar

    Samsung WD 8704 DJF Tam Kurutmalı çamaşır makinasının tamburundan ses gelmesi üzerine samsung servisi aradık ve kazan tambur arızalı komple değişmesi gerekiyor dedi ve astronomik bir rakam söyleyip gitti.

    Eminimki çok bu kazanın yada tamburun tamiri mümkündür fakat samsung servis hiç bir türlü ustalık gerektiren işler yapmadığından dolayı işi yokuşa sürüyor.

    Bu konuda yardımcı olmak isteyen dostlar yardım elinizi bekliyorum makina 4 senelik



  • Öncelikle geçmiş olsun.

    İthal ürün guruplarında maalesef her zaman karşılaştığımız sorundur bu astronomik tamir ücretleri. Zira ciddi anlamda yedek parçaları pahalıdır, ciddi anlamda yetkili servisleri yetersiz ve isteksizdir. Kullanılan malzemeler ise çoğu zaman Put on mantığı ile yapıldığı için sonuçta olan genelde tüketiciye olur ve sizin konunuzda olduğu gibi 4 yılda makine pert olur.

    Forumda bu bölümlerde görev aldığım günden beri ısrarla yazarım. ARTIK ithal ürünlerde sadece MARKA DEĞERİ adı altında yüksek bedeller ödüyoruz onun dışında bu parayı hak edecek kaliteleri maalesef yok. Forumda ısrarla bir ithal yönlendirme yapılması neticesi 3-5 yıl önce satın alınan bu makineler maalesef ki teker teker dökülmeye başladı. Bu nedenle bu derece yüksek bedelli ev ürünleri almanın mantıklı olmadığını, daha makul ölçülerde ama UZUN GARANTİLİ ürünleri tercih etmek gerektiğini ısrarla ama ısrarla yine yazıyorum bu vesile ile.

    Gelelim sizin konuya nasıl bir çözüm üretilebileceğine;

    Önce şu konuda bilgi sahibi olmalıyız ki

    1-Sadece rulman gurubu mu dağılmış?
    2-kazan gurubunda hasar varmı
    3-Tambut gurubunda hasar varmı?


    Çizeceğimiz yol haritası bu soruların cevabına göre değişir. Buradan hareketle;

    1- Kazan gurubu yapışık mıdır yoksa sökülebilen mi sorusu otomatik olarak devreye girer ki bu markadaki kazan yapısını ben bilmiyorum.
    2- kazan gurubu sökülebilir ve Sadece rulman çakarak kurtarılabilir durumda ise sizin bunu yapabilme yeteneğiniz veya imkanınız var mı?


    Sonrasını ona göre belirleyelim ki boşuna bir sürü yazı yazıp kafanızı şişirmeyeyim.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.