Şimdi Ara

Samsung Wave Soru ve Cevaplar (SON GÜNCELLEME 26 MART 2011) (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.977
Cevap
16
Favori
487.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Benimde şöyle bir sorunum var. Forumda arama yaptım ama bulamadım.

    telefon görüşmesi esnasında,bana msj geldiğinde veya telefonda konuşuyorken başkası aradığında çıkan uyarı ses tonunu telefonda görüştüğüm arkadaşım birebir duyuyor. hatta kendisine msj geldiğini düşünüp kendi telefonuna bakıyor o derece kendi telefonundaymış gibi duyuyor yani..

    Böyle biri durumla karşılaşan veya cevabı olan varmı acaba ??
  • daha önce facebook a girebilmeme rağmen şimdi sunucu hatası" deyip girmiyor face e
  • Vave II 'nin Facebook'u Iphone Facebook'u ile aynımı arkadaşlar ?
  • Arkadaşlar benim telefonum Samsung Wave s8500, işletim sistemi Bada 1.0.
    Ndirve fin promoyu yüklüyorum, ancak yığın bellek modunda telefona bağlangığımda Bilgisayarım / Memori Card / Others / __@@bada_applications@@__ / linki görülmüyor yani memori cardın içerindeki others klasörünün içi boş geliyor bu neden dolayı olur, yardım ederseniz sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gukelge

    Arkadaşlar benim telefonum Samsung Wave s8500, işletim sistemi Bada 1.0.
    Ndirve fin promoyu yüklüyorum, ancak yığın bellek modunda telefona bağlangığımda Bilgisayarım / Memori Card / Others / __@@bada_applications@@__ / linki görülmüyor yani memori cardın içerindeki others klasörünün içi boş geliyor bu neden dolayı olur, yardım ederseniz sevinirim.


    bilgisayara yığın bellek olarak bağlayın harici belleğin içerisinde bulacaksınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drakyuz

    daha önce facebook a girebilmeme rağmen şimdi sunucu hatası" deyip girmiyor face e


    bi çözumu var mı bunun???? yardım lütfen...
  • arkadaşlar merhaba telefonum s 8500. son günlerde telefonum çoğunlukla konuşurken ve durup dururken kapanıyor ve açılıyor. her açıldıktan sonra dil seçeneği çıkıyo ve saat dilimi soruyo açıldıktan sonra da ana ekranın sol üst kısımında şebeke çizelgesinin orada soru işareti çıkıyor ayrıca sağ üst tarafta da sim kart işareti çıkıyor bu konuda cevaplarınızı bekliyorum saygılar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ercont

    arkadaşlar merhaba telefonum s 8500. son günlerde telefonum çoğunlukla konuşurken ve durup dururken kapanıyor ve açılıyor. her açıldıktan sonra dil seçeneği çıkıyo ve saat dilimi soruyo açıldıktan sonra da ana ekranın sol üst kısımında şebeke çizelgesinin orada soru işareti çıkıyor ayrıca sağ üst tarafta da sim kart işareti çıkıyor bu konuda cevaplarınızı bekliyorum saygılar

    sd kartınızı çıkarıp. tekrar takın... işe yarayabilir...
  • üstadlar forumu iyice okudum ama sorunuma care bulamadım çözen varsa yardımcı olursa sevinirim. sorunum telefonuma herhangi bir oyun veya uygulama yukleyemiyorum bellek dolu diyor fakat dolu filan değil. teli açıp kapadım olmadı hafıza kartını çıkartıp taktım olmadı. gereksiz seyleri sildim yine olmadı. hafıza kartım tanımlı oraya yuklemeye çalışıyorum yine olmadı. yardımcı olurmusunuz. en son versiyon yüklü telefonda bilginize. şimdiden herkese teşekkürler.
  • Vodafone mobil tv aboneliği başlattım geçen gün. Cihaz mobil tv yi desteklemesine rağmen mobiltv sitesine girdiğim zaman "desteklenmiyor" diyordu. Müşteri hizmetlerini tekrar aradım, tüm ayarlar yapili olunca geriye tek ihtimal kaldı: yurtdışı cihaz olması.. Bunu sınayabileceğim bir yer yok. O yüzden aranızda vodafone mobil tv kullanabilen varsa buraya yazabilirse sevinirim.. Selametle..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jeyru

    üstadlar forumu iyice okudum ama sorunuma care bulamadım çözen varsa yardımcı olursa sevinirim. sorunum telefonuma herhangi bir oyun veya uygulama yukleyemiyorum bellek dolu diyor fakat dolu filan değil. teli açıp kapadım olmadı hafıza kartını çıkartıp taktım olmadı. gereksiz seyleri sildim yine olmadı. hafıza kartım tanımlı oraya yuklemeye çalışıyorum yine olmadı. yardımcı olurmusunuz. en son versiyon yüklü telefonda bilginize. şimdiden herkese teşekkürler.


    eğer 2.0 yüklüyse siz önceden yükleme yeri olarak hafıza kartını da seçseniz pc ye bağlandığınızda otomatik olarak telefon hafızasına dönüyor. hemen hemen her seferinde hafıza kartını seçtikten sonra oyun atmanız gerekiyor.
  • Bada 2.0da engelli numaralar listesi nerde, kaldırmak istediğimizde ne yapıyoruz ? bi türlü bulamadım garip, sanırım benim hatam
  • Hayırlı geceler hayırlı ramazanlar arkadaşlar...Bugün temiz kullanılmış telpa garantili wave I aldım eşime...daha önce Bada işletim sistemli bi tel kullanmadım.Onun için şu an telefona öncelikli olarak neler yapmalıyım bilmiyorum.Size zahmet öncelikli olarak firmware yükseltmesi yapmam gerekiyormu.Telde 1.2 görünüyor.Resmi güncellemesi varmı?Özetle anlatırsanız çok sevinirim.Şimdiden çok teşekkür ederim...Bide tecrübelerinize dayanarak program vs önerileriniz varmı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TektusKOR

    Hayırlı geceler hayırlı ramazanlar arkadaşlar...Bugün temiz kullanılmış telpa garantili wave I aldım eşime...daha önce Bada işletim sistemli bi tel kullanmadım.Onun için şu an telefona öncelikli olarak neler yapmalıyım bilmiyorum.Size zahmet öncelikli olarak firmware yükseltmesi yapmam gerekiyormu.Telde 1.2 görünüyor.Resmi güncellemesi varmı?Özetle anlatırsanız çok sevinirim.Şimdiden çok teşekkür ederim...Bide tecrübelerinize dayanarak program vs önerileriniz varmı?

    Hayirli ramazanlar oncelikle gule gule kullanin badali wavenizi :DSu an kiesteki en guncel resmi surum bada 1.2 JVKC1.Eylul gibi resmi bada 2.0 nin kiese dusecegi tahmin ediliyor denmisti ana konuda.2.0 beta surumu bulunmakta forumdaki cogu arkadas da yukledi bazilari da geri donus yapti 1.2 ye.Program,uygulama olarak da forumda samsung wave appstore konusuna bakabilirsiniz orada oyun uygulamala onerileri mevcut benim bildiklerim bunlar:)




  • ben siteye yeni üye oldum bi sorum vardı ilgilenirseniz sevinirim.
    benm samsung wave 2 telefonum var
    telefonumda müzik dinlerken sarkı sözlerini de gösteren programlar oldugunu duydum ama hangi program ve nasıl yapacagımı bilmiorum yardımcı olursanız sevinirim.
  • Selamlar öncelikle sormak istediğim şey Benim bir wave 7233 telefonum var bada 1.2 galiba her neyse benim merak ettiğim konu bu 38. maddede kies ile güncelleme demişsin ya bu güncelleme olduktan sonra bada 2.0 mı kullanıyor olucam yani bada 1.2 yi 2.0 a güncelleyebilirmiyim??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: umit3885

    Selamlar öncelikle sormak istediğim şey Benim bir wave 7233 telefonum var bada 1.2 galiba her neyse benim merak ettiğim konu bu 38. maddede kies ile güncelleme demişsin ya bu güncelleme olduktan sonra bada 2.0 mı kullanıyor olucam yani bada 1.2 yi 2.0 a güncelleyebilirmiyim??


    bada 2 halen test aşamasında ortada gezenler ise beta yazılımlar. henüz kieste yayınlanmadı yani. bu nedenle bada 1.2 nin güncel versiyonu varsa eğer kiesten onu yüklersiniz
  • Mesaji yazdiktan sonra baktimda bada 1.1 kullabiyomusum benim pek fazla bilgim yok telefonlar hakkinda da bugun guncellemeyi denedim fakat hic guncelleme yok dedi fakat bada1.2 cikti demistiniz birde guncellemeyi nasil yapilicagini anlatmis 38.maddede benim tel wave 723 ve onda cp uart diye bi mod yok gecis yapmiyor ve guncelleme yaparken telefon download moddami bilgisayara baglanmali?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: umit3885

    Mesaji yazdiktan sonra baktimda bada 1.1 kullabiyomusum benim pek fazla bilgim yok telefonlar hakkinda da bugun guncellemeyi denedim fakat hic guncelleme yok dedi fakat bada1.2 cikti demistiniz birde guncellemeyi nasil yapilicagini anlatmis 38.maddede benim tel wave 723 ve onda cp uart diye bi mod yok gecis yapmiyor ve guncelleme yaparken telefon download moddami bilgisayara baglanmali?

    cp uart modu illa olmasi gerekmez sadece olursa daha iyi olur

    edit:download moduna almaniza gerek yok kies modunda baglayin ama 1.2 wave 723 icin olurmu bilmiyorum olur herhalde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratxfb -- 19 Ağustos 2011; 17:26:22 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: umit3885

    Mesaji yazdiktan sonra baktimda bada 1.1 kullabiyomusum benim pek fazla bilgim yok telefonlar hakkinda da bugun guncellemeyi denedim fakat hic guncelleme yok dedi fakat bada1.2 cikti demistiniz birde guncellemeyi nasil yapilicagini anlatmis 38.maddede benim tel wave 723 ve onda cp uart diye bi mod yok gecis yapmiyor ve guncelleme yaparken telefon download moddami bilgisayara baglanmali?


    bu başlık altındaki soruların çoğunluğu wave s8500 içindir. sizin telefonunuz için 1.2 var mı bilemiyorum. ilgili 723 ile ilgili ayrı bir başlık olması lazım orada son sürümüm hangisi olduğunu öğrenebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.