Şimdi Ara

SAMSUNG WAVE 525 S5253 ANA BAŞLIK (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.061
Cevap
7
Favori
526.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Baya sorun var diye bir şey yok avrupadaki güncellemenin gelmesiyle optimizasyon sağlanacak cihazda (Aynı güncelleme geldiği takdirde.) Ciddi probemler yaşayan 2-3 kişi var. Biri için değişim kararı çıkmış diğer arkadaş için de çıkar bu bağlamda. Wave 8500 de bile çok uğraştılar o başlığa bakarsanız. Ancak kullanıcı sayısı çok daha fazla olduğundan bu tip problemlerin çözülmesi için samsung Türkiye ye daha çok e-posta vs gitti. Bizim burada maalesef güncelleme manasında işin peşine düşen pek yok.

    Kapasitif ekran, çoklu kontrole izin vermesi zaten en azından benim için büyük avantaj. Benzer fiyatlarda star dan 5800 a kadar 7-8 tane telefon kullandım en ergonomik cihaz wave 525. Hatta bu gün bir ara star a simkartımı takmak zorunda kaldım resistif benden uzak olsun yani o derece rahatmış. Ndrive ile birlikte zaten gps+wifi ve kabul edilebilir müzik dinleme olanağıyla (3.5mm) bence daha iyisi yok. Tabi ki seçim sizin vebal altında kalmak istemem.


    ekleme: Cihazı servise verirken Ndrive ı kaldırdım :D ne olur ne olmaz diye.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GullyFoyle -- 9 Mart 2011; 22:41:19 >




  • samsung tr nin mail adresi nedir?

    bi yaz hazirlayip mail yagmuruna tutalim farkli adreslerden falan. illa farkederler
  • @High sağol arkadaşım nasıl geri döndüler sana tepkileri ne oldu peki ?
  • Evet kesinlikle mail atıp güncellemenin biran önce gelmesini sağlamalıyız. Benim sorunumun gücelleme ile çözüleceğini düşünüyorum. Bu yüzden şimdilik servise vermiyorum güncellemeyi bekliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HighVoltage

    Baya sorun var diye bir şey yok avrupadaki güncellemenin gelmesiyle optimizasyon sağlanacak cihazda (Aynı güncelleme geldiği takdirde.) Ciddi probemler yaşayan 2-3 kişi var. Biri için değişim kararı çıkmış diğer arkadaş için de çıkar bu bağlamda. Wave 8500 de bile çok uğraştılar o başlığa bakarsanız. Ancak kullanıcı sayısı çok daha fazla olduğundan bu tip problemlerin çözülmesi için samsung Türkiye ye daha çok e-posta vs gitti. Bizim burada maalesef güncelleme manasında işin peşine düşen pek yok.

    Kapasitif ekran, çoklu kontrole izin vermesi zaten en azından benim için büyük avantaj. Benzer fiyatlarda star dan 5800 a kadar 7-8 tane telefon kullandım en ergonomik cihaz wave 525. Hatta bu gün bir ara star a simkartımı takmak zorunda kaldım resistif benden uzak olsun yani o derece rahatmış. Ndrive ile birlikte zaten gps+wifi ve kabul edilebilir müzik dinleme olanağıyla (3.5mm) bence daha iyisi yok. Tabi ki seçim sizin vebal altında kalmak istemem.


    ekleme: Cihazı servise verirken Ndrive ı kaldırdım :D ne olur ne olmaz diye.


    hocam benim orada yazdığım sorunların hepsi gerçekten var olan şeyler, benim cihazıma özgü değil. farkettiyseniz + yönlerini ve fiyatına göre memnun olduğumu da yazmışım. insanları yanlış yönlendiriyorsunuz. örneğin güncelleme 3 ay sonra gelirse ne olacak? 3 ay içinde o bayan bu sorunları yaşayacak. sorumluluğu üstünüze alabilecek misiniz?

    ha güncelleme elbet gelecek, yarın da gelebilir, yani bu olay muamma, o açıdan henüz kesinliği olmayan birşey için insanları umutlandırmanızı tasvip etmediğimi belirtmek istiyorum. kaldı ki samsung tan bahsediyoruz, yazılım desteği konusunda itibarı pek de iyi olmayan bir firma.

    özellikle kendi kendine arama yapma sorunu ciddi sıkıntılar yaratabilir. sizin haberiniz olmadan arama yaptığı ve karşı tarafın o an çevrenizdekilerle olan konuşmalarınızı şans eseri dinleyebileceği bir durum var ortada, türetmek de mümkün bu gibi durumları. benzer bir olay yaşıyordum az daha.

    umarım yanlış anlamazsınız, benim nacizane görüşlerim bunlar


    bir de toplu mail atma olayını biz de yapabiliriz, bu konuları en iyi siz takip ediyorsunuz anladığım kadarıyla. eğer bir mail hazırlayabilirseniz hepimiz atarız diye düşünüyorum.

    iyiakşamlar




  • Arkadaşlar merak üzerine kendi kendine arama olayını denedim ama hiçbirşeyle karşılaşamadım?

    Farklı bir kulaklık (creative ep630) ile sürekli tak çıkar yaptım,sonra bir taraftan birde müziği açtım yine tak çıkar yaptım hiç birşey olmadı ?

    Nasıl oluyor kendi kendine arama ? Öğrenelimde yanlışlıkla aramayalım birilerini fw gelesiye kadar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XnetaS -- 10 Mart 2011; 0:16:31 >
  • telefonda kulaklık takınca her seferınde olmuyor arada bır oluyor kulaklıgı takmadan once son aramalarda arama varmı bakın once .baska kulaklık takın ve bekleyın 15 sanıye ıcınde arama yapmaya başlıyor kapatınca 5 sanıye sonra tekrar arama yapıyor
  • Bahsettikleriniz için yok dediğim bir cümleyi göremiyorum ki :) 2-3 sayfa geriye bakarsanız toplu halde yazdım zaten genel olarak problemleri. Ne var ne yok yazıyorum zaten. Haklısınız tabi ki insanların para verip sonra da problem yaşamalarını istemem. Bu gün samsung Türkiye ye de Telpa ya da bende olmamasına rağmen bu tip sorunlar bildirdim. 200 küsür telefon kullandım bunların içinde 5800, e71 kısa süre arkadaşımın wave 8500 ünü kullanmış biri olarak kronik yahut çözülemeyecek problemlerin ne olup olmadığını biliyorum hocam. Halen de takip ettiğim kadarıyla bazı problemlerin (Kimse üstüne alınmasın takip ettiğim tüm forumlar bağlamında konuşuyorum) widgetten tutun (Widgetlerin bazıları tam bir kaynak sömürücü) bunla birlikte multitasking in cihazın donanımsal limitlerinde kullanılmamasından kaynaklandığı net. Ancak elbette işlemci ve hafıza nın etkin kullanımı için gerçek manada (arabalardaki kesici misali) limitör olmalıydı bu tip düşük konfig bir cihaz için. Ancak BadaOS işlemci ve ram manasında güçlü bir cihazla çıktığından wave 525 vb cihazlar problem yaşıyor işte maalesef. Artık rica edeceğim kimse bana problemler yok diyorsun noktasında bir şey söylemesin. Profilim gizli değil bu konunun başından beri cihazla ilgili pozitif, negatif her şeyi yazıyorum tıklayarak görebilirsiniz

    Son olarak toplu e-posta vs onun hazırlanması gibi spesifik bir şeye ihtiyaç yok samsung Türkiye den benim bir kaç sayfa önce ana başlıklar halinde toparladığım sorunlar madde madde duruyor onu kopyala yapıştır ile yazın onu ilgili kısma sonrasında şu numarayı arayın denecek aynı problemler oraya da aktarılacak bu sefer sözlü şekilde ve gerekirse 2-3 defa. Teknik servise çağırma gibi bir durum olursa da zaten teknik servislerinizin elinde de Kiesteki son güncelleme mevcut denilecek. Bu kadar. Ha tabi burası Türkiye ve bu güncellemerin kieste yayınlanması için uğraşması gereken samsung Türkiye böyle olunca elbette çok büyük umutlar olamıyor.



    @XnetaS Ben de ep630 kullanıyorum hatta telefon için özellikle aldım. Bir kere bile o arama mevzusunu yapmadı. Ama tabi yabancı forumlarda da bundan muzdarip adamlar var...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GullyFoyle -- 10 Mart 2011; 0:22:49 >




  • @HighVoltage

    ben de size katılıyorum cihazın sorunları birden fazla işi aynı anda yapmaya kalktığımız anda başlıyor. açıkça ram ve işlemci yetersiz fakat kullanılan işletim sistemi için yetersiz, dediğiniz gibi biryerden sonra limitör şeklinde bir durum olsa sorunlar olmayacaktır. ve bazı fazla özellikler kırpılabilir (örnek: multitasking menüsündeki görsellik kaldırılabilir. zaten o an uygulamayı kapatırken zorlanıyor, birde oranın grafiğini çözmeye çalışırken iyice kasılıyor alet, açıkça belli kullanırken. bir başka örnek de tarayıcı da metin girilebilen barlar için verilen ilerleme desteği. fazla geliyor cihaza)

    ben de sennheiser cx200 kullanıyorum ve sorunu sürekli yaşadığım için orjinal kulaklığı kullanıyorum artık. ep630 a benzer olduğu için ses kalitesinden ne kadar taviz vermek zorunda kaldığımı anlarsınız sanırım

    yalnız arama sorununun donanımsal olma ihtimali de bulunmakta. dişi jack dediğimiz kısımdaki bir hatalı üretim telefonun kulaklıktaki tuşa basıldı sanmasına neden oluyor olabilir. o zaman ya tuşun etkinliğini yazılımla tamamen ortadan kaldıracaklar ya da telefonun servislere geri çağrılması durumu olacak. çok can sıkıcı gerçekten 'eğer donanımsal ise'


    müzikçalar neden bu kadar kasıyor ben onu anlamıyorum birtürlü. 10larca akıllı telefon kullandım aşağı yukarı bütün fiyat aralığı ve markalarda, ilk defa böyle birşeye rastladım. umarım kapsamlı bir yazılım güncellemesiyle halledilir. zaten halledilebilecek birşey.


    bu arada bada 1.2 ile push notification desteği gelecek mi bilginiz var mı?




  • Evet elbette ben de umarım ki kulaklık mevzusu donanımsal değildir. Ancak Olmama ihtimali de yüksek neden derseniz orjinal kulaklıkta siz o tuşa bastığınızda işlevin tamamlanması yine yazılımsal olarak son çağrının yapılmasıyla son buluyor. Merak etmeyin cihazı servisten alayım ne kadar fw var hepsini deneyeceğim yavaş yavaş. SE, Motorola, Nokia (Özellikle Motorola) hiç stock ya da ülkeye sağlanan f/w ler ile kullanmadım aldığım bu markalardaki cihazları.

    Multitask olayında ben aynıda anda 2 işlev birden kullanmıyorum zaten pek de ihtiyacım olmuyor. Yani müzik dinlerken en fazla yaptığım mesajlaşmak. Genel olararak ne işim varsa o açık oluyor. Ha diyebilirsiniz ki neden o zaman multitask var. O konuda bir önceki mesajımda söylediklerim mevzu oluyor.
    Bir de yine söylediğim gibi sanırım bu cihazı ilk alanlardanım (Belki de ilk) İncelemeyi yaparken de hemen sonrasında da bu kadar insan henüz cihazı almamışken multitask konusunda söylediğim bazı şeyler var mesela.




  • Ya ben telefondan çok memnunum ama bir konuda yardıma ihtiyacım var. Telefon kilidi koymaya çalıştığımda geçerli parolayı istiyor ama ne olduğu hakkında en ufak bir fikrim yok. 0000 9999 gibi klasikleri denedim ama olmuyor. Yardımcı olursanız çook sevirinim.
  • Millet sevabına bi yardım edin.
    kies ten Ndrive bir türlü indiremiyorum bayrağı espana yaptım falan ama olmuyor sevabına biri malum sitelere uploadetse
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CrimsonDeep

    Ya ben telefondan çok memnunum ama bir konuda yardıma ihtiyacım var. Telefon kilidi koymaya çalıştığımda geçerli parolayı istiyor ama ne olduğu hakkında en ufak bir fikrim yok. 0000 9999 gibi klasikleri denedim ama olmuyor. Yardımcı olursanız çook sevirinim.



    1234 yada 12345 denedinizmi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: coupe320i

    http://urun.gittigidiyor.com/SAMSUNG-S5253-WAVE-SOFT-KILIF-3X-EKRAN-iSTAND_W0QQidZZ37061652

    arkadaşlar linkteki kılıfı aldım. telefonu güzel kavrıyor. benim gibi dikkatsiz kullanıcılar için ideal çünkü darbe ve çizikler için oldukça korunaklı.



    Hocam aynı linkten sipariş verdim heyecanla bekliyorum :) Sizin elinize kaç günde geçmişti ve ne renkti acaba? Ve ekran koruyucuyu ekrana uyguladıysanız memnun musunuz? Dokunmatiğin algılanmasında bir sorun oluyor mu hiç?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: psyboy


    quote:

    Orijinalden alıntı: coupe320i

    http://urun.gittigidiyor.com/SAMSUNG-S5253-WAVE-SOFT-KILIF-3X-EKRAN-iSTAND_W0QQidZZ37061652

    arkadaşlar linkteki kılıfı aldım. telefonu güzel kavrıyor. benim gibi dikkatsiz kullanıcılar için ideal çünkü darbe ve çizikler için oldukça korunaklı.



    Hocam aynı linkten sipariş verdim heyecanla bekliyorum :) Sizin elinize kaç günde geçmişti ve ne renkti acaba? Ve ekran koruyucuyu ekrana uyguladıysanız memnun musunuz? Dokunmatiğin algılanmasında bir sorun oluyor mu hiç?


    Bende aldım aynısından. Kaliteli bir şey olmasada en azından çizilmesini önler.
    1 güne geldi kargo çok şaşırdım. Dün öğlene doğru siparişini verdim. Bu gün öğlen elime ulaştı.




  • linkteki gibi silikon kılıf değil de deri kılıf varmı. Hani cep gibi oluyor böyle bir de dili oluyor dilden çekince telefon çıkıyor ondan var mı?
  • Merhabalar siteye daha yeni üye oldum.Sormak istediğim Samsung corby pro ile Wave 525 arasında kaldım fazla mesaj yazan biri değilim fakat ikisi karşılaştırılınca sizce hangisi alınmalı..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: do-re-mi
    Merhabalar siteye daha yeni üye oldum.Sormak istediğim Samsung corby pro ile Wave 525 arasında kaldım fazla mesaj yazan biri değilim fakat ikisi karşılaştırılınca sizce hangisi alınmalı..

    wave tabiki.
    pro nun kizagi cabuk bozuluyormus



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bach -- 11 Mart 2011; 20:36:13 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: do-re-mi
    Merhabalar siteye daha yeni üye oldum.Sormak istediğim Samsung corby pro ile Wave 525 arasında kaldım fazla mesaj yazan biri değilim fakat ikisi karşılaştırılınca sizce hangisi alınmalı..

    hele de fazla mesaj yazan biri degilim diyorsaniz kesinlikle wave :)
  • widget paylaşabilecek birileri var mı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.