|
Samsung'un yeni ekranlarıyla akıllı telefonlar çağ atlayacak
-
-
kalp atış hızı ve tansiyon, doğru ölçecekse güzel.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
İşte buna yenilik derim. Elma ve Çin fanboyları bakalım buna ne diyecek :)
-
Sonunda
-
kendi telefonuna koymaz maliyetli diye o yüzden heveslenme.
Gercekden harika teknolijiler ozellikle olcumleri dogru yapabilirse ve fiyatlarida uygun olursa hizla yayginlasirlar.Tabi oledlerin asil problemlerini cozemedikleri surece bu teknolojiler ne kadar anlamli olur bilemiyorum.Yanma ve PWM oledlerdeki cozulmesi gereken oncelikli problemlerin basinda geliyor bence.
-
Sektörde "gramaj hesabıyla yenilik" mantalitesinin öncülerinden biri olan Samsung için sıra ekran parlaklığı ve renk doğruluğuna gelmiş. Tabii bu yeni tanıtım illa kendi telefonlarında kullanacağı anlamı taşımıyor, rakiplerine satarak kârın dibini sıyırmayı tercih etmeleri içten bile değil. Bakalım 10 bit ekran, PWM'li panellere ne zaman sıra gelecek. En az 3 yılı var diyorum..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnsnc -- 6 Mayıs 2026; 00:12:31 >
-
Tecno pova 7 ultra kullanıyorum. 4500 nit parlaklığa ek ltpo 1.5k amoled ekran mevcut. kapak sesi çinden duyuldu diyorum
Çok güzel bir yorum olmuş, sonuna kadar katılıyorum. Kendi fanlarına hep ikinci kaliteyi reva gören bir firma. Yazılımı ile işi götürüyor. S25U kullanıcısıyım.
quote:
Orijinalden alıntı: mesutismailÇok güzel bir yorum olmuş, sonuna kadar katılıyorum. Kendi fanlarına hep ikinci kaliteyi reva gören bir firma. Yazılımı ile işi götürüyor. S25U kullanıcısıyım.
s26 serisi, s25 serisinden daha fazla satmış ama "zarar" ediyorlarmış.
Artık kendi cihazlarında M16 kullansın. İlk google pixel 11 pro kullanacaktır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 6 Mayıs 2026; 11:32:15 >_____________________________ İŞ ADAMI -
Yenilik gibi ama nerde kullanacaksın kaç kişi kullanacak. OLED ekranda sağlık ölçümü olsa ne olur. pilini verimliliğini sağlamlığını değiştirmeden antin kuntin şeylerle invoasyon yaptık havası yaratma çabaları bunlar.
-
Doymak bilmez bunlar.
Satış rakamlarına bakınca neden bunu yaptığını anlayabilirsin.
_____________________________ -- --Bilgisayar 1--MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI, AMD Ryzen 5900x, G.SKILL Trident Z Neo 64GB (4 x 16GB)DDR4 3600, MSI Radeon 6800 XT, Corsair HX1200, Corsair Air 540, 2x ST8000DM004 Seagate 8TB 5400RPM, WDC WD40EFRX WD RED 4 TB 5400 RPM, KXG50ZNV256G NVMe TOSHIBA 256 GB,Sandisk ULTA NVMe 1 TB, 2x ST1000DM003 1 TB 7200 RPM, SteelSeries RIVAL 100, Audio-Technica ATH-M50x, Samsung 28 UE590D, AOC Q3279VWF -
tansiyon çok iyi olur, birde şeker ekleseler.
_____________________________ Chi of love -
Tabi röntgen de çeksin.
_____________________________ -
sakıncalı
_____________________________ Chi of love -
|
Sektörde "gramaj hesabıyla yenilik" mantalitesinin öncülerinden biri olan Samsung için sıra ekran parlaklığı ve renk doğruluğuna gelmiş. Tabii bu yeni tanıtım illa kendi telefonlarında kullanacağı anlamı taşımıyor, rakiplerine satarak kârın dibini sıyırmayı tercih etmeleri içten bile değil. Bakalım 10 bit ekran, PWM'li panellere ne zaman sıra gelecek. En az 3 yılı var diyorum..
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt