Şimdi Ara

Samsung’un 5G bağlantı destekli telefonu S10 X olarak adlandırılabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Samsung Galaxy S10 serisi için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Firma, geçtiğiniz günlerde yeni akıllı telefonlarını 20 Şubat tarihinde düzenleyeceği bir etkinlikle tanıtacağını açıklamıştı. Bu tarih Mobil Dünya Kongresi’ne oldukça yakın. Şu an için Galaxy S10, S10 Lite ve S10 Plus modellerinin tanıtılacağı biliniyor. Ancak ortaya çıkan yeni bilgiler 5G'li telefonun farklı isimlendirileceği yönünde.

    5G desteği için X harfi


    5G desteği bulunan modelin Samsung Galaxy S10 X olarak adlandırılacağı tahmin ediliyor. “X” bulunmayan diğer modeller 4G ile gelecek. 5G’li bu model diğer Galaxy S10 serisi telefonlarla birlikte tanıtılacak. Ayrıca Galaxy S10 X’e ait diğer bilgiler, 6.7 inç ekran, ekrandan parmak izi okuma, dört arka kamera, iki ön kamera, 5000 mAh batarya vb. olarak sıralanıyor. Ek olarak 10 GB’ın üzerinde RAM ve 1 TB depolama (512 GB dahili + 512 GB microSD) seçeneği de konuşulanlar arasında.


    Ayrıca Bkz.Oppo, 16 Ocak'ta 10x Hibrit Optik Zoom teknolojisini tanıtacak

    Mart ayının sonunda Güney Kore piyasasına sunulacak cihazın 1425 dolar ile 1600 dolar arasında fiyatlandırmaya sahip olması bekleniyor. Samsung Galaxy S10 Lite 5.8 inç, Galaxy S10 6.1 inç, Galaxy S10 Plus ise 6.4 inç ekrana sahip. Eğer sızıntılar doğruysa 6.7 inç boyutuyla Galaxy S10 X ailenin diğer üyelerinden daha büyük olacak. Son olarak etkinlikte katlanabilir Samsung telefonu görme ihtimalimiz olduğunu da hatırlatalım. 20 Şubat tarihinde tüm modeller netleşecektir.








  • Fiyat olarak 1700usd söylentisi vardı çeşitli tek.haber sitelerinde ,

    Doğruysa sektör 2000 usd bandına doğru çekmeye çalışıyor tepe telefonları ,ardından orta seviye de 1000usd seviyelerine gelir .

    Redmi 7 kapak olsun alayına.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: sendemail

    Fiyat olarak 1700usd söylentisi vardı çeşitli tek.haber sitelerinde ,

    Doğruysa sektör 2000 usd bandına doğru çekmeye çalışıyor tepe telefonları ,ardından orta seviye de 1000usd seviyelerine gelir .

    Redmi 7 kapak olsun alayına.
    Çekemez hadi çekti diyelim sonu Apple gibi hüsran olur Samsungun satışları düştü iyice düşer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cidden bokunu çıkartıyorlar. Bir de uygun fiyatlı bir sürü telefon çıkartan markalara laf ediyorlar. Asıl bunlara bakın lan, hem fiyatları everest'e çıkarttılar hemde bir özellik diğerinde yok, öbür özellik için ekstra para ver falan, resmen tüketiciyle billur geçiyorlar. Siz Xiaomi gibi firmalara bok atmaya devam edin, bu gidişle Xiaomi gibi firmaları mumla ararsınız.

  • Doğan SLX.

    Samsung S10X

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1600 dolar ne ya Türkiye de en az 15.000tl olur o zaman

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O fıyata telefon satamaz. Apple bıle pahalı telefon satmakta zorluk cekıyor.

  • samsung-apple gibiler olmasa xiaomi kimden kopyalıcak ajgshfkjas + parası yetmeyen almaz bu kadar basit koçum:D taklitçi markanla mutluluklarr

  • 1TB depolama ile verirlerse 1600 dolardan çok rahat verirler. Ama onu 128 GB ile vermeye kalkarlarsa o iş yatar...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.