Şimdi Ara

Samsung UE65TU8500 Işık Sızması Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni aldığımız UE65TU8500 Model Samsung televizyonda bu şekilde bir problem var, Samsung yetkilileri soruna normal diyor, sizce sorun normal mi?


    İlgili fotoğrafları ek olarak yolluyorum.

    Samsung UE65TU8500 Işık Sızması Sorunu
    Samsung UE65TU8500 Işık Sızması Sorunu







  • Konuyu güncelliyorum, benimde kardeşime aldığım 65tu8500 modelinde benzer bir sorun var. Konuyu açan arkadaşta olduğu kadar değil fakat Samsung genel itibariyle sorunu kabul etmiyor, bu konu hakkında çok fazla şikayet gördüm. Şikayetvar sitesinde de benzer şikayetler var.

    Bu konu hakkında fikri olan var mı arkadaşlar ? Bu sorun artarak büyür mü ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung neden bilmiyorum 65 inç olanı IPS panel kullanmış anlicaginiz ışık sızması olayı kabul etmiyecektir çünkü çöp bir panel

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tabiki Normal hemde PARANORMAL


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dallass kardeşim, Merhabalar üstadım. Bu forumda televizyonlarla alakalı yaklaşık 1 aydan bu yana yorumları okuyorum. Gördüğüm kadarıyla bu konuda Her markadan şikayet eden var. Sizin yorumlarınızı da okudum. Televizyonlardan iyi anladığınızı görüyorum. Bu konuda size güveniyorum. Bana tavsiye edeceğiniz maksimum 49 yada 50 inç tv marka ve model olarak neler tavsiye edersiniz? 

    Genellikle normal karasal yayınları izleyeceğim. Oyun oynamayı şimdilik düşünmüyoruz. ileride 1,2 yıl sonra bir playstation alırsak belki. Youtube dan Netfilix den film izleyeceğim. Film izlemeyi severim. Özellikle televizyon seyredeceğim yer ile oturacağım mesafeyi göz önünde bulundurduğumda maksimum 2.00, yada 2.20 cm. 55 inç gözümüzü yorar mı diye düşünüyorum. Kararsız kaldım. Boşu boşuna 55 inç almayalım diye düşünüyorum. Maksimum bütçem 7000,8000 tl arasında. Evimin salonunda köşe takımı var.Tv yi koyacağımız yer ile koltuklar tam karşıda. Bir de köşe takımının sağından oturacağımız mesafe var. televizyona 40 cm yandan seyredilecek. yandan bakmada ekranda çok flu bir görüntü olurmu? Uzun lafın kısası çok yazdım üstad valla kararsızım bu televizyon konusunda yıl 2020 olmuş. Kimine göre çok tuhaf karşılanır ama ilk defa led smart bir televizyon alacağım. Görüntü kalitesi düzgün olsun istiyorum. Bana hangi markanın hangi modellerini önerisiniz? Yardımcı olursanız çok memnun olurum. 





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.