Şimdi Ara

samsung u 600 mü nokia e 65 mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
17.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • e65 tabii ki u600 işe yaramaz bnece elime aldım denedim bana hiç hoş gelmedı neyse gene sen bılırsın
  • tercihinizi u600, d900i, k810, k790, w810, w850, p990, k750, k1, rokr e2, e6.... gibi telefonlardan yapın ama e65 den uzak durun. multimedya konusunda e65 istenileni veremiyor. hem dış hoparlör hemde kulaklıkta vasat. malzeme kalitesi çok narin /hatta adi(forumda e65 üzerindeki kaplamanın döküldüğünü söyleyen e65 kullanıcıları var).

    ben olsam e65 e vereceğim para yerine beyaz w810, 4gb memory stick duo ve 150 ytl+ bi kulaklık alırdım. hem müzik dinler hemde foto çekerdim.

    maksat wi-fi ile nete girmek ise u600 yerine i600, e65 yerine e61/e61i yada k-jam, pda2k gibi modellere yönelin
  • arkadaşlar her iki telefonuda bu hafta aldım. sanırım en iyi şekilde yardımcı olabileceğim. kamera bakımından samsung u600 nokiadan iyi durumda. akşamları oda ışığında evdeyken bile net resimler çekiyor. dokunmatik kısmına biraz allışmak gerekiyor. hafif bir telefon. kızağı nokianın yanında sınıfta kalıyor. sanki yalama olmuş bir kapı gibi geliyor insana tabiki bunu nokiayı da elinize alınca anlaşılıyor. samsungun en kötü yanlarından birisi ise telefonu dikene resim çekemiyorsunuz. resim çekiyorsunuz fakat pc ye yan atıyor. çektikten sonra ya telefondan resim düzenleyiciden resmi düzelteceksiniz yada pc den düzenliyceksiniz yoksa resimleriniz yan çıkıyor. bluetooth bağlantılarına gelince zaman zaman sorun yaşanıyor pc ye bağlanmakta iki defa gönder felan diyorsunuz. birde sıkıntılı tarafı sesi nokia kadar net deil mp3 çalma konusunda. hafıza kartındaki herhangi bir mp3 ü zil sesi yapamıyorsunuz onu telefon hafızasına taşımanız gerekiyor.
    nokiaya gelince kızak sistemi mükemmel, tuş sistemi mükemmel elinde tlefonda bir sağlamlık hissediyorsunuz. kızakta kaydırma yapınca çıkan ses sirocco lar gibi ses çıkarıyor ama siroccolar gibi sert deil. nokia yı biraz taşıdıktan sonra samsung sanki size ikinci el bir tel gibi geliyor avcunuzda. ses düzeni çok iyi ama malesef kamera samsung kadar başarılı deil. ben resimleri karta bastırtdım güzel fakat yinede istenilen seviyede deil. hatta ben e65 in kamerası 2 mp olmasına rağmen, yine nokianın diğer 2 mp kameralı telefonları kadar iyi resim çekemediğini iddaa ediyorum. ama şunu da söyleyeyim kesinlikle kötü deil. wireless olması , symbian olması tabiki büyük artıları.

    şimdi hangi telefon peki derseniz. ben şuan ikisine sahip biri olarak kendinize şu soruyu sorun. benim için fotoğrafmı önemli diğer işlevlermi diye. eğer fotoğraf önemli derseniz u600 ü kesinlikle tavsiye ederim. nokiadan tek üstün tarafı bu çünkü. ama sağlamlık kullanış kolaylığı ve wireless, symbian derseniz tabiki e65 derim. sanırım yardımcı olabilmişimdir. sorularınız varsa beklerim arkadaşlar.




  • @subaykan Resimlerin yan yatmaması için telefonu yan tutup foto çekim tuşunu kullanarak çekmen gerekir.
    Eskiden dikey çekerdi Samsunglar. Biz beğenmezdik k750 ne güzel yatay çekiyor vs. diye. Bence bu avantaj. Ben dikey foto çekerken elimi titretiyorum. Ama öbür türlü elimi titretmeden 2 elimle tutup problemsiz çekiyorum.

    Ayrıca maksat wifiyse bence e60,61 350,400 ytlye yada jam alın 250-300 e istediğiniz yere rahatlıkla problemsiz girin.
  • yan yatırınca telefon zaten normal çekiyor onda problem yok. dik pozisyonda çektiklerini hem kendi dosyasına hemde pc ye at farketmez yan olarak gönderiyor. telefon dik pozisyonda çekildiğinde yana yatık olmaması için resim düzenlemeden işlem yapıp öyle kayıt yapmak gerekiyor. yana yatık çekmek tabiki güzel ama bazen dik çekimler gerekiyor ayrıca yan pozisyonda çekerken dokunmatik tuşlar sorun yapıyor ister istemez el değmesiyle (çünkü telefon çok ince) son arananları tekrar otomatik arıyor. böyle sorunlar çıkıyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: subaykan

    yan yatırınca telefon zaten normal çekiyor onda problem yok. dik pozisyonda çektiklerini hem kendi dosyasına hemde pc ye at farketmez yan olarak gönderiyor. telefon dik pozisyonda çekildiğinde yana yatık olmaması için resim düzenlemeden işlem yapıp öyle kayıt yapmak gerekiyor. yana yatık çekmek tabiki güzel ama bazen dik çekimler gerekiyor ayrıca yan pozisyonda çekerken dokunmatik tuşlar sorun yapıyor ister istemez el değmesiyle (çünkü telefon çok ince) son arananları tekrar otomatik arıyor. böyle sorunlar çıkıyor.

    Samsungta ayar gerekebiliyor. Ama başka markalarda bunun için bir ayar bile bulunmuyor. Bu daha kötü. Ama ayar yapmadan çekseniz bile bilgisayardan 90 derece rotate yapınca sorun çözülüyor.
    Neyse ben yine konuyu dağıttım heralde.




  • valla bende e65 öneririm inceledim gayet güzeldi ama u600 nasıldır bilmem
    w810i



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safakkk_93 -- 15 Eylül 2007; 9:51:51 >




  • e65 i kullandım.tamamen iş telefonu.dört dörtlük bence.ama u600 stil olarak daha güzel tabi
  •  samsung u 600 mü nokia e 65 mi


    tamamen duygusal...
  • E 65 için proğram bilen arkadaşlar paylaşırsak sevinirim. özellikle bu dosya yöneticisi vardı fxploreer dı galiba bilen arkadaş varsa link gönderebilirmi. bununla içindeki orjinal zil seslerini bile gönderebiliyorduk başkalarına
  • U600
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Illu~

    U600


    4 aylık konuyu niye hortlatıyosun...
  • tabikide E65
  • bence kesinlikle u600 hatta e65 kadar saçma bi tel görmedim şekil olarak kesinlikle samsunglarla kapışamaz kamera rezalet(abartmıyorum),boyasının attığı yönünde msjlar var hiç bir al benisi yok.eğer wifi symbian gibi özellikler istiyorsan n80 çok daha ii bence yok wifi gereksiz symbian istiyorum diyorsanda n73 al derim.
  • e65
  • e65 hort
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.