Şimdi Ara

Samsung TV Live translate.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konsolcu arkadaslara mujde diyebiliriz. Telefondaki live translate ozelligi tvlerede geliyormus veya gelmis. Baktimda telefondaki live translate ozelligine turkce destegi 5-6 ay once gelmis. Orjinal ceviri gibi olmasada bir cok oyunda bize gercekten cok yardimci olur.

Acaba sesi mi ceviriyo yoksa yaziyi mi onu merak ettim.

Konu hakkinda daha cok bilgisi olan varsa yorumlara beklerim takipcisi olucam.Tv secimimi direkt etkiler.

Samsung TV Live translate.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Samsung TV Live translate.

• Vay be çok iyi teknoloji. Sony’den böyle direk oyun anında translate edecek bi teknolojiyi mesela Türkçe olmayan oyunu o anki İngilizce den Türkçeye çevirecek bi Ai bir teknoloji beklerken yıllarca Samsung’tan gelmesi harika lakin bi o kadarda tuzlu olur şu an ki koşullarda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ßLacKLioN kullanıcısına yanıt
    Hocam 2024 model ve ustu icin konusuluyo normal oled tvlerde yeni nesillerde gecerli olacak sanirim. Normal bi yazilim guncellemeyle gelir veya geldi. Muthis olur gercekten oyuncular icin.

• Live translate özelliğini telefondaki kamerayı kullanarak kullanıyoruz. HDMI den gen görüntü nün Samsun TV deki bir uygulama ile aynı anda çalıştırılabilir olacağını düşünmüyorum. Bu özellik sanırım TV de yayın izler iken geçerli olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyungazi -- 27 Nisan 2025; 11:20:33 >
  • oyungazi kullanıcısına yanıt

aynen öyle zaten açıklamasında yazıyor şuan sadece karasal yayın izlerlen kullanılacak bir özellik ama iyidir yinede bir öncü yani kısa zamanla gelişir

• byvolcan kullanıcısına yanıt

Real time HDMI translation diye bir cihaz için hala çalışmalar devam ediyor. O yapirsa işte ozaman istediğimiz ürüne kavuşmuş oluruz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung smart tv Spotify sorunu
    4 yıl önce açıldı
    android tv box ve Ip Tv
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim arastirdigima gore cikan sesi program uygulama yayin ne olursa olsun anlik altyaziya ceviriyo gibiydi demek ben yanlis anlamisim :(

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.