Şimdi Ara

SAMSUNG TV BÜYÜK AYIBI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Merhabalar
    Yukarıda linkini paylaştığım videoda da göründüğü gibi 1 haftalık samsung NU8500 Tv de söz konusu video oynatırken donma lar oluşuyor konuyu almış olduğum samsung mağazasına taşıdım ve harici hdd ile mağazaya gidip bütün tv lerde denedim ve hepsinde aynı sorun mevcut tamamında donmalar oluştu harici hdd arızalı olabilir diye düşünüp hemen yan tarafındaki media markt mağazasına gidip tekrar test ettiğimde ise videodada göründüğü gibi samsung nu8000 da donma oluşuyor fakat lg tv de donma oluşmuyor yetkili servis ile konuyu paylaştım ve videoyu izlettim servis evet sorun var fakat bunu üstlerime anlatamıyorum bunu ayıp olarak görmüyorlar denildi konuyu tekrar aldığım mağazaya taşıdım onlarda bildiğimiz herşeyi bütün eğitimleri unuttuk deyip bir samsung yetkilisi ile telefonla görüştüler o kişi ise video pic vs yüksek deyip geçiştirdi bu ürünü ben satın aldım ve 4k video izlemek için aldım 10500 tl de para verdim ben 4k video izleyemiyorum ve bu benim hatam mış gibi bana teknik gerekçeler sunup geçiştiriyorlar ve satış yaparkende böyle bir bilgi paylaşmıyorlar bu videoyu paylaşıyorum çünkü ben bu sahtekarlığa düştüm sizlerde düşmeyin iade istedim işi yokuşa sürüyorlar yarın sabah tüketici hakları mahkemesine gidiyorum bu samsung un ayıbını herkes görsün istedim forum sitelerinde acemiyim ilk konu paylaşımım hatalarım varsa kusuruma bakmayın ben yandım başkasıda yanmasın diyerek paylaştım videoyuda yükleyemedim hata verdi galiba formatından yada boyutundan o yüzden youtubedeki linki paylaştım fikir yada akıl almaya muhtacım saygılar.

• yazmayı unutmuşum 25 gb üzeri 2160p 4k videolarda donmalar oluşuyor lg de sorunsuz çalışıyor.
  • Ertan YILDIZ E kullanıcısına yanıt
    Ben bu bahsetmiş olduğun denemeyi tv almadan önce gittim bizzat kendim denedim..Samsung ve Sony sınıfta kaldı dedim...Samsung önerme uzmanı iki arkadaş konuştukça konuştular...Bu konuda LG SK9500-8500 çok iyi durumda...Siyahlar ve kontrast durumu LG’ye göre daha iyi olabilir fakat genel kullanımda ve normal renklerde LG çok daha iyi bir renk sunuyor...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynen katılıyorum aslında benimde niyetim lg almaktı fakat maalesef ellerinde kalmamıştı bu yüzden samsung a yöneldim ancak bu sorun ile karşılaşacağım aklımın ucundan bile geçmedi malesef bu tecrübeyle anlamak zorunda kaldım sizce bu sorun bir ayıpmıdır değilse bunu tüketici ile paylaşmaları gerekmiyormuydu birde bu konuda tüketici hakem heyetinemi gitmeliyim tüketici mahkemesinemi duyduğum kadarı ile tüketici heyeti 1000 tl altına bakıyormuş üstü tüketici mahkemesiymiş duğrumu?
    O konuda bilgim yok...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Hocam bir medya oynatıcı alarak bu sorunu çözebilirsin. Bu bencede bir ayıp değildir. Tüketici hakem heyetide bu konuda senin lehinde karar vermez diye düşünüyorum. Bu senin televizyona özgü bir sorun değiş sonuçta.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.