Şimdi Ara

Samsung Türkiye ve Huawei'den Apple'a imalı gönderme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • önce türkiyeye götürdükleri doları geri getirsinler doları düşürsünler sonra onların malını alırım. önce doları artır sonra gel telefon sat. yemezler.

  • volkan_kolay kullanıcısına yanıt
    Sen öncw rehbere gir 😂😂😂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Huawei P20 Pro çatır çatır satıyor hala Huawei marka algısı filan diyorlar gidin teknomarket çalışanlarına sorun. Biride demiş satış rakamlarına gelincr susuyorlar ama diye. Zaten bu iki firma Appledan daha çok telefon satıyor.

  • Lütfen Elma ile Armutu karıştırmayınız. Hadi samsung neyse de huawei denilen çöpe ne oluyor. Senin neyine ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arizaeren A kullanıcısına yanıt
    Moruk benim para sıkıntım yok.mantığımı kullandığım için olabilir mesela😁😁😁 mantığını kullanmayanlar alabilir sıkıntı yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple kullanan ve kullanmaya devam eden adamları çok iyi anlıyorum. Alışkanlıklarını değiştirmek istemiyorlar bu birinci sebep. Android zaman zaman çok kompleks bir OS olabiliyor. Bu da 2. sebep. Adamlar zaten yenilik istemiyor ki. Size ne? Ben rootsuz yaşayamam diyince iPhone cu arkadaşlar JB diye tutturuyor mesela, pardon da JB yapınca ne anlamı kaldı iOS kullanmanın? Yıllarca tartıştık bir yere varamadık. Androidde donanımın da yazılımın da özgür bir yelpazededir. İstediğini seçer alırsın. İstediğin uygulamayı yüklersin. İstediğini modlarsın. Androidin sınırı kullanıcısıdır. iPhone un sınırı apple ın izin verdiği kadardır. Yıllarca mobil veri hızlı ayarlara gelsin diye bekleyen insanlar tanıyorum. Ben 1 saniyede üstten çekip açar kaparken, ve hatta bunu çeşitli programlarla otomasyon yaparken siz hala ayarlara girip en az 10 15 saniye uğraşmak zorundaydınız. Hep de böyle olacak. Ama stabil bir 15 saniye olacak üzülmeyin. Ayarlar uygulaması çökmeyecek :) Android çok dandik her an çöküyor biliyorsunuz. Uzak durun lütfen. Anlamadığınız işlere karışmayın.





  • Kimse kusura bakmasın apple ürünleri yağ gibi akıyor. İşletim olarak apple bu işin babasıdır.



    2012 yılında aldığım ipad mini halen canavar gibi her şeyi yaptırıyor. 2012 yılında bir samsung tablet alsam muhtemelen hesap makinesinde işlem yapamazdım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milletin derdi Apple olmuş demek ki zamanında

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.