Şimdi Ara

Samsung Türkiye Rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 3 ay önce shop.samsung yani samsung Türkiye'nin resmi sitesinden almış olduğu monitör bir sabah açtığımda yukardan aşağı kalın bir siyah çizgiye sahipti ve en altında da farklı renklerde 5-10 adet piksel gözüküyordu. Yetkili servise götürdüm ve 5 gün sonra beni arayarak "panel çatlamış (dışarıdan en ufak bi hasarı yok) kullanıcı hatası" dendi ve tamir ücretinin 1.700 TL olduğu söylendi. Zaten sıfırı 1.350 TL olan bir monitöre böyle bir fiyat çektiler tamirat için.


    Hem Samsung'a hem de yetkili servise "masamda duran bir cihazın panelini benim çatlatmam nasıl mümkün oluyor" diye sordum. "onu biz bilemeyiz" diyorlar. ve Samsung Türkiye bütün yetkiyi servise veriyor ve hiç bir sorumluluk almıyor bu noktada. "Servis ne diyorsa o'dur bizim için" diyip duruyorlar.


    Arkadaşlar bakın, ben 30 yıldır tv-monitör kullanan bi adamım. hayatımda ilk defa böyle bir şey başıma geldi ve benim suçum olduğu söylendi bana. Ya ben cihaza yumruk vs. mi attım da kırdım? ya diyelim ki öyle oldu, ekrana bakıldığında bu fiziki darbe belli olmaz mı? Dışardan kapalıyken bakın nokta hata yok ekranda. Bu nasıl benim suçum olabilir?


    Her neyse bir sonuç alamayınca tüketici hakem heyetine başvurdum sonuç bekliyorum. Sizin alternatif önerebileceğiniz bir yol var mıdır?








  • Bunun benim hatam olmadığını nasıl kanıtlayabilirim?

  • up

  • Var mi bi fikri plan?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • THHye vermeyi deneyebilirsiniz. Twitterdan yazmayı deneyebilirsiniz Çok sinir bozucu bir durum bilemedim vallahi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • zwanzig kullanıcısına yanıt

    THH'ye verdim hocam. Twitter kullanmiyorum maalesef.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.