Şimdi Ara

Samsung Tab Ativ 700T Takaslık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
86
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Takaslık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung Ativ Tab 700T cihazım var. Tam model adı XE700T1C-K01TR. Tablet olabiliyor. Bu şekilde parçalı kullanmak zor geliyor. Lenovo yoga 13 dizüstü ile takas yapmak istiyorum. İ5 işlemcili model tercih nedenidir. i5 işlemcili cihaz başabaş takas yapılır. 13-14 inç IPS ekranlı her türlü cihazla da takas yapabilirim. Bu cihazın da ekranı IPS'dir. Cihazınızın durumuna göre tabi. i3 işlemcili model tercih etmiyorum ama temizse üste para almam gerekir. Cihazımı bir arkadaşla N550JV cihazımla takas ettim pişman oldum çünkü kullanamıyorum. Ekran da çok küçük geliyor bana. Cihazımın kutusu aksesuarları ilk günkü gibi temizdir. Faturası kitapçıkları duruyor. Ekran kaleminin yedek uçları bile var. Cihazın sadece elle tutmakdan arka kasada ufak çizilme ve samsung logosunun N harfinde düşme var. Cihaz garantisi haziran ayında bitti. Çok temizdir. Takas işlemi kargoyla değil yüz yüze yapılacaktır. İlginize teşekkürler.

    Düzeltme: Ayrıca isteyen olursa cihaz sahibinden ya da gittigidiyor üzerinden de satılabilir. İlan linkleri aşağıdadır. Fiyatlar kargo dahil sondur.

    https://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-samsung-ativ-tab-7-xe700t1c-k01tr-314562020/detay/

    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/samsung-ativ-tab-7-xe700t1c-k01tr-228996726

    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthkn -- 10 Temmuz 2016; 22:46:07 >



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • iyi satışlar. elimde samsung np300e5c model kodlu nvidia ekrankartlı leptop var. 350gb hdd 4gb ram battlefield 1 oyununu oynayabilmekteyim. tertemiz çiziksiz darbesiz garantisi yeni bitmiş. bataryası sağlam bir cihaz... teklifim başabaş takas iletişim için... ewrebulut@gmail.com mail atabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.