Şimdi Ara

samsung tab 4 sm-t 232 3g tablet telefon ozelligi yuklenebiliyor mu? (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
434
Cevap
11
Favori
63.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dsmgurkan D kullanıcısına yanıt
    7 aydır kullandığınız rom muttixp arkadaşın önerdiği rom mu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lütfen birisi madde madde telefon özelliği açmayı yazsa da hayır duamı alsa :(
  • Merhaba;
    En sonhttp://www.sammobile.com/firmwares/confirm/54672/T231XXU0AOH1_T231SER0AOH1_SER/
    bu yazılım çıkmış. Rus yazılımı. Bu yazılımı anlatıldığı gibi md5 iken MD5 packager ile dışarı çıkardım.
    ilk sayfalarda anlatıldığı gibi;

    radio.img
    DTim.Recovery
    DTim.Primary

    dosyalarını en son 2015'te çıkan Türkçe orijinal romdan t231 rom klasörünün içine kopyaladım..

    md5 elde ederek yüklemeye çalışırken Odin;
    loke_1st.bin
    dosyasında hata verdi.. Bunun üzerine arkadaşın anlattığından farklı olarak;
    hem loke_1st.bin hem de loke_2nd.bin dosyalarını da ilave ederek yeniden MD5 elde ederek yükledim..
    Sonuç;
    Şu an telefon çevirmek için gelen arayüz mevcut, her şey yolunda gibi gözüküyor ama ne arayabiliyorum, ne de telefonu/tableti aradığımda ulaşabiliyorum.
    Ekranda Vodafone yazısı v.s de çıkıyor.. hat var..

    iyi çalışmalar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silverWolf -- 14 Ekim 2015; 1:12:44 >




  • Bende yazılım bulamayınca, servisin güncel yüklemesi üzerine tekrar eski 231 rom u yükledim. Telefon ve tablet olarak 1 aydır sorunsuz kullanıyorum. Bugün dikkatimi çekti, sürekli wifi tarama yapıyor, modem bağlantısını yaptığı halde tekrar tekrar etraftaki modemleri tarıyor. Bu bir sorun olsa gerek, fakat kullanımda bir zarını görmedim.
    ,

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eurocv

    Bende yazılım bulamayınca, servisin güncel yüklemesi üzerine tekrar eski 231 rom u yükledim. Telefon ve tablet olarak 1 aydır sorunsuz kullanıyorum. Bugün dikkatimi çekti, sürekli wifi tarama yapıyor, modem bağlantısını yaptığı halde tekrar tekrar etraftaki modemleri tarıyor. Bu bir sorun olsa gerek, fakat kullanımda bir zarını görmedim.
    ,

    Buraya yazmadan önce 3-4 gün onlarca deneme yaptım. Kaç kez brick yaptığımı hatırlamıyorum. Onlarca kez orijinal yazılımı yüklemek ve tekrar denemeler yapmak zorunda kaldım. En sonunda t231 yazılımına Türkçe yazılımdan dosyalar ilaveler yaparak ürettiğim md5 dosyası işe yaradı. Bugün gün boyu kullandım, telefon olarak ta problem yaşamadım. Şöyle olsa daha şık olurdu dediğim arama ekranı v.b yerler var ama keyfe keder durumlar.

    Bu konuda anlatılan yöntem biraz eksik tabii.. md5 nasıl elde edilir de açıklanmamış. Bu yüzden yabancı siteleri de karıştırmak zorunda kaldım. Yorucu bir tecrübe oldu ama değdi.

    7" bir Phablet (artık phablet oldu kendisi ) kullanmak farklı bir deneyim oldu bugün. Note 2 kullanıyordum, halen de mevcut cihaz. Samsung neden 5.7" ten daha büyük bir telefon çıkarmıyor anladım. Kesinlikle taşıma konusunda güçlük yaşıyorsunuz. Montun ön ve iç ceplerine zar zor sığıyor cihaz. Ama twitter, web siteleri, açtığınız dökümanlar daha büyük bir ekranda çok daha kolay okunuyor, keyifli bir internet deneyimi sunuyor, aynı zamanda yanınızda bir telefon taşımış oluyorsunuz.

    Note 4 veya Note 5 alım gücümün dışında ve hiç olmazsa 6" olmasını tercih ederdim, bu yönüyle Note 2'den daha büyük bir cihaz ihtiyacımı bu şekilde ancak çözebildim. Normali 6" olabilirmiş.. Aslında başka markalar da var ama Samsung'un donanımsal orta tuşuna ve sağında ve solundaki dokunmatik tuşların ekran dışında olmasına çok alıştım. Butonlar v.b ekranın içinde olunca hiç hazzetmiyorum doğrusu.

    Cihazın orijinal yazılımında da Wifi sinyalini güçsüz görme problemi var sanırım. Note 2 ile 4 çentik aldığım sinyal seviyesi aynı yerde Galaxy Tab 4 ile ancak 2 çentik çekiyor. Bu haliyle biraz can sıkıcı.

    Benim konu ile ilgili tecrübelerim bunlar. İyi günler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silverWolf -- 15 Ekim 2015; 19:48:57 >




  • Konu hakkında teknik bilgim yetersiz, burada yazılanlar ile yükledim, dediğim gibi bendeki tek sorun wi-fi nin sürekli tarama yapması, zaman zaman da takılması. Bu durumları düzeltme için yeni rom arayışına girdim, çünkü servis t232 için yeni yazılım yükleyince düzelmişti, wi-fi çekiminden de memnundum(kıyaslama yapma imkanım olmadı).
    Benim cihaz ın önceki değerlerini hatırlamıyorum, yükleme den sonraki değerler şöyle. Model Numarası=SM-T231, Anabant sürümü=T232JVU0ANE2, Yapım numarası= KOT49H.T231XXU0ANE2 bunlar ne anlama geliyor. Bu değerler yükleme sonrası sizde nasıl görünüyor.
    Şimdi T232JVU0ANE3 indiriyorum, zip dosyası, açınca md5 dosya çıkar içinden herhalde, onu yükleyip wi-fi durumuna tekrar bakmak istiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eurocv

    Konu hakkında teknik bilgim yetersiz, burada yazılanlar ile yükledim, dediğim gibi bendeki tek sorun wi-fi nin sürekli tarama yapması, zaman zaman da takılması. Bu durumları düzeltme için yeni rom arayışına girdim, çünkü servis t232 için yeni yazılım yükleyince düzelmişti, wi-fi çekiminden de memnundum(kıyaslama yapma imkanım olmadı).
    Benim cihaz ın önceki değerlerini hatırlamıyorum, yükleme den sonraki değerler şöyle. Model Numarası=SM-T231, Anabant sürümü=T232JVU0ANE2, Yapım numarası= KOT49H.T231XXU0ANE2 bunlar ne anlama geliyor. Bu değerler yükleme sonrası sizde nasıl görünüyor.
    Şimdi T232JVU0ANE3 indiriyorum, zip dosyası, açınca md5 dosya çıkar içinden herhalde, onu yükleyip wi-fi durumuna tekrar bakmak istiyorum.


    T232JVU0ANE3 yüklerseniz telefon özelliğini yitireceksiniz biliyorsunuz. Lollipop güncellemesi alacağı da söyleniyor.. iyi çalışmalar.




  • hocam t232 rom lazım linkler ölmüş

    günceli varmı ?
  • muttixp M kullanıcısına yanıt
    Hocam bi süre önce T235 4G Modeline android 5.1.1 güncellemesi geldi
    sizin uygulamış olduğunuz şekilde T235 ve T232 modelindeki dosyaları birleştirsek çalışırmı
  • -----------



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercan_korulu -- 25 Kasım 2015; 18:58:59 >
  • Merhabalar,

    Bugün itibariyle bende tabletimin telefon özelliğimi açtım. sorunsuz kullanıyorum. muttixp üstada teşekkürü borç bilirim.

    Saygılar,
  • mayalin M kullanıcısına yanıt
    mayalin, linkler ölü ne şekilde yaptın? Wi-fi çalışıyor mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakanvdemir

    Hocam bi süre önce T235 4G Modeline android 5.1.1 güncellemesi geldi
    sizin uygulamış olduğunuz şekilde T235 ve T232 modelindeki dosyaları birleştirsek çalışırmı

    t231'e de gelecek lollipop.. Tüm tab 4 serisine gelecekmiş. Ümit ediyoruz telefon özelliği aktif şekilde t232 için çalışma yapan bir arkadaşımız çıkacaktır..

    Düzenleme:
    @muttixp arkadaşımız konuyu takip edip bir şekilde 5.1.1'i telefon araması yapabileceğimiz şekilde düzenlese çok makbule geçecektir. Ancak bu aralar çok nadir giriyor foruma sanırım..

    İyi günler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silverWolf -- 30 Kasım 2015; 16:35:42 >
  • Arkadaşlar daha öncede sordum ama kimseden cevap gelmedi, SM-T232 tablette Uygulama yöneticisi bölümünde "Telefon 4.4.2-T232JVU0ANE3 Sürümü" yazan ve devre dışı bırakılmış bir uygulama var, 3,42 mb. uygulama+80 kb veri olarak kayıtlı, rom yüklemeden yada başka bir yolla bu telefonu aktif hale getirmek mümkünmü, telefon özelliği çalışırmı ? Anlayan ve inceleyen arkadaşlar varsa yorumlarınızı bekliyorum, ilgilenenlere şimdiden tşkrlr.
  • bende annem için bozulan dark evopad 7200 yerine sm–t232 modelini aldım darkın telefon romu kendi sitedinde vardı çok rahat bir şekilde garantiyi falan bozmadan yüklenebiliyordu hatta 3 kez yetkili servise bu şekilde gönderdim hiç bir sorun olmamıştı ancak cihaz simkart görmemeye başladı ve servis ücret isteyince n11 den %20 indirim kuponumu kullanarak 399 tl ye aldım tab4 ü şimdi telefon için t231 romu atıcam fakat sanırım linklerdeki rom kitkatlı acaba lolipoplu versiyon çıktımı yada çıkınca direk 5.1.1 li t231 mi atsam ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu hakkında açıklama getiren multixp arkadaşa teşekkür ederim, sayesinde şu an 7 inç bir tablet telefonum oldu,

    yardımcı olabilmesi açısından birkaç açıklama getirme ihtiyacı hissettim. bilen arkadaşlar zaten yapıyor ama bilmeyenler zorlanıyor olabilir.

    öncelikle samsung kablo driverini mutlaka indirin ve yükleyin,
    bunu yapmadığım için odin bir türlü görmüyordu tableti, sonunda hallettim ve yönergelerle yüklemeyi yaptım, telefon görüşmeleri bir harika, tab4 olan herkese öneririm, gözünüzde büyümesin beş dakikalık iş.
    Ben bir sıkıntı yaşamadım.
    Tekrar teşekkürler.
  • ben de sıfır açılmamış t232 var....faturalı jelatininde....son 450 tl...
  • eurocv E kullanıcısına yanıt
    ben de sıfır açılmamış t232 var....faturalı jelatininde....son 450 tl...
  • birkaç özel mesaj alınca mesajlara yazdığım detayı burada paylaşayım istedim, faydası olursa ne mutlu bana
    -------------------

    Odin3-1.85-tamindir
    tamindir sitesinden aldım odini ben arkadaşım,
    multixp kullanıcısının t231 romunu yükledim yaşıyor sorunsuz indirdim,
    yalnız aklında bulunsun ben sorun yaşadım sende de olabilir, dosya bozuk ya da desteklenmeyen uzantı diyorsa winrarın son sürümünü indir o zaman sorunsuz açıyorsun,
    winrarın içinden çıkacak olan dosyanın adı şu şekilde t231.tar.md5
    odini indirdikten sonra bir klasörün içine yükle diğer dosyaları ile birlikte,
    indirdiğin romu da aynı klasörün içine atabilirsin

    daha sonra samsung usb driveri indir ve bilgisayarına kur
    bunu kurmazsan tableti görmüyor odin,

    odin programını aç, açık beklesin,

    tableti yükleme moduna getir ve bilgisayarla kablo bağlantısını ondan sonra yap. odin programına baktığında ID:COM kısmında bağlantı yaptığını göreceksin bu aşamada, orada değişiklik göremezsen kabloyu görmüyor demektir, kablo driverine yoğunlaş,

    eğer odin tabletini gördüyse bundan sonrası çok basit
    odin kısmında PDA yazan butona bas, yeni rom için yolu belirtmeni isteyecek, romun yolunu göster ve tamama bastıktan sonra START butonu ile işlemi başlat.

    odin programında yukardaki kutucuklar dolmaya başlayacaktır. hepsi dolmayacaktır bende iki kutu dolduktan sonra işlem bitti,
    telefonda da ilerlemeyi göreceksin zaten, telefon yükleme işlemini bitirdikten sonra kapanıp açılacak, o zaman işlem bitmiş oluyor, kablo bağlantısını çıkar ve güle güle telefon özelliğini kullan,




  • kenziro K kullanıcısına yanıt
    +1

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.