Şimdi Ara

samsung syncmaster b2230 monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba. samsung syncmaster b2230 monitörüm var. monitörün analog, dvi, hdmi olarak üç tane çıkışı var. kabloyu monitöre analog girişinden ekran kartına analog-dvi dönüştürücü ile dvi girişinden bağladım. fakat monitör her açılışında tek tek analog, digital, hdmi olarak siyah boş ekranda tek tek taradıktan sonra analog olarak görüp ekrana görüntü veriyor. bu yüzden ekrana görüntü geç geliyor. bu sorun için ne yapabilirim? yardımlarınızı bekliyorum...

AMD PHENOM II X4 965 BE , GİGABYTE GA-970A-UD3 , ASUS GTX 560 TOP EDİTİON , THERMALTAKE SWİNG VB6000WBS , KİNGSTON 4GB DDR3 1600 MHZ , SAMSUNG 21.5" B2230H ANALOG DVI HDMI , SONY RX 99 , SONY NWZ-E444B MP4 PLAYER !!!
  • monitörün osd menüsünün tam olarak neresinden yapıcam bu ayarı? bide bu ayarı yapınca ekrana görüntü hemen gelicek demi?
  • menü yazan yere bas tam olarak hatırlamıyorum şimdi işteyim.menülere bak tarama modu sanıyorum.onu manuel yapın.daha sonra monitörün üstündeki source yazan yere her bastığınızda analog dvı hdmı arasında geçiş yapacaktır..
    AMD PHENOM II X4 965 BE , GİGABYTE GA-970A-UD3 , ASUS GTX 560 TOP EDİTİON , THERMALTAKE SWİNG VB6000WBS , KİNGSTON 4GB DDR3 1600 MHZ , SAMSUNG 21.5" B2230H ANALOG DVI HDMI , SONY RX 99 , SONY NWZ-E444B MP4 PLAYER !!!
  • çok tşkler sayenizde hallettim sorunu...
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.