Şimdi Ara

SAMSUNG SYNCMASTER ~206BW~ LCD MONİTÖR İNCELEMESİ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
953
Cevap
2
Favori
62.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: eozen81

quote:

Orjinalden alıntı: fuducuk

http://interfacelift.com/wallpaper/index.php?sort=ratings&w=1680&h=1050

Bu siteye gir, çözünürlüğü seç ve download butonuna bas.

Süper siteymiş @fuducuk sağolasın valla,
    Dün sistemi evime kurdum şiir gibi oldu, asla 22 almam zaten çok büyük

19'da kısa geliyordu ama 20'' felaket güzel oldu olay budur en kısa zamanda size
    bol bol fotolar yollucam

Rica ederim. Ben de siteyi bu başlıkların birinin altında bir arkadaşımızdan almıştım. Asıl teşekkür ona gelsin...

20" ideal, altı az, üstü zarar...

• quote:

Orjinalden alıntı: umutcan15

quote:

Orjinalden alıntı: SkYNeT-06

quote:

Orjinalden alıntı: PeLONi

226bw gerek dis gorunusyle gerek teknik ozellikleriyle daha onde
    zaten en kral monutoru alsaniz nekadar kullanabilceksinizki
    estetik ve maddi yonden 226 diyorum ben

peki... 226bw nin 206bw den önde olan teknik özellikler hangileri? izah edebilirmisiniz ??? bizde bilelim şimdi

mesela ????

Teknik özellikleri aynı

Allah iyiliğinizi versin başka ne deyim

fuducuk ordamısın

bu dostumuz ne der böyle ? durumu sen izah edebilirmisin kendisine ... ben bişi demiyorum
    dostumuz galiba DH monitör forumlarında yaşamıyor

umutcan15 dostum? sakın yanlış anlama beni

teknik özellikler aynı haklısınız ama en önemli teknik özlelliği atlamışsınız .. siz bu özelliği biliyormusunuz acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkYNeT-06 -- 28 Haziran 2007; 4:18:52 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

peki... 226bw nin 206bw den önde olan teknik özellikler hangileri? izah edebilirmisiniz ??? bizde bilelim şimdi

mesela ????

Teknik özellikleri aynı

fuducuk ordamısın

bu dostumuz ne der böyle ? durumu sen izah edebilirmisin kendisine ... ben bişi demiyorum

teknik özellikler aynı haklısınız ama en önemli teknik özlelliği atlamışsınız .. siz bu özelliği biliyormusunuz acaba

Nokta aralığını söylüyorsanız hiç fark etmiyor. Monitörleri arkadaşımla beraber aldık, o 206 ben 226 aldım iyice inceledik fark yok. 0,024mm fazladan aralık gözle farkedilecek düzeyde değil.
    Bir monitöre en az 40-50 cm uzaklıktan bakılması gerektiğini de düşünürsek görmek imkansız. Benim görüşüm aradaki fiyat farkı ve boyut farkından başka bir fark yok.
    Tabi ki bu kişisel tercih meselesidir arkadaşıma 22" fazla büyük geldi 20" aldı. Ben ise büyük bir monitör istediğim için 22" aldım. Tamamen kişinin kendi kullanacağı amaca bakıyor
    İki monitör de çok güzel. Alacak arkadaşlar 1. seçenek olarak bu monitörleri düşünsün derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 28 Haziran 2007; 8:28:40 >

• quote:

fuducuk ordamısın

İşte geldim burdayım, ben bu işte ustayım!

Ne diyeyimki, yaşayan tadar, yaşamayan elinde ne varsa ona tapar...

Saygı duyuyorum, ne denebilir ki. Tercihler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuducuk -- 28 Haziran 2007; 9:32:08 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

mesela ????

Teknik özellikleri aynı

fuducuk ordamısın

Nokta aralığını söylüyorsanız hiç fark etmiyor.

vala, bende çok fark ediyor diyorum. ne olcak şimdi

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: O.z.X

Dostum şu wallpaperi gönderme imkanın varmı?

Dostum tşk ederim..Birde benim bir sorum olacaktı 226BW yada 206BW almayı planlıyorum ancak oyun her zaman oynadığımdan dolayı ve malesefki orta segment kartlardan kullanıyorum 226BW biraz fazla gelir gibime geliyor..Sizce doğrumu düşünüyorum? 1680 de oynayacak değilim ya

• @Skynet-06
    Nokta aralığını ben 40 cm den kesinlikle farkedemiyorum pixeller görünmüyor bile. 5-10cm den fazla bakılmadığı sürece pixel göremezsin.
    Tabi ki önceden de dediğim gibi bu tamamen kişisel tercihe bakıyor. Benim hoş dediğim senin hoşuna gitmez senin hoş dediğin benim hoşuma gitmeyebilir
  • quote:

quote:

quote:

Dostum şu wallpaperi gönderme imkanın varmı?

Dostum tşk ederim..Birde benim bir sorum olacaktı 226BW yada 206BW almayı planlıyorum ancak oyun her zaman oynadığımdan dolayı ve malesefki orta segment kartlardan kullanıyorum 226BW biraz fazla gelir gibime geliyor..Sizce doğrumu düşünüyorum? 1680 de oynayacak değilim ya

Evet fazla gelir ya da iyi bir ekran kartı, ek masraf...

• Cevabın için teşekkürler, malesef teknolojiye yetişemiyoruz bu yüzden 206BW de karar kıldım
  • quote:

Cevabın için teşekkürler, malesef teknolojiye yetişemiyoruz bu yüzden 206BW de karar kıldım

Rica ederim, şu an için en iyi seçim...
  • Walla 206 alıpda ben pişmanım diyen bir adam olacagını sanmıyorum zaten
    Şimdiden hayırlı olsun
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

mesela ????

Teknik özellikleri aynı

fuducuk ordamısın

Nokta aralığını söylüyorsanız hiç fark etmiyor. Monitörleri arkadaşımla beraber aldık, o 206 ben 226 aldım iyice inceledik fark yok. 0,024mm fazladan aralık gözle farkedilecek düzeyde değil.

madem öyle, size en küçük basit bir örnek vereyim:)
    0.24 nokta aralıklı pixel bulunan bir ekranda, masa üstündeki ve hızlı başlat çubugundaki windows ikonları simgeler vs vs daha net ve keskin görünür!
    ama 0.29 nokta aralıklı pixellerde bu görüntü kalitesi biraz daha düşer veya nesneler bulanıklaşabilir
    bu gözlemi yapabilcek bir kullanıcının ya çok iyi gözleri olması lazım yada benim gibi titiz bir kullanıcının olması lazım..
    şahsen ben burada sizlere , çok çok daha iyi bir görüntü kalitesi alabileceğiniz bir lcd yi tavsiye etme amacıyla yol alıyorum..
    yoksa benim için fark etmez .... dileyen istediğini alır .. karar sizindir

• Dediğim gibi 40-50 cm den belli olmuyor bu olay. Monitörünüze olan uzaklığınız gördüğünüz çözünürlüğü etkiler.
    Çok yakından bakmadığınız sürece ki yakından bakınca gözleri yorar, nokta aralığını farkedemezsiniz.
    19" 4:3 ekran da kullandım bundan daha fazla nokta aralığına sahip ( 0.294mm) fark edilecek gibi bir aralık değil.
    Tabi ki bu sizin seçiminize bağlıdır, kişisel olarak benim gözüme batmıyor. Ama şunu söylemeliyim ki tasarım işiyle
    uğraşıyorsanız ve monitöre çok yakından bakmanız gerekiyorsa o zaman 206bw kesinlikle en iyi seçim olacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eozen81

Walla 206 alıpda ben pişmanım diyen bir adam olacagını sanmıyorum zaten
    Şimdiden hayırlı olsun

Aynen.Hayırlı olsun
  • 206 BW monitörüm var,ekran rengi beyazlıyor sonra tamamen bembeyaz oluyor,hiçbirşey gözükmüyor.Ekran kartındanmı yoksa monitörden mi kaynaknaklanıyor bilemedim.Bilen varsa lütfen yardım...Bu olay ekran kartının driverini yüklerken oldu .Asus rodeon X550...Eski versiyona dönüncede değişen bişey olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekumas70 -- 30 Haziran 2007; 9:14:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekumas70

206 BW monitörüm var,ekran rengi beyazlıyor sonra tamamen bembeyaz oluyor,hiçbirşey gözükmüyor.Ekran kartındanmı yoksa monitörden mi kaynaknaklanıyor bilemedim.Bilen varsa lütfen yardım...Bu olay ekran kartının driverini yüklerken oldu .Asus rodeon X550...Eski versiyona dönüncede değişen bişey olmadı.

büyük ihtimal ekran kartınız ile sorun olabilir yada monitörün PC kasasına giriş scart fişini ekran kartına tam oturmamış olabilirsiniz.. yada uclarındaki iğnelerden birisi hasar görmüş olabilir çünkü bu tür sorunların sağlam bir monitörden kaynaklanacağını sanmam..

peki lcd yi ilk aldığınızda yani ilk kullanım günler aşamasında bu problem varmıydı ? yoksa sonradanmı oluştu

• bnde bu gun 206 bw siparısı verdim kdv hariç 380 $ a :d
  • arkadaşlar

206 BW ve 226 BW nin ekranın en ve boyunu cm olarak ölçüp gönderebilecek olan var mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: atcil9876

bnde bu gun 206 bw siparısı verdim kdv hariç 380 $ a :d

Pişman olmayacaksın, hayırlı olsun şimdiden...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugur@

arkadaşlar

206 BW ve 226 BW nin ekranın en ve boyunu cm olarak ölçüp gönderebilecek olan var mı ?

206 BW: Genişlik 43cm - Yükseklik 27 cm

226 Bw'yi bilmiyorum. 48 e 30 gibi birşey olması lâzım...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.