Şimdi Ara

Samsung SWA-8500S Arıyorum (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
624
Cevap
22
Favori
47.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • cihaz gelsin cihaz uyumu, çalışma voltajı, bağlantı durumu vs gibi benim de araştırıp bulamadığım, risk alarak sipariş verdiğim konularda bilgilendirme yapacağım
  • yozturk Y kullanıcısına yanıt
    şu an amazon da var. ürün için 67,99$ + vergiler ve kargo için 67,19$ her şey dahil 135,18$ a satılıyor. Almak isteyenlerin dikkatine..
  • 16 ocakta stoklara girecekmis yalniz bilginiz olsun 😉

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • umit.dulger U kullanıcısına yanıt
    Hemen mi tükeniyor anlamadım. Açınca var görünüyor, sayfayı yenileyince yok oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yozturk Y kullanıcısına yanıt
    Orasını bende çözemedim :)
  • iyi günler bende samsung ms650 saundbar kullanıyorum, uzun bir süredir swa 9000s arıyorum ve tahmin ettiğiniz üzere bulamıyorum. Satışı ile ilgili olarak bilgisi olan var mıdır?
  • Eveet benim ürün geldi Rusya'dan, teslim aldım. Hoparlörler için stand ayakta sipariş vermiştim oda geldi, akşam kurup deneyeceğim inşallah sıkıntı çıkmaz. Bu arada resimlerdekiden çok çok daha ufak oyuncak gibi şirin bişey hoparlörler :)) malzeme kalite hissi de gayet güzel.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cji -- 18 Aralık 2019; 15:43:39 >
  • Cji kullanıcısına yanıt
    Merakla bekliyorum üstad. Ayakları nereden aldınız?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar dün akşam ürünü test ettim. Öncelikle sorunsuz bir şekilde çalıştı :) Kurulumdan başlayayım; ürün manualinde ve internet üzerinde çoğu yerde soundbar kapalıyken vol düğmesini yukarı dogru 5 saniye tutarak yazıyordu fakat bende Source tuşuyla gerçekleşti. Source tuşuna 5 saniye kadar basılı tuttum, cihaz ile eşleşti ve 8500s üzerinde link ışığı mavi renk sabitledi. Soundbar kumandası ile settinge girdiğimde rear speaker ve bir sonraki rear speaker level iki seçenek geldi. rear speaker olan sadece on/off, diğeri ses seviyesi -6 +6 olarak ayarlanabiliyor. Gene kullanıcı yorumlarına göre +4 yaptım seviyeyi. Sonra resimde görebileceğiniz konumlara yerleştirdim. Buarada dün misafir vardı o yüzden kabloları gizleyemedim. Ayaklık içinden geçirim daha düzgün bi konumlandırma yapacağım akşam, kablolar hiç gözükmeyecek.
    Gelelim deneyime :) Ürün tahminizden çok daha ufak ama malzeme olarak çok kaliteli duran bi ürün. Sıgara kutusundan en boy olarak bi tık daha yüksektir, tabi derinliğide var. Mesela örnek olarak diyelim soundbar ses seviyesi 15 olsun Standart yada surround mode farketmeksizin soundbardan çıkan sesin tahmini %10u sabit arkalardan geliyor. Her koşulda bu gelen %10luk ses gerçekten sese büyük bi sahne ve boyut kazandırıyor. Ve bu illa Netflix vs gibi 5.1 yayınlarda değil normal stereo tv kullanımlarımda bile çok hoş, True sound dedikleri sanırım bu. Sonra bahsettiğim gibi misafir olduğundan dolayı fazla test edemesemde youtube , kısa süreli netflix ve çeşitli kanallarda ufak denemeler yaptım. Mesela bi tren sahnesi vardı; kamerayı çekenin sesi sol arka, hemen sağındaki sağ arka ve görüntüdeki kişinin sesi karşıdan geliyordu. nasıl sepere edilmiş diye şaşırdım, gerçekten güzeldi dinlemeniz lazım :) Bir de misafirlerle muhabbet esnasında sol taraftan bi kaykay sesi geldi bi anda boşluğuma geldi, değişik bi histi. O kaykay sesinden sonra ilk başta yorumlara bakarak +4 yaptıgım leveli +2 ye düşürdüm ki bence bu akşam iyice dinleyince +1 yapacagım gibi. İlk kurulum sonrası ses seviyesi size düşük gelebilir, bahsettiğim %10 gibi düşünün. Düşük gelme nedeni yeni bi ürün oldugu için bekledğiniz bir ses var :) +2 ile başlayın derim size olan uzaklıgına göre. Kurulumuda çok basit zaten. Surroundu geçtim sabit %10luk verdiği ses bile odayı doldurup sahne genişliği kazandırıyor. Bence sonuna kadar güzel ve stoklarda olması gereken bir ürün.
    Son olarak ayaklıkları Ctt H1 ev sinema hoparlör stand diye aldım çifti 250tl gibi birşeydi fakat yuvaya tam oturmuyor. Ona bi civata ayarlamam lazım şimdilik biraz aşağı dogru bakıyor ama 60-120cm yükseltilebilir ayak olduğu için yukarı kaldırım şimdilik bir sıkıntı yok. Uzun oldu biraz bu tip şeylerde anlatıma pek alışık olmadıgım için atladığım yada anlatamadıgım şeyler olabilir sorunuz olursa sorunuz :)


    Samsung SWA-8500S ArıyorumSamsung SWA-8500S Arıyorum




  • aallii06 A kullanıcısına yanıt
    Bende Q70R Samsung Harman Kardon Soundbar var swa 9000s aldım gayet saglıklı çalışıyor tavsiye ederim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ayanoglu89 kullanıcısına yanıt
    Hadi yaa :( bende çalışmaz diye 8500s almıştım. Bilsem 9000 alırdım tüh. :(
    Nereden aldınız? Kaça aldınız?
  • Almanya dan geldi swa 9000s/En

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ayanoglu89

    Bende Q70R Samsung Harman Kardon Soundbar var swa 9000s aldım gayet saglıklı çalışıyor tavsiye ederim
    İyi günlerde kullanın. yurt dışı getirtme şansım olsa bende kaçırmazdım.
  • Merhabalar;
    Şuan amazonda 245 dolar çok yüksek değil mi?
  • Ben 3 hafta önce 160 euro aldım biraz bekle cok inip cıkıyor fiyatları

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende q70 soundbar için Amazon'dan 8500s veya 9000s almayı düşünüyorum. Bu vergisi nasıl ödeniyor. Kargo teslimi nakit mi ödeniyor, sistem nasıl bilgi verebilirseniz sevinirim.

    Bu arada hangi ürün uyumlu volt vs. sıkıntı olmayacak link olarak paylaşabilirseniz memnun olurum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cepcep34 -- 25 Aralık 2019; 19:11:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar yeniden merhaba. Daha once yazmistim amazon.com'dan 8500s siparis vermistim diye. 6 aralikta siparis verdim 17aralik teslim diyordu. Size basima gelenleri (basima gelen diyince kötü dusunmeyin 😉) anlatayim. 17 aralikta saat 20:00da teslim diyordu amazon siparis sayfasinda. 17 aralikta Saat 19:30 gibi urun gelmedi diye ki gunduzden aramex musteri hizmetlerini aradim ve kargonuz daha las vegasta görünüyor demislerdi bunu da belirterek mail attim amazona. Yarim saat kadar sonra ozur dileriz boyle seyler cok sık karsilasmadigimiz seyler vs vs diye ozur icerikli ve 40dolar kargo bedelini iade edeceklerini belirten bir mail geldi. 3gun icinde kartima 40dolar iade edildi ve uzun bekleyis sonrasi kargom dubailerden gecerek 🤣 istanbula ulasti ve dün yurtici kargoya verilmis. 1-2gun icinde elime ulasir diye düşünüyorum. Geldiginde detayli bilgi verecegim. Siparise 135dolar odeme yaptim ve 40dolar kargo iadesi ile totalde 95dolara (sagsalim gelirse şayet) sahip olacagim. Şansim yaver diyelim 😉



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr_ekooo -- 26 Aralık 2019; 23:19:12 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • zafermahmut86 kullanıcısına yanıt
    Bu arada zafermahmut kardesimin paylastigi link sayesinde siparis vermistim. Teşekkürümü iletmeden gecmeyim 😉

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eveeet sonunda kargom geldi hoparlörler ufak tefek daha önce arkadaşların da dediği gibi ama ses konusunda tatmin ediyor. efektler güzel. SWA-8500s/ZA modeli olduğu için voltaj girişi 110-120v. Bu konuda bilgim olduğu için 80 tl'ye input:220v output:110v 120w'lık voltaj dönüştürücü almıştım. cihazı dönüştürücüye bağlayarak çalıştırdım. soundbarla eşleştirmesi çok pratik. kullanım klavuzunda tarif ediyor zaten nasıl yapıldığını. Daha önceden Samsung HT-H5500W 5.1 ses sistemim vardı bozulunca garantiden hw-r650'yle değiştirdiler. Şu an yine benzer 5.1 efektlerini hissettiriyor swa-8500s eklentisiyle soundbarım. tavsiye eder miyim, tavsiye ederim. Fakat TR'de bulunmaması, yurtdışından yüksek maliyetlerle getirtilebilmesi, garanti vs mevzularını düşününce risk almak size kalmış ufak da olsa fikir verebildiysem ne mutlu bana. iyi forumlar




  • dr_ekooo kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam güle güle kullanın, fakat dönüştürücü kullanmanıza gerek yok, 220volt ile sorunsuz çalışıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.