Şimdi Ara

Samsung smart tv ler ile ilgili bir sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Hoşuma giden birkaç tv var almayı düşündügüm başında Samsungun smart tvleri geliyor .
    Örneğin UE-40ES6340 102 CM LED TV Samsung . Web Browser özelliği var,peki bu Web Browser özelliği ile her sayfayı açabiliyormuyuz.

Esas sormak istediğim şey ise digitürk web üyeliğim var direk olarak televizyondan açıp izleyebiliyormuyum? Bilgisayardan bağlantı yapabilirim ama wifi si olan ve Web Browser olan bir tv ile direk açabilirmiyim kullananlardan bu konuda yardım istiyorum.

Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laaahooo -- 26 Ağustos 2012; 15:10:21 >

• Digitürk Web TV silverlight ev HD kanallar için octoshape kullanıyor. Bildiğim kadarıyla hiçbir TV'nin bu özellikleri yok. Ama Flash destekli televizyonlar var ve bu tv'ner genel olarak her siteyi açabiliyor(digitürk hariç )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.