Şimdi Ara

Samsung şimdi de Airpods’u gözüne kestirdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung şimdi de Airpods’u gözüne kestirdi


    Çiçeği burnunda dijital asistanı Bixby ile önemli adımlar atmak isteyen Samsung, ilk olarak bir akıllı hoparlör teşebbüsünde bulunmuş ancak sonrasında kar edemeyeceğini düşünerek vazgeçmişti. Şimdi firma Airpods’a rakip olmak istiyor.


     


    Yeni şans


     


    Apple’ın geçen sene duyurduğu ve çok tartışılan kablosuz kulaklık seti Airpods, çok pahalı olmasına rağmen başarılı satışlar yapıyor. Gelen bilgilere göre Samsung da benzer bir kulaklık ürünü ile tüketici ilgisini çekmeye çalışacak.


     


    Samsung zaten hali hazırda kablosuz kulaklıklar geliştiriyor ve bunlardan Gear IconX fitness takibi yapabiliyordu. Samsung bu konsept üzerine Bixby dijital asistanını da ekleyerek daha gelişmiş bir kulaklık ortaya çıkarmak istiyor. Kullanıcılar Bixby asistanına doğrudan kulaklık üzerinden ulaşabilecek.


     


    Ayrıca Bkz.Samsung Bixby hoparlörü rafa kalktı

    Daha fonksiyonel olacak bu kulaklık için Samsung’un çaba sarf ettiği ve Galaxy Note 8 modelinin kutusuna dahil etmek istediği de gelen bilgiler arasında. Bu durumda kulaklık ürününün artık son aşamaya gelmiş olması gerek zira yaklaşık 2 ay sonra Galaxy Note 8 piyasaya çıkmış olacak.


     


    Bixby akıllı hoparlörü ile ilgili de benzer iddialar gündeme gelmiş ancak aniden projenin rafa kalktığı belirtilmişti. Bixby asistanı henüz yaygın kullanıma sunulacak kadar olgunlaşamadı. Samsung bu konuda biraz sıkıntı yaşıyor. Bu bakımdan Bixby temelli bir kulaklık veya hoparlör de çok sınırlı bir bölgeye hitap edebilecek. 


     







  • Bluetooth kulaklığı Apple bulduğu için.. Habere bak çay demle. Ç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yangın tüplerini hazırlayın.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ismarlama haber... Apple'ın bilet gönderip lansmanlarına çağırdığı bütün yayınlar aynı ağızla konuşuyor çok ilginç...

  • Iyi de samsung kablosuz kulaklik uretmemis bi firma mi? Hele hele harman kardon satin alimindan sonra apple rakip bile degil samsunga.

  • IconX'i güncelle koy kutuya. Ha H/K bu işe el atarsa çok daha güzel olur orası ayrı. Düşünsenize Gear Evo by AKG :D

  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Ne saçma yorumdur arkadaş



    Her ürünün hitap ettiği bir kesim ve oluşturduğu bir pazar vardır. Bir ürün geniş kitlelere ulaştıysa benzer pazara başka firmalar da göz diker. Anlamadığınız işlerde saçma sapan yorumlar yapmayın.



    Misal, 25-50 dolar arası bluetooth kulaklık desem bu bir pazar olabilir, 25-50 dolar arası kulak klipsli bluetooth desem daha alt bir pazar olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarim Bixby de S Voice gibi ufak bir kaçamak olmaz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Samsung Airpods'tan daha iyi yapar.

  • Klasik ekrem71 haberi, sonra laf edince neden laf ettin oluyor.

  • Tabiki Bluetooth kulaklığı apple bulmadı tıpkı parmak izi okuyucu , digital asistanı bulmadığı gibi. Apple bi teknolojinin olgunlaşmasını bekler sonra kendi tarzında havalı bi isimle pazarlar , o teknolojiyi yıllar önce bulup kullanan hatta vazgeçenler bu kez Apple a rakip olmak için uğraşır.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: reshthesucker

    Iyi de samsung kablosuz kulaklik uretmemis bi firma mi? Hele hele harman kardon satin alimindan sonra apple rakip bile degil samsunga.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önce 300 liraya sattıkları bluetooth kulaklara destek vermeyi öğrensinler. servislerde ekipmanları bile yok adam kulağına takıyor çalışıyor bence sorun yok diyor ve olay bitiyor. böyle b.ktan bir firma olma yolunda ilerliyorlar.

  • Bixby ismi çok itici olmuş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.