Şimdi Ara

Samsung SGH i780>624mhz,WM pro 6,Qklavye,dokunmatik ekran (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
0
Favori
41.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bende alıyorum samsung umarım yarın gelir .program yardımında bulunursanız sevinirim,bu programları pda nın hafıza kartına mı kuruyoruz yoksa pda nın kendi hafızasına mı ?

    birde 5-Minute Clinical Consult 2009 gibi tıbbi programları free nerden bulabilirim yardımcı olurmusunuz ?
  • Samsung i780 kullananlara bir sorum olacaktı cihazı c.tesi günü aldım bende yalnız problemim şu msn' e bağlanırken direkt gprs çıkmaya çalışıyor benim sıkıntım wireless açık iken neden bunu yapıyor ve bağlantu problemi diyor özel bir ayarı var ise ayrıntılı bir anlatım var ise anlatırsanız sevinirim. Hata aynen şu şekilde yazıyor



    Bağlantı problemi oluştu iyi sinyal alan bir alanda olduğunuzdan emin olun ve tekrar deneyin diye yazıyor bunu yazdığında wireless hemen yanımda açık turkcell şebeke full çekiyor sorun nereden kaynaklanıyor
  • aynı sorun bendede var hatta windowsun forumlarındada herkes bu konudan şikayetci bayagıdır bundan ugrasıyorum ve bı sonuç alamadım henüz eger acılse işin frıngs gibi programlardan ıdare etceksınız
  • Nodata isimli küçük bir program var onu yükleyerek bu sorunu aşarsınız forumu araştırınız..
  • onu yükleyince sadece gprs e baglanmıyo o baglantıyı kesıyo wıreless e yonlendırme yapmıyo onun ıcın farklı bısey yapmak lazım yani wireless baglıyken baglanacak
  • Data connections / advanced içinden ''My work network'' u seçin, öyle kullanın. Sürekli öyle kullanıyorum, GPRS için ısrar etmiyor.
  • geç cevap verdiğim için özür dilerim. 10 günlüğüne yurt dışındaydım bilgisayara elim dahi değmedi.

    ekran çözünürlüğü yeterli. internetteyken herhangi bir sorun yaşamıyorum. e-book da okuyorum ama pdf formatında değil. repligo kurdum rgo formatında okuyorum. oldukça rahat. bir sıkıntım olmadı şimdiye kadar. wireless için de WeFi isminde bi program kurmuştum cihaza ama wireless bağlantımı tamamen bozdu. cihaza hard reset atmak zorunda kaldım. kendi wireless manageri yeterli başka bir programa ihtiyaç yok. wireless bağlı olduğu sürece gprs hiç kullanmıyor zaten. makineyi telefon olarak değil de ikinci bir cihaz olarak yani daha çok bilgisayar özellikleri için kullanıyorum. o yüzden pil ortalama iki gün sorunsuz gidiyor. internete wirelesstan bağlanmak için work network değil de the internet seçmek lazım. o zaman hiç sorun yaşamadan olacaktır.

    gps'in uydulara bağlanması 2-3 dakika sürüyor. gps yeterli ama bende b-speech 20c bluetooth gps receiver var. sirfstar3 chip setli ufak bir alet ve i780'in kendi alıcısından çok daha iyi. performans açısından onu tercih ediyorum. bulabilirseniz tavsiye ederim zaten anahtarlığa takılıyor.




  • valla internette work networkte bi işe yaramadı bu olay yabancı forumlardada var ve çözümünü tam olarak bılen yok
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Ewren

    wm6 program,oyun,tema vs hangi siteden indirebiliriz arkadaslar?


    yok mu bilen arkadaslar...
  • Yeni E1 romunu yüklerseniz wi-fi kullanarak msn'e bağlanabilirisiniz arkadaşlar, düzeltmişler bu sorunu.
  • bu romu nerden bulabiliriz ?
  • İşlem biraz riskli olduğu için anlatmak yerine kendi indirdiğim forumun linkini veriyorum, açılan sayfada en alttaki postta gerekli tüm dosyalar ve detaylı anlatım mevcut, deneyiminiz yoksa ya yardım alın yada hiç denemeyin derim :) cihaz garanti dışı kalıyormu kalmıyormu bilgim yok ama windows live ve msn de wi-fi sorunu kalkıyor mutlaka başka düzeltmelerde yapılmıştır. Not: Metin içinde geçen "Function button" klavyede A nın altındaki yarısı beyaz yarısı siyah olan tuş, baya bi aradımda öyle buldum :)


    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=402529&page=4



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunes016 -- 12 Temmuz 2008; 10:22:24 >




  • yardım için teşekkürler.
  • Bilen biri lütfen cevap versin şu iki soruma:

    -Wi-Fi çekim kuvveti nasıl?
    -Opera 9.5 bu cihaza uyar mı?

    Acil cevap bekliyorum...
  • arkadaşlar herkese merhaba,
    dün aldım bu cihazı (samsung i780) gerçekten görünüş olarak çok hoşuma gitti zaten özelliklerini vs araştırarak aldım..
    fakat her ne kadar bilgisayar kullanımında hiç bir problemim olmasada ve artık usta öğretici düzeyinde bilgisayar kullanıyor bile olsam..

    ben bu işi beceremedim sanırım yani daha önce cep telefonunu saymazsak hiç mobil cihaz kullanmamıştım ve çok çok acemiyim neyi nasıl kullanabilecğei konusunda bir kaynak vs varmı ??
    yada birisi yardımcı olabilirmi acaba ??
    şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim..
    mesela wireless bağlantı kullanıyorum evde ama bağlanamadım gps nasıl çalışıyor.. ( aslında bütün herşey için yardıma ihtiyacım var )
  • Speech 20c GPS Tecrübeniz Hk.
    Sevgili comoergosum,
    Anlaşılan Speech 20c kullanıcısısınız. Ben de bugünlerde bir GPS alma araştırmasındayım. Ancak Holux m240 ve sizin de kullandığınız speech 20c arasında tercih yapamıyorum. her ikisini de kullanmış değilim. Holux piyasada bol miktarda var. Ancak Sizin kullandığınız bu şirin cihaz pek bilinen bir cihaz değil. Buna rağman alınabilecek 1-2 yer var internette. Fiyatı da 199 YTL.
    Siz bu cihaz konusunda nasıl bir öneride bulunursunuz. Tavsiye edermisiniz. Tabi bu değerlendirmeyi yaparken de başka GPS kullandınızmı onu da belirtirseniz sevinirim.
    İlginize şimdiden teşekkür ederim.
  • up
  • edıt:



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunuslar -- 26 Temmuz 2008; 1:35:48 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yunuslar

    edıt:


    ne yazmıstın da editledin.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.