Şimdi Ara

samsung sgh D820i 150 ytl (satılmıştır)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar kullanmakta oldugum samsung d820i telefonu satıyorum telefonun kullanımında herhangi bir problem yok gayet iyi.kullanımdan dolayı aşınmalar var dış camında (ekranda değil) köşede ufak bir çatlak var ama kullanımı etkileyecek kadar değil. 256 mb hafıza kartı mevcut.istanbul içi elden teslim edilir.

fiyat olarak 150 ytl istiyorum.son fiyat.lütfen pazarlık veya takas için mesaj atmayın.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flotte -- 26 Ağustos 2007; 20:32:58 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hocam bu fiyatı istediine göre heralde telefonun dışı harap durumda çünkü bedede d820 war tertemiz telefoncular zaten 180 220 lira arasında weriyorlar fiyat ki satılmaz o fiyata benim düşüncem
  • keşke fotografını şu anda yollayabilseydim de görseydiniz.telefonun bir hartablık durumu falan yok.kullanımdan dolayı aşınmalar var.geçen sene 650 ytl ye almıştım.telefoncuya gittim 150 ytl verdiler zoruma gitti.son kullanıcı alsın bari dedim.eğer bugün satılmassa telefoncuya vericem.

• telefoncular o kadar p.ç ki bende bir telefon vardı 70 e aldık 1 hafta sonra götürdük 20 ytl ye aldılar...bundan sonra telefoncuya telefon satacağıma çöpe atarım daha iyi...
  • pm attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LimeWaRe -- 26 Ağustos 2007; 19:44:38 >
  • Forumda ve aramızda telefonculuka geçinenler olabilir. Lütfen genelleme yapmayalım. Aralarında gerçekten dürüst, temiz olanlar var. Sende aldığı telefonu o da üzerine kar koyarak satacak. Belki satamayacak bile fiyatını düşürecek falan. Tabi aralarında dediğiniz gibi çok şerefsiz namussuz olanlarda var. Bazen sizi enayi yerine koymaya çalışıyorlar, yalan söylüyorlar. Bir telefonu satmak için binbir türlü hikye anlatıyorlar falan...

Şimdiye kadar 30-40 tane telefon kullandım. Çok iyi telefonculara da şahit oldum, çok kötülerine de.
  • cokda agır konusmaya gerek yok telcı arkjadaslar hakkında hakaret ve kufure gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LimeWaRe -- 26 Ağustos 2007; 20:37:20 >
  • arkadaslar telefon için koray arkadaşımızla anlaştık.yanlız bişey sölemek istiyorum üstte arkadaşlar telefonculara laf attılar kesınlıkle öle düşünmüyorum.onlarda piyasa şartlarına göre rızıklarını arıyorlar.sadece iyi bi paraya ödedığım telefonu yok pahasına satmaktan dolayı bıraz sınırlendım.bu benım görüşüm.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.