Şimdi Ara

Samsung Servis?? - ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    46ES8000 TV da aldığımdan beri ışık sızması ve bulutlanma var. Normal ayarlarla karanlık ortamda seyredildiğinde karanlık sahnelerde ancak dikkat edildiğinde belli oluyor ve TV nin alt sol tarafındaki LED ışık sızması da yandan bakılınca gözüküyor. (Bu mağazalardaki bütün 46ES8000 lerde aynı bir sürü yerde teyid ettim) Ancak karanlık ortamda siyah ekranda arka ışık, parlaklık ve kontrast ayarlarını sona getirdiğimde belli oluyor ama bu ayarlarda normalde izleme yapılamıyor.
    Tabii ki ışık sızması ve bulutlanma miktarını diğer TV lerde teyid etme imkanım olmadı.
    Diğer bir sorunum da panelin üst çerçevesinin altında noktasal olarak sanki panelin yapıştırıcısı akmış, 3-4 yerde beyaz nokta var, silsem de çıkaramadım.
    Sizce bu sebeplerden TV yi servise versem değiştirirler mi? (Henüz 30 gün içindeyim)
    Forumlarda ışık sızması ve bulutlanmanın servis tarafından normal kabul edildiği ve değişim yapılmadığı yazıyor, böyle bir tecrübesi olan var mı?
    Açıkçası servise TV yi verdiğimde birşey yok diyip geri gönderirlerse şu anda belki keyfe keder olan problemlerin yanında bariz şekilde çizik vuruk vs li şekilde gelmesinden korkuyorum.
    30 günlük sürem yakında dolacak acil cevaplarınız için çok teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.