Şimdi Ara

samsung s6 şarj sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, Samsung S6 cihazım var. Bir gün orijinal şarjına taktım samsung gear vr gözlüğü takmışım gibi ekran açıldı sonra çıkardım tekrar taktım şarj olmamaya başladı. kablo değiştirdim başlık değiştirdim hiç birinde şarj olmuyor. Ama ttec marka power bank var onu takıyorum şarj oluyor. bir de kablosuz şarj oluyor. bilgisayara takıyorum şarj oluyor ama dosya aktarımı için bilgisayar görmüyor. Telefona format attım, ilk taktığımda şarj olmaya başladı orıjınal şarjından ama oynatınca kabloyu yine gitti. Ama power banktan şarj olurken hiç sorun yok , kabloyu oynatayım çıkarıp takayım hiç sorun vermiyor. şarj oluyor. Sorun nedir sizce



  • Görünüşe göre hızlı şarj olamıyor. Ayarlar > Cihaz Bakımı > Pil > Gelişmiş Ayarlar > Hızlı kablolu şarj'ı kapatıp öyle deneyin. aynı kabloyla/adaptörle yavaş şarj oluyor mu görelim.

    Normalde her bir pin belli bir görevi yapar anlaşılan o kısım bozulmuş. Garantisi muhtemelen yoktur. Sağlam bir telefoncuya yaptırmayı deneyebilirsiniz.



    samsung s6 şarj sorunu


    Mesela bu resimdeki 2 ve 3 veri transferi için gerekli. ID pini de bozulmuş sanki. Kısacası bu giriş yeri değiştirip bakılmalı.
  • WaxKitten kullanıcısına yanıt
    Evet hızlı şarjda olmuyordu ve benim de aklıma şarj soketi arızası geldi. Bugün telefonu bilgisayara taktım tanıdı ve dosyaları gösterdi. ardından orıjınal şarjına taktım hızlı şarja geçti şarj etmeye başladı bir süre sonra normal şarja döndü kendiliğinden. çıkardım tekrar taktım algılamadı. bilgisayara taktım tanıdı döndüm şarja taktım algıladı. Genelde direk orıjınal şarja takınca algılamıyor önce bilgisayara takıyorum çıkartıp şarja takıyorum hızlı şarj ediyor. kabloyla oynuyorum sağa sola çeviriyorum en ufak gidip gelme olmuyor. Aklıma bataryanın değerleri mi bozuldu sorusu geliyor. powerbank ttec 3 kademeli (5v 3.0A, 9v 2.0A, 12v 1.5A) telefonuna göre otomatik kendisi geçiş yapıyor. acaba bu powerbank mi bozdu bataryayı. fazla akım verdi vs.
  • Bu arada hızlı şarjı kapattım şimdi, gün içinde deneyip söylediğinizi haber vereceğim
  • Powebank'in bozduğunu sanmam çünkü telefonun kendisi hangi değeri isterse onu alır. Şarj soketi değişmesi gerekiyor sanırım. 50 ile 250 arasında ücreti olabilir. Bir de telefonu açıp kapatın yazılımsal olarak kafası karışmış olabilir.
  • WaxKitten kullanıcısına yanıt
    Hızlı şarjı kapattım dünden beri sorunsuz şarj oluyor. şimdi hızlı şarj açtım taktım şarj oluyor. normal şarja düşecek mi veya iptal edecek mi bakalım. haber vereceğim son durumu
  • hızlı şarj açık veya kapalı şarj ediyor. düzeldi cihaz. nasıl oldu anlamadım ama düzeldi. power banktan şarj etmek ayarlarını bozmuş olabilir. power a taksam da hızlı şarjı kapatıp takıyorum artık.
  • Düzeleceğini pek sanmazdım, sevindim. Teknoloji şans işi ne zaman ne olacağı hiç belli olmuyor. Bunu bir kez daha görmüş olduk.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.