Şimdi Ara

Samsung s6 , LG G4 veya NOTE 5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonumu sattıktan sonra bir süre nokia e63 kullandım ama artık gözlerim akıllı telefon arıyor . Bundan önceki telefonum z3 compact'tı .

Oyun oynamıyorum belki idarelik arada oyalayacak 1-2 oyun oynarım ki bu fiyata alacağım telefonlar oyunları rahat çalıştırır herhalde o yüzden o konulara pek girmiyorum .

Herkes gibi telefonun kasmamasını isterim

Ekranın küçük olmasını istemiyorum izlediğim ve baktığım görüntüleri rahatça kaliteli bir şekilde görmek istiyorum

EN ÖNEMLİ KONU benim için kamera . Kamerası ciddi anlamda iyi olsun hatta mümkünse piyasanın en iyi kamerasına sahip olsun seçeneklerime sırf bu yüzden fiyat farkı olan note 5'i koydum . İlk tercihim olmasada gerçekten hak ediyorsa 2400 liraya zorlayabilirm .

Samsung s6 ve LG G4 ile çok fazla konu açılmış yorumları okudum ama genellikle ezbere tavsiyeler verildiği için hangisi hangi konuda daha başarılı anlayamadım . Açıkçası z3c'nin kamerasından çok memnun değildim renkleri soğuk veriyordu bu yüzden sony almayı hiç düşünmedim değişen birşey var mı bilmiyorum .

• g4 direk ele snapdragon 808 adreno 418 ve 2k ekran 1 sene sonra maks o da çöp. Bataryası desen aynı.
    S6 ile Note 5 arasında tasarım dahil fark var ancak 700tl ye değer mi bilmem seçim sizin.

Orijinalden alıntı: nbacıshaquılle

g4 direk ele snapdragon 808 adreno 418 ve 2k ekran 1 sene sonra maks o da çöp. Bataryası desen aynı.
    S6 ile Note 5 arasında tasarım dahil fark var ancak 700tl ye değer mi bilmem seçim sizin.

Uçurum kadar farklar yok arasında benim anladığım kadarıyla . Zaten dediğim gibi telefondan oyun oynayan biri değilim kamera benim için önemli izlediğim bir videoda aynı kamera kullanıldığı söyleniyordu note 5 ve s6'da eğer öyleyse zaten direk S6 'ya yöneleceğim

Orijinalden alıntı: -zed-

quote:

g4 direk ele snapdragon 808 adreno 418 ve 2k ekran 1 sene sonra maks o da çöp. Bataryası desen aynı.

Uçurum kadar farklar yok arasında benim anladığım kadarıyla . Zaten dediğim gibi telefondan oyun oynayan biri değilim kamera benim için önemli izlediğim bir videoda aynı kamera kullanıldığı söyleniyordu note 5 ve s6'da eğer öyleyse zaten direk S6 'ya yöneleceğim

Note 5 ile s6 kamera birebir aynı.

quote:

Orijinalden alıntı: -zed-

quote:

Note 5 ile s6 kamera birebir aynı.

teşekkür ederim bu telefonu gidip mağazadan almak istiyorum ama hiçbir yerde satılmıyor arayıp bilgi aldığımda üretimi durduruldu gönderilmiyor dendi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 vs Zenfone 2
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.