Şimdi Ara

Samsung s3 mü lg optimus G mi...?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sa arkadaşlar suudi arabistanda kızım için telefon alacağım ama samsung s3 ister durur o ama burda lg optimus G (32 gb,2 gb ram,13 mp,1.5 dört çekirdek,4.7",vs vs ) işte..hangisinden alayım daha kalitelidir..? İkisinede ime atılıyormu....?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetacik -- 19 Nisan 2014; 18:28:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Grsfik islem gucu pek oyle olmuyor s3 te sorunsuz calisan oyun nexus 4 te kasabiliyor mali400 optimizasyonu adreno 320 den hep daha iyi ancak 2gb ram ve 4.4 u de alicaksa optimus g tercih edilebir daha uzun omurlu olucaktir.
  • S3.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En fazla hayday oynayacaktir. Tabiki optimus alin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nexus 4 e 1.5 yil s3 e 2 yildir sahibim. En basiti vice city ve san andreas s3 full ayar sorunsuz nexus 4 te kasiyor Ben s3 daha iyi demiyorum ama o gflops farkini ortaya koyan bir oyun daha bugune kadar gormedim ki s3 un kastigi oyun nerdeyse yok forumda bununla ilgili cok fazla konu bulabilecegini sanmiyprum(oyun konusunda genel kullanimda degil) ozellikle 4.3 guncellemesinden sonra. Ki 2 cihazi rootlayip fps meter ile fps olcumlerini bile yaptim 2 sininde eminim bircok kiside destekler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psyshock -- 19 Nisan 2014; 19:07:12 >
  • S3 de inanılmaz bir ram sıkıntısı var, 830mb ram gösteriyor çoğunu da sistem sömürüyor (örneğin discovery de 970mb ram gösteriyor ve sistem çok daha az kullanıyor mesela) ayrıca S3 stock romu çok sıkıntılı. ekranı da pentile olduğu için kötü görüntü veriyor.

    optimus g'yi hiç gmrmedim ama S3 sahibiyim, S3 ü bırak önermeyi aman diyorum ama kaç, arkana bakmadan kaç. optimus g 2gb ram ile bence direkt tercih edilir.
  • Arkadaslar öneriler için sagolun...forumlarda lg G nin ses probleminden bahsediyorlar..kullanan varsa lütfen telefonla konuşurken mi ses gelmiyor,yoksa müzik dinlerken mi.yada öyle bir sorun yok mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • optımus G
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1myst

    Grafik i?lem güçleri;(Ne kadar yüksek o kadar iyi)
    LG Optimus G -- Qualcomm APQ8064 -- 57 Gflops
    S3 -- Exynos 4412 -- 15,8 Gflops

    Optimus G'de 2gb ram var. S3'de 1gb ram.. Dü?ünmeden Optimus G alyn derim ama S3 istiyorsa sizde Optimus G alyrsanyz ne kadar memnun olur/sevinir orasyny bilemem.

    Ayryca, GSMArena'da Optimus G'nin Kitkat güncellemesini alaca?y da yazyyor. Link..

    gsm arenada s3 içinde alıcak diyor :).




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.