Şimdi Ara

Samsung S3 alıcam ama..?..?..?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • aması var arkadaşlar.. ya arkadaşlar samsungun andoridlerinde sd kart beklenmedik şekilde çıkarıldı veya telefon görüşmesinin ortasında telefonun kapanması , hızlı şarj yemesi gibi sorunlar var.. özellikle root edilmemiş telefonlarda.. s3 kullananlar bilir bu hatalar ondada varmı? veya telefonu acıp kapattıgımızda uygulamalarn yerleri değişiormuş buda buyuk sıkıntı aslında.. bide telefon çekmeyen yerlere girdiğimizde (örn:asansör) ve sonra normal alana döndüğümüzde telefon çekiyo göstermesine rağmen arayanlara ''aradığınız kişiye şuan ulaşılamıyor'' diyor.. bir baska konu ise samsunglarda 3gye sürekli bağlı kalamaması ve push özelliğinin vermini alamamak ki bu ortak sorun.. ayrıca arkadasım telefon arama ortasında kesildği için samsunga götürmüş fakat onlarda 3g açık oldugu sürece bu sorun hep karşına çıkıcaktır gibisinde bir cevap vermiştir.. bu sebeplerden vazgeçebilim lütfen yol gösterin..

Bilgisi Olan Arkadaşlardan Yardım Bekliyorum..

Ayrıca niye yeni konu açtınız anlamadım. Her galaxy s3 alan yeni konu açarsa....

Orijinalden alıntı: Exxcrea

Sanırım ben başka bir telefon kullanıyorum. 1 aydır kullandığım cihazın adıda s3 ama anlattıklarınızla hiçbir benzerlikleri yok.

Ayrıca niye yeni konu açtınız anlamadım. Her galaxy s3 alan yeni konu açarsa....

Soyledigi herseye katiloyorum arkadadin bende kullaniyorum anlatiklarini senden ilk defa duyuyorum kulanici yorumlari mevcut sitede konu acman yersin arastirman yeterdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Whoracle1905

aması var arkadaşlar.. ya arkadaşlar samsungun andoridlerinde sd kart beklenmedik şekilde çıkarıldı veya telefon görüşmesinin ortasında telefonun kapanması , hızlı şarj yemesi gibi sorunlar var.. özellikle root edilmemiş telefonlarda.. s3 kullananlar bilir bu hatalar ondada varmı? veya telefonu acıp kapattıgımızda uygulamalarn yerleri değişiormuş buda buyuk sıkıntı aslında.. bide telefon çekmeyen yerlere girdiğimizde (örn:asansör) ve sonra normal alana döndüğümüzde telefon çekiyo göstermesine rağmen arayanlara ''aradığınız kişiye şuan ulaşılamıyor'' diyor.. bir baska konu ise samsunglarda 3gye sürekli bağlı kalamaması ve push özelliğinin vermini alamamak ki bu ortak sorun.. ayrıca arkadasım telefon arama ortasında kesildği için samsunga götürmüş fakat onlarda 3g açık oldugu sürece bu sorun hep karşına çıkıcaktır gibisinde bir cevap vermiştir.. bu sebeplerden vazgeçebilim lütfen yol gösterin..

Bilgisi Olan Arkadaşlardan Yardım Bekliyorum..

1,5 aylık s3 kullanıyorum root yok 4.0.4 dediğin sorunlardan hiçbiriyle karşılaşmadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• s1 s2 s3 te sorun yaşamadım.
    Daha Fazla Göster
  • adam zaten s3 te böyle sorunlar var dememiş,s3 te böyle sorunlar yaşayan varmı demiş :)
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.