Şimdi Ara

Samsung S3 açılmıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sabah kalktığımda telefon Samsung Galaxy SIII GT-I9300 siyah ekranda takılı kalmıştı,açma kapama yaptım ama yine o ekranda kaldı, root menüsü için ses yükseltme power home tuşuna basınca restart atıyor kendine yine o ekranda kalıyor yani wipe vb. şeyler uygulama şansımda yok, başka bir öneri var mı acaba ,durduk yere neden böyle birşey yapmış olabilir...

Dji Phantom 3 Professional-4K,Playstation 4-Xbox One-Lg 3D-765s, OnePlus One 64 gb., Ipad Air 2 Wifi-64gb ,İpad 3 64gb-Wifi,Moto 360 Stone,Samsung 55 Js 7200,Monster W150er,Appletv3, Appletv2, PsVita-wifi, atlanta hdbox,dreambox hd800se,EKEN H9 Ultra HD 4K, PULSE wireless stereo headset(Sony) - Elite Edition, Popcorn hour a110,canon d550 vb.... Psn : tolgasantana007 Origin: tolgasantana Steam: santana_007 Xboxlive: tolgasantana007
  • santana007 kullanıcısına yanıt
    yanlıs program yüklemiş olabilirsin ondasn olmus olabilir odinden orj roma donmen gerek... 6 dklık iş :D downlad moda alcan teli odin usb le bglıcan okadar START a BASCAN... :D
  • Download moda aldı ama ne cwn nede normal samsung dosyası yükleyemiyorum hem sonunda pitle ilgili hata veriyor , şöyle pit dosyası güncel samsung 4.2.2 dosyası bulamadım gitti, bu konuda yardımcı olursanız sevinirim, birde telefon imei klon uzun zamandır turkbey rom kulllanıyordum arıza patch ile...
    Dji Phantom 3 Professional-4K,Playstation 4-Xbox One-Lg 3D-765s, OnePlus One 64 gb., Ipad Air 2 Wifi-64gb ,İpad 3 64gb-Wifi,Moto 360 Stone,Samsung 55 Js 7200,Monster W150er,Appletv3, Appletv2, PsVita-wifi, atlanta hdbox,dreambox hd800se,EKEN H9 Ultra HD 4K, PULSE wireless stereo headset(Sony) - Elite Edition, Popcorn hour a110,canon d550 vb.... Psn : tolgasantana007 Origin: tolgasantana Steam: santana_007 Xboxlive: tolgasantana007
  • santana007 kullanıcısına yanıt
    OPS LE YÜKLÜCEKSİN ONE PACKAGE
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.