Şimdi Ara

Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] (461. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.535
Cevap
183
Favori
937.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 459460461462463
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dragontool D kullanıcısına yanıt

    Hızlı şarj aleti ile kaç dk sürüyor tam dolum, hızlı şarj kullandınız mı acaba?

  • Nicolai Tesla kullanıcısına yanıt

    kasma değil ama böyle bir hantallık var arayüzde böyle yağ gibi akmıyor cihaz, böyle sanki şişmiş arayüz mesela mayıs güncellemesinde çok iyiydi cihaz ama maalesef şimdi kötü. Elimde xiaomi 12 pro da var bariz 12 pro daha iyi yağ gibi akıyor halen fark ediyorsunuz onu, burada xiaıomi övmüyorum sadece tecrübemi söyledim. Tabi burada söylediklerimi bizim gibi dikkatli kullanıcılar fark eder normal bir kullancıı anlamaz bunu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laazzz kullanıcısına yanıt

    Valla şahsen bir yerden borç ederim yine 13 ten s21 e geçmem . Bence nakit için bu riske girmeyin , ha benim bundan başka çarem yok derseniz geçilir tabi ama bir iphone 13 olarak sizi tatmin etmeyebilir bazı yönlerden bunuda göz önünde bulundurun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba 1 hafta içinde s21 almayı düşünüyorum, kullanan arkadaşlar deneyimlerini aktarabilir mi şarj dolum süresi, ekran süresi, arayüz gibi gibi şimdiden teşekkür ederim.

  • hidden track H kullanıcısına yanıt

    Eyvallah hocam,bütçem sınırsız demek isterdim ama herkes gibi bütçem sınırlı.Telefonun izlemediğim inceleme videosu kalmadı,gene de bi sorayım dedim.%99,9 ihtimalle yapıştıracam dediğin gibiSamsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smartboy38 -- 9 Ağustos 2022; 20:48:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smartboy38 S kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=2eF7_THfeHc&feature=youtu.be

    Burada düşüncelerimi açıklamaya çalıştım inceleme yazimda alt da ..

    UZAYI GÖREN CİHAZ SAMSUNG S21 ULTRA İNCELEMESİ

    TASARIM

    Samsung serilerinden Note ve S serilerinin birçok cihazını kullandım. Açıkçası kavisli ekrana geçmeleri bence samsung için tasarımın daha farklı bir noktaya taşındığını gösterdi ama taki S 21 serisi ile samsung düz kasama modeline geçti ve ultra diye isimlendirdiği modellerini kavisli yaptı. Bir tasarım harikası diyemem ama s21 ultrada kamera modülünü en iyi taşıyan tasarım olduğunu düşünüyorum. Çünkü kamera modülü içindeki sistemler büyüdükçe kamera çıkıntısı arttı. Note 20 ultra ve s 20 ultrada kamera çıkıntısı bağımsız bir modül gibi olunca bazen çok uygun olmadı ama S21 ultrada yan kasayla bütünleştirilip bir tasarım yapılması bence çok hoş durmuş. Ancak s 22 ultrada aynı tasarımı görmüyoruz ve bağımsız 5 tane delik olması bence çok hoş değil bu sebepten S21 ultrada tasarım gayet güzel ..

    PİL

    Pil durumu sürekli kullanımda tam performans şekilde kullanımda 8 ila 9 saat arasında Ekran açık süresi aldım. Tabi bu süreler günlük veya duruma göre kullanıma bağlı değişiyor ancak şunu net söyleyebilirim ki sabah 9 da 100 olarak aldığım cihazı normal kullanımda gece 11’e kadar kullanabiliyorum. Ama sürekli kullanımda saat 7 8 gibi şarja takmak zorunda kalıyorum. Kısacası bu taraftan bakıldığında pil süresi iphonelerin çok önünde hele ki içerik izlediğinizi varsayalım gayet uzun süre sizi götürüyor. Fakat rakiplerinin 120 watt’ları konuştuğu dönemde 25 watt desteklemesi ve bunu kutuya bil koymaması cidden büyük eksiklik. Evet 25 watt da 1.10 – 1.15 gibi sürelerde 0-100 arası şarj oluyor ama ultra modeli olarak 25 watt hem dönemi hem de şu an için çok geride. S22 ultrada 45 watt’ları konuşuyoruz ama s21 ailesi için 25 watt çok düşük kalmış görünüyor

    GÜNLÜK DENEYİM

    Tasarımı ve ekran kalitesinin verdiği haz ile S21 ultra performansı birleştiğinde çok güzel deneyimler ve geri dönütler alıyorum. Ben kullanırken çok severek ve heyecanlı kullanıyorum bana göre teknik detaylar dışında günlük deneyimde s21 ultra diğer aile üyelerinin yanında serisinin en alınası ve en iyi cihazı diyebilirim. Tabi boyutu tek elle kullanım imkânı vermese de ve ayrıca el çantasına büyük gelmesi ve cebe sığmaması da biraz sorun gibi olsa da cihaz kullanıcısına güzel deneyimler yaşatıyor.

    PERFORMANS

    Samsung’un ülkemiz için verdiği Exynos işlemciler çoğu zaman samsung’u zor duruma düşürse de Exynos 2100 işlemci bu sefer rakibi Qualcom 888 e eşit hatta bazı sentetik testlerde kendini öne bile çıkarıyor. Samsung ‘un uzun yıllardır yaptığı yatırımlardan sonra işlemci sorununu çözmüş olması bence çok önemli ve artık ayrımları zorlaştırıyor. Tabi s22 ailesi ile ülkemizde de Qualcom işlemcilere geçmeleri bir artı avantaj ama 2100 serisi bence performası ve kullanıcısına sunduğu katkı ile kafada soru işareti bırakmıyor. Tabi işlemcinin yanında 12 GB ram durumu performansı daha yukarıya çekiyor. Bu performansı Kamera başlığı altında daha da detaylandıracağım.

    EKRAN

    Birçok markaya ekran teknolojisi üreten samsung’un Ekran konusunda cihazlarına verdiği katkı tartışılmaz bir avantaj getiriyor. Samsung S21 serisi ile birlikte ekranda 120 hz hızı en yüksek çözünürlükte bile kullanım imkânı vermesi S21 ailesini bir önceki kardeşi S20 ailesinin baya önü geçirdiğini düşünüyorum. Tabi ekran Teknolojisi olarak pazarın önder lideri olan samsung bu alanda lider olmaya devam edecek gibi görünüyor.



    KAMERA

    İşlemci performansı ve yeni nesil kamera modülleri özellikle büyüyen mercekleri sayesinde bana göre muazzam ama rakiplerine göre başarılı bir performas sergiliyor. S20 ailesine göre gelen 2.nesil 108 Mp kamera 10x optik zoom ve en önemlisi de tüm kamera modüllerinin 4K 60 Fps kayıt seçeneği sunması cihazı rakiplerinin baya önüne geçiriyor diye düşünüyorum. Elbet de gece performası ve Video olarak da tam zirve diyemem ama zirvede bir kalite veriyor. Tabi android cephesi hala video konusunda apple’ın önüne geçmiş değil ama s21ultra gece çekimi ve videoda başarılı bir performans sergiliyor. 8k 24 fps video seçeneği olması güzel bir detay olsa da çok kullanılacağını düşünmüyorum .. Özellikle zoom çekimlerinde görsel kilitleme gelmiş olması ve gece çekimlerinde işlemcinin verdiği katkı ile yapay zeka büyük işler başarıyor. Güçlü işlemci resimleri daha hızlı işlenmesini sağlasa da yapay zeka büyük ustalık ile işlerini yapıyor..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Şu ülkedeki fiyat istikrarsızlığından nefret ediyorum iki günde üzerine 700 TL koyacak ne yaşadınız
    10900 buna verileceğine 11500e fe alırım daha iyi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben gündelik olarak mesajlaşma uygulamaları arada sosyal medyada neler oluyor onlara bakıyorum. Onun haricinde alo alo olarak kullanıyorum. Arada yarı yarıya fiyat farkı var açıkçası, model düşürme isteği o yüzden aklımdan çıkmıyor.

  • JaReD22 kullanıcısına yanıt

    Büyük hata olur s21-s21 FE- S22 sırasıyla kullandım sakın 21 yerine fe almayın. Malzeme kalitesi daha kötü, şarjı daha kötü, ekran ve parmak izi okuyucu daha kötü. Fe'nin üstün olduğu tek nokta 3x optik zoom kamerası. İki telefon arasında kalsam FE almam için 2000 ₺ daha uygun olması gerekirdi. Ben alırken s21 2.el fiyatı FE kadardı 9000'e aldım ama pişman etti ve s22 aldım.

  • Laazzz kullanıcısına yanıt

    Eşim 13 kullanıyor ben s22 kullanıyorum. S21'de kullandım zamanında. 13 almak için 2 neden var biri pil performansı diğeri video kalitesi bunun dışında birçok noktada s21 daha üstün.


    120hz ekran sonrası 13 ile internet sayfalarında gezinmek eziyet oluyor.

    Bariz ekran kalitesi s21 daha iyi

    Android özgürlüğü

    NFC ile kart olmadan otobüste markette mobil ödeme kolaylığı


    liste uzar gider.

  • madmax50 kullanıcısına yanıt

    Bende bunu merak ediyordum, nedir bu FE saçmalığı diye, sonradan çıkan bir telefon fakat fiyat olarak daha pahalı ve özellik olarak fark yok sanıyordum, demek daha alt modelmiş :)

  • olcayypc O kullanıcısına yanıt

    Eyvallah hocam,gayet güzel açıklamışsın,her malın kusuru olur ama artıları eksilerine göre bayağı fazla bu telefonun,pek bir tereddütüm kalmadi zaten alma konusundaSamsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smartboy38 -- 10 Ağustos 2022; 11:47:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • madmax50 kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkür ederim hocam 21de karar kıldım :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba apple değerini daha uzun süre korduğu için, s21 i satıp üstüne koyup iphone 13 almak ekonomik açıdan daha mı mantıklı olur nakit sıkıntısı olmayan birisi için?

  • madmax50 kullanıcısına yanıt

    Hocam 21'i beğenmeyip 22ye geçtiniz sanırım. Temel fark ne oldu iki cihaz arasında, sizi bu kadar 22'ye iten?

  • newtonsapple N kullanıcısına yanıt

    Küçük boyutlu telefon seviyorum birde her yıl yeni modeli alıp denemek hoşuma gidiyor. S21 satıp s22 almak için önemli bir neden yok. Boyut küçük, batarya s21 biraz daha iyi, kamerada s22 biraz daha iyi. Bütçe düşünen birine s21 yerine s22 tavsiye etmem. S21 fiyatına göre harika bir telefon.


    Değer konusunda çok haklısınız iphone 13 geçen yıl 13.000'e aldım, 1 ay kullanıp eşime verdim s21 9500'e aldım. Şimdi fiyatlar malum iphone 13 2 adet s21 alıyor :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax50 -- 10 Ağustos 2022; 20:34:28 >
  • smartboy38 S kullanıcısına yanıt

    umarım memnun kalırsınız :)

  • yanlışlıkla dokunma koruması bazen telefon masada dururken aktif oluyor karanlık ortamda sizde de oluyor mu ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar s21 aldım bugün teslim edildi telefon ama ahize sesi baya düşük geliyor. İşitme cihazı uyumluluğu açık olduğu halde ses kısık. s20'den s21'e geçiş yapıyorum ve s20 hala elimde mevcut arada uçurum var. Yazılımı güncelledim ama düzelmedi. Bunun çözümü var mı yoksa arızalı falan mı? Ya da sizde durum nasıl.

  • 
Sayfa: önceki 459460461462463
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.