Şimdi Ara

Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Avometre Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir - 5 Masaüstü1 Mobil1 Android
5 sn
35.968
Cevap
432
Favori
2.245.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
152 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam cihaz yanında hediye vermiyorlar ne saat ne de kulaklık. Aslında aynı şeye geliyor gibi düşünün. Birinde para birinde kulaklık vs.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tekrar okudum hocam sizin durumu yanlış anlamışım ancak size olmasa da hem cihaz değişim indiriminden hem de kulaklık/watch kampanyasından yararlanan arkadaşlar var.


    Yapılacaksa tutarlı bir şey yapmaları gerektiğini düşünüyorum

  • ben de 2 gün önce internetten değişim kampanyası ile aldım, bugün kargo geldi yanında kulaklık vs çıkmadı

  • 600 TL ne indirimi yapıldı? O kısmı anlamadım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wonderer41 kullanıcısına yanıt

    Telefon üzerinden alanlara cazip yapmaları çok garip cidden. Size katılıyorum. Foruma girmeyen birisi bu tarz olaylardan haberi dahi olmaz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thelordof kullanıcısına yanıt

    işin ilginç yanı, Samsung'un hiçbir müşteri destek kanalının durumdan haberi olmaması. çağrı merkezi de, online müşteri hizmetleri de hiçbir şey bilmiyor ve standart kampanya şartlarını okuyorlar.


    Sosyal medya destek kanalı da sağ olsun parayı alana kadar çok ilgiliydi, sabahın köründe bile sipariş ile ilgili güncelleme veriyordu ancak bu konu hakkında dönüş yapma tenezzülü göstermediler.


    böyle bir olayın samsung gibi bir şirkette olabileceğini düşünmezdim ama sanki ay sonunun gelmesi ile beraber satış rakamlarını attırmak isteyen satış bölümü yetkililerinin yaptığı bir duruma benziyor bu.


    Açıkçası telefondan memnunum ancak tadım kaçmadı değil

  • Bugün inceledim ekranı ve görünüşü hiç beğenmedim malesef. Cihazı uzun süre kullanan begenebilir, para vermiştir beğenmek zorunda hissedebilir ama maalesef ki parasının ekranı değil onu söyleyebilirim. Bir kere ekran aşırı düz ve kenarlardan belirgin siyah çerçeve var , eşim a71 kullanıyor onun ekranını daha çok beğeniyorum o telefon bunun yarı fiyatına sunduğu ekran oranı daha başarılı.

    Ana konu diye buraya yazmak istedim kullananlar rahatsız olmasın kişisel gözlemim ve yorumumdur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 buçuk senedir kullandığım s10plus ımı (hiçbir sorunu yok çizik dahi yok) değişim kampanyası ile s2fe veya düz s20 ile değiştirmek istiyorum. sizce downgrade olur mu? tavsiye eder misiniz?

  • wonderer41 kullanıcısına yanıt

    Satış kanalı dışında diğerleri bilgiye sahip değil. Böyle olması can sıkıcı.

    Genelde çoğu yerde ürünü alana kadar epey ilgili olurlar. Üzücü gerçek.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FERROKROM kullanıcısına yanıt

    değişimde senin telefonu 5200e sayıyor s20 fe için konuşuyorum yanında kulaklığıda alırsan bence karlı bir alışveriş olabilir.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: sonerdursun1

    değişimde senin telefonu 5200e sayıyor s20 fe için konuşuyorum yanında kulaklığıda alırsan bence karlı bir alışveriş olabilir.

    Kulaklik mi saat mi daha katli olur sence? Bende o kulakliktan vardi bir onceki beyaz galaxy buds.

    S20 mi almaliyim yoksa fe mi ona karar veremedim bir de...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar,
    Biraz yazmak isterim şu konu hakkında. Bazı sorulara cevap olur belki.

    İlk olarak ön sipariş formunu İnternet üzerinden değilde telefonla bir bilgi almak için aradığımda telefon üzerinden oluşturduk. Formu dolduran arkadaş buds+ da verebilir miyiz bakalım dedi vs. Özetle, İstanbul da oturuyorum ve randevu günü arkadaş geldi, tertemiz S10 cihazıma 5000 TL saydı, kalan 1499 TL yi site üzerinden ödedim ve telefonu teslim ettim. O da yanında getirdiği S20 FE ve Buds+ kulaklığı yanında verdi. Gerçekten kârlı oldu bu alışveriş.

    Sonra,
    Telefon gelmeden önce yurtdışı forumlar da ve burada da bir kaç kişi bahsetti dokunmatik ekran sorunu hakkında, dedim inşaallah herkeste yoktur ve bize denk gelmez.

    Telefon geldiği günün ertesi günü bu sorun benim cihaz da vardı. Örnek, galeride bir fotoyu zoom yaptığınızda çift parmak ile sizi geri galeriye atıyor veya ekran biraz salakça tepki veriyor ne yapacağına karar veremiyor gibi. Telefonu ilk kurduğumda hemen uygulamaları veya ana ekranı klasörlere ayırırım vs ki hepimiz yaparız. Uygulaması toplayıp klasöre taşırken bile bir tuhaflık hissettim. Taşırken uygulamar dağılıyor, başka ekrana geçirmeye çalışınca zorlandım. Bundan önce kullandığım cihazlar örnek olarak (S7 Edge, S8 plus, S10, A50, Note 4, LG G2 G3 G3 vs vs)
    Hiç birinde dokunmatikten yana bu kadar rahatsızlık veya tuhaflık sezmedim. Hatta geliştirici seçeneklerinden dokunmaları göster kısmını aktif edip ekran videosu çektim zoom yaparken sapıtıyor diye Samsung Members üzerinde attım ama klasik cevaplar biraz.

    6500 TL verip alsa idim direkt geri iade ederdim ama değişim olduğu için ben cihazı göndereceğim hediye busd+ kulaklık ile birlikte, sonra 1500 ü mü geri verecekler ve benim telefonu geri gönderecekler vs vs. Kim bilir S10 u mun başına ne gelmiştir. Ve süreç bir kaç hafta sürecek.

    O sebeple gecen Pazar kafam attı ve gidip mecbur üzerine biraz para bayılıp S20 Plus aldım, dedim bari girdik bu yola son kez uzun süre kullanacağım telefon olsun ve içim rahat olsun. Yine fazla zarara girmedim sayılır ki kârlı bile oldu biraz, S20 FE en azından S20 Plus a sıçramama vesile oldu.

    Samsung iki güncelleme gönderdi dokunmatik sorunu için, bir tık daha iyi oldu ama sorun çözülmedi, bazı arkadaşlarda yokmuş umarım olmaz ama veya farkedemediler daha. Çatlağı sıva yapmak gibi, o sorunu düzeltmek için belki komple dokunmatik ekran hassasiyeti azalacak ve ekran daha da sevimsiz olacak.

    S20FE aldığımda ekran 120 hz vs ama arkadaşlar açıkca diyeyim. Ekranı kasası eldeki hissiyatı sanki A50 M30 gibi birşey. S10 bile Plus demiyorum, daha farklı idi. Bir hevesle fiyatlar daha firlamadan ve değişim kampanyası cazibesi ile aldım. Düz ekran diye de heves ettim biraz eğimli ekranlardan sıkılmıştım ama bunun düzlüğü ve çerçeveleri insanı edge ekranlara itiyor 😊

    S20 FE ve S20 Plus veya S10 plus ile arasındaki fark bana göre tamamen kişisel. Biri Şahin kaportasına dokunmak gibi, diğeri Mercedes kaportasına dokunmak gibi hissiyat.

    O fiyata çift hoparlör su geçirmezlik 120 hz ekran vs koymuş eyvallah ama sanki aceleye gelmiş gibi cihaz. Bendeki hissiyatı bu idi.

    Samimi ve tamamen kişisel görüşlerimi yazdım. Umarım faydalı olabilir merak edenlere.

    Sadece bir daha istisnai durum olmaz ise FE veya Light modellere bulaşmam o net yani.
    Geçen senenin, eski olsun ama amiral gemisi olsun.

    Erdi Özüağ' in bir incelemesinde güzel lafı vardı S20 ile ilgili.
    İlk düşüncesinden tasarımına ve yapımına kadar Amiral gemisi olarak planlanıyor ve yapılıyor tarzından. Aynen durum bu.

    S10 plus um olsa idi bu telefona geçmezdim, o kadar net. Ekran dokunma hissiyatı ve tasarım üzebilir S20 Fe de.
    Sadece değişim kampanyası ve hediyesi ile çok cazip geldi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferit.61 -- 29 Ekim 2020; 13:22:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • thelordof kullanıcısına yanıt

    Degisim kampanyasına başvurup kapıda iptal ettiğim için bana teklif edildi müşteri temsilcisi tarafından. Muhtemelen sorduğunuz arkadaşa da ayni sebeple teklif etmişlerdir


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar note 8 telefonum var s20fe düşünüyorum. Bu teklifleri nasıl alıyoruz, müşteri temsilcisi Bizi nasıl arıyor. İnternetten başvuru mu yapalım




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kratostol -- 29 Ekim 2020; 13:47:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kratostol kullanıcısına yanıt

    Ustam,

    444771 i ara istersen bilgi al istersen oradan sipariş formu doldurttur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tatliyosun T kullanıcısına yanıt

    Peki hem indirim hem kulaklık veya saat te verdiler mi size teklifte


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kratostol kullanıcısına yanıt

    S20fe yi samsungun siteden aç. Sayfanın sağ altında canlı sohbet olacak. Oradan yazın size dönüş yaparlar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sipariş verdik ancak bu ekran sorununda son durum nedir? Güncellemeler işe yaradı mı? Gerçekten birçok insan bunun cevabını bekliyor ve merak ediyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ferit.61 kullanıcısına yanıt
    FE veya Light modellere bulaşmam

    tam olarak bu ne demek, sebebi nedir hocam

    Acaba,, Samsung Galaxy Tab A 8 T290 ekranındaki gibi renkler keskin değil de beyazımsı yada bi bulanıklık mı var

    misal

    Galaxy Note 5 ile huvei p smart ı yan yana koyunca, note 5 ekranı renkler cam gibi keskin berrak pırıl pırıl iken,,, huvei nin ekranı soluk beyazımsı, böyle beyaz değil de beyaza çalan cansız hafif bulutlu hava misali

    yani anlatmak istediğiniz bu gibi bişey mi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benim ekranda galeride zoom yaparken filan bir problem yok ancak mesela twitter'da scroll yaparken parmağı basılı tutarak okumaya çalışırsanız mikro bir titreme oluyor. Fark etmek oldukça zor ama çok dikkatli bakılınca anlaşılıyor.


    Genel kullanımı etkilendiğini düşünmüyorum ben şu an itibari ile ancak ben oyun oynamadığım için böyle hissediyor da olabilirim

  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.