Şimdi Ara

Samsung S2 Portable

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Samsung s2 portable 500gb harici harddiskim var yada vardi desek daha dogru olacak sanirim ;( dun itibariyle calismiyor kendileri...
    Herhangi bir darbe vs.. almadi. Durduk yere desem yalan olmaz. Farkli kablolarla ve farkli cihazlarda denedim ancak sonuc ayni bir degisiklik yok. Bilgisayar varligini bile algilamiyor...
    Cihazda usb ye takinca 10 sn ye kadar mavi isik yanip disk calismaya basliyor sonra cihaz susup mavi isik yanip sonmeye basliyor...
    İnternette ve forumda arastirdim ancak bir sonuc alamadim...
    Harddiskin icindeki verilere ulasmam gerekiyor fikri yada tavsiyesi olan varsa simdiden tesekkurler...
    Saygilar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• merhabalar; dediklerinizden anladığım kadarıyla problem kesinlikle hard diskinizin elektronik kartından kaynaklanıyor. Aslında yapacak pek bir şey yok. Harddiskinizin elektronik kontrol kartını değiştirmeniz gereekmektedir. Bununla ilgilide profesyonel yardım almalısınız
  • Garanti ya da servisle ugrasmak anlamsiz sanirim icindeki veriyle ilgileneceklerini sanmam gerci ilgilenselerde samsung harddisk birimi seagate gecmis isler biraz karisik iletisim kuracak biri yok ortada...
    Yardimci olabilecek bir yer bilen var mi arkadaslar... İstanbul kadikoy bakirkoy vs...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Die4SaXo

Garanti ya da servisle ugrasmak anlamsiz sanirim icindeki veriyle ilgileneceklerini sanmam gerci ilgilenselerde samsung harddisk birimi seagate gecmis isler biraz karisik iletisim kuracak biri yok ortada...
    Yardimci olabilecek bir yer bilen var mi arkadaslar... İstanbul kadikoy bakirkoy vs...

Verilerinizi kurtarmaya talipli bir çok yer var. Google da aradığınızda bulabilirsiniz. Eğer tavsiye isterseniz tavsiyede bulunabilirim
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.