Şimdi Ara

Samsung R522 laptop açılırken kapanıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aşırı ısınan bilgisayarın içini açtım, tozunu temizleyip termal macununu yenilemek için. Her şeyi güzelce söktüm, elimde termal macun olmadığı için yakınlardaki bir bilgisayarcıya gidip macun sürmesini rica ettim. Eve geri geldim montajını yaptım bilgisayarın, idle durumdayken Speccy adlı programla kontrol ettiğimde 56-62 derece arası görünüyordu ki bu sıcaklık gayet iyiydi benim için çünkü bu işlemler öncesinde bilgisayar idle durumda 82-85 derecelerde geziniyordu ve League of Legends gibi oyunlarda dakika 10dan sonra ısınıp fps düşüşü yaşanıyordu. 60 olan fps 8e kadar düşüyordu.

    her neyse montajını yaptım bilgisayarın ve açtım test etmek amaçlı bir 15 dakika beklettim bir sıkıntısı yoktu ve idle durumda sıcaklık değerleri iyiydi. sonra içim rahat yattım gece geç olmuştu, ertesi gün(bu gün) kalkıp laptopı açtım gireyim bir de oyuna bakayım dedim, botlara karşı bir oyun açtım ve 2 dakika geçmeden kapandı bilgisayar. şimdi tekrar açmaya çalışırken windowsu yükleyemeden kapanıyor.

    Sorun nedir sizce? bana yanlış termal macun aplikasyonu gibi geldi, çünkü adam dandiğinden ve az sürmüştü macunu. heatsinki de anakarta düzgün oturtamadıysa böyle olabilir gibi geliyor.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.