Şimdi Ara

Samsung Quick Drive Tambur Teknolojisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türkiye'de satılan yeni çamaşır makinesi serilerine bakarken bizim pazara pekte teknolojik pahalı şeylerin gelmediğini gördüm. Avrupada neler oluyor diye ingiltere sitesine bakarken oldukça yeni bir makinesini gördüm ki sanırım bu tarz bir yenilik başka markada yok?
    Halihazırda buzdolabındaki twin cooling ile iki bölümü farklı yöneterek inovasyon ve fayda sağlayan bir yenilik yapmıştı. Şimdi de çamaşır makinesinde quick drive görünce faydalı bir şeymiş gibi geldi bana. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Güzel bir yenilik mi?








  • ezimuse kullanıcısına yanıt
    Samsung ve Samsung gibi Kore kökenli markalar her ne kadar yenilik yapıyormuş gibi gözükselerde aslında eskiden olan teknolojileri ısıtıp ısıtıp Pazar'a sunuyorlar

    Buzdolaplarında kullandıkları ikili soğutma sistemi zaten çok eskiden beri olan bir sistem di fakat gerek duyulan bir şey olmadığı için yaygın değildi

    Çamaşır makinesinde uyguladıkları yeni(!) sistemde çok uzun yıllar önceden kullanılmış bir sistemdir(bkz: hoover keymatic). Samsungun bu teknolojiyi yeniden kullanarak BSH'a "siz variosoft ile beceremediniz, çamaşır nasıl parçalanır göreceksiniz şimdi" dediğini düşünüyorum.

    Bir teknolojiye inovasyon demek için daha önceden kullanılmamış olması gerekir. BSH İdos gibi veya aeg nin çamaşır makinelerinde kullandığı su yumuşatma sistemi gibi mesela



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K-E-N-A-N -- 21 Mart 2018; 11:09:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • K-E-N-A-N K kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi var mıydı bilmiyordum. Anlaşılan o ki zamanında ya iyi apılmayan teknolojilerdi yada o zamana göre gereksizlerdi ki günümüze kadar aynı tambur aynı sistem gelmiş.
    İkili sistemden de oldukça memnunum ben. Kokular birbirine fln karışmıyor sebzeler 1 hafta kadar sağlam kalabiliyor.

    Seneye zaten akıbeti belli olur bunun. Malum samsung tutmayan bir şeyi bir çırpıda siliveren bir firma.
  • ezimuse kullanıcısına yanıt
    Tabi orası öyle bana kalsa ben de 2li sistemi tercih ederim lakin 2li sistemin hakkını vermek zor. Zaten hali hazırda kullandığım klasik no frost budolabında koku problemi yaşamadım hiç. Bu daha çok cihazın hava filtresi ile alakalı.

    Çamaşır makinesini bir çırpıda siler mi bilmiyorum ama gelecek şikayetleri şimdiden tahmin edebiliyorum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • K-E-N-A-N K kullanıcısına yanıt


    Amerikadaki üstten yüklemelilerin tamburun patlaması gibi
    Eleştiriyoruz ama evde samsung çamaşır makinesi de var
  • Samsung kurutmalı çamaşır makinesi aldım bir buçuk yıl önce, aldığım güne lanet olsun. Bir buçuk yıldır Samsung Isparta servisini makinenin arızalı olduğuna ikna edemiyorum. Kör ve sağır olmak gerek bu makinenin arızalı olmadığını söylemek için. Sanırım garanti süresini geçirmek için uğraşıyorlar.



    https://youtu.be/Nnk0LYj1nsY

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.