Şimdi Ara

Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] (942. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20.339
Cevap
379
Favori
636.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 940941942943944
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Edelion kullanıcısına yanıt
    Sony, Tvlere desteği kestiği için anlaştığı servis firması bakacak cihazlara, sizin de tecrübe ettiğiniz konu satış sonrası hizmet olduğundan mütevellit dedim o şekilde ama çıkacağı varsa tabi hepsinde çıkar sorun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EE8FFFABB -- 6 Haziran 2023; 18:40:55 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dostlar QN95B kullanıyorum. Youtube da 4k videolar donuyor. Netflix, prime gibi platformlarda sorun yok. ne yapmaliyim? Modem televizyona yakın ve internetim 200 megabit.

  • cangüney C kullanıcısına yanıt
    Burada youtube takılmalarına karşı bir çözüm sunulmuş, denk gelmediyseniz bakmakta fayda var.

    https://www.youtube.com/watch?v=YZcsnyOoWs8&feature=youtu.be

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar,

    Youtube de QN90C’nin VA panelli incelemesine denk gelen varsa link atabilir mi ?

    QN90C’ nin VA panellerinde contrast oranı nedir belli midir ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayers! -- 6 Haziran 2023; 19:54:44 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sorun internetimdeymiş. kablolu bağlanınca direkt otomatik 4k'ya aldı hiç donmuyor. Wifi ile otomatik 1080p de açiyordu videoları.

  • guguk kullanıcısına yanıt

    hocam cevap için teşekkür ederim, başka önereceğiniz model varsa onlara da bakabilirim.

  • brovazZ kullanıcısına yanıt
    Hocam eğer parlaklık takıntınız yok ise OLED bakmanızı tavsiye ederim. Ben 3 andır QN90B kullanıyorum, maç izlemek ve oyun konsolu ile kullanmak için almıştım fakat şu an oyun konsolunda problem yaşıyorum, Samsung hiçbir şekilde incelemeden problem olmadığını söylüyor. Ürünün reklamında verilen teknik detaylar karşılanmadığını söylememe rağmen bir destek söz konusu değil. O yüzden parlaklık takıntınız yok ise oled alın direk.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Edelion kullanıcısına yanıt

    Hocam parlaklık takıntım yok açıkçası ilk kez bir samsung tv alacağım daha önce hep sony kullandım. Şimdi oledlere baktım haftasonu ama çok hassas ve malum problemlerden dolayı oled almaktan vazgeçtim yoksa oledler gerçekten çok cezbedici duruyorlardı. kafam karıştı iyice ne yapacağımı bilemedim

  • brovazZ kullanıcısına yanıt
    Hocam o zaman size karar vermeniz için şöyle anlatayım;

    Tüketiciler bir ürün alırken öncelikle performansına bakar sonrasında teknik desteğe bakar. Samsung ürünleri söylenene göre kaliteli, benim yaşadığım problemi görmezden gelirsek evet görüntü kalitesi gerçekten güzel fakat teknik destek olarak gerçekten sınıfta kaldılar. Sony, Türkiye pazarından çekilme durumundan dolayı bildiğim kadarıyla yönlendirilen servisler ile işlem yapılıyor fakat buradaki saçmalık Samsung, Türkiye pazarında olmasına rağmen destek veremiyor o halde Sony almakta bir problem yok. Daha önce Lg kullandım fakat servis ile işim olmadı. Samsung televizyon daha önce de kullanmıştık, garantisi bittiği gibi ekranda çizgiler çıkmaya başlamıştı. İlla Samsung almak istiyorum ve mini led bakıyorum diyorsanız direk Amazon’dan alın, Samsung Türkiye yardımcı olmazsa Amazon direk değişim yapar, ben Amazon’dan almadığım için pişmanım, Samsung aldığım için iki misli pişmanım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • samsung neo qled 65qn95b aldım 48 bin lira vererek herşey güzel ama tv arkasında tiz bir ses geliyor biraz, tv ekranı açıkken ve ses kapalıyken bu sesi duyabiliyorum ve rahatsız ediyor.


    acana bu modeli kullananlar tvyi açıp sesi tamamen kapatıp daha sonra tvden dediğim gibi tiz bir ses gelip gelmediğini kontrol edebilir mi? benim tvde mi sorun var yoksa gelen bir durum mu bilelim.


    ayrıca dün ps5 görüntü testi sırasında 120hz görüntü testinde çat diye bir ses geldi tvden testi tekrarladım yine çat diye ses geldi testin aynı noktasında.

  • magrofon kullanıcısına yanıt

    şimdi kime göre tiz bir ses neye göre tiz bir ses? Genç insanlar tiz sesleri duyabilirken, yaşlı kulaklar bunu duyabilemez. O yüzden "ölçüm" şart.


    Andriod telefonlarda "spectroid" adında ücretsiz bir program vardır. Evdeki herkesi ve her şeyi susturduktan sonra, TV yi açın sesini kapatın, telefon ile TV den gelen o tiz sesi araştırarak, neresinden geldiğini bulmaya çalışın. Tam geldiği noktada da bir süre "spectroid" in görüntüsünün akmasını bekleyin, sonra TV yi kapatın/fişten çekin. Sesin gittiği uygulamanın görsel grafiğinde gözükecektir. Hemen bir ekran görüntüsü alın.


    Böylelikle, ya bir ses geliyor gibimi acabamı gibi subjektiviteden kurtulmuş olursunuz.

    Sorununuz "Televiztonun tam şurasından xxxxx Hz lik tiz bir ses geliyor çalışırken" gibi bir cümle ile tanımlanabilir hale gelir. Yani sorunu tam olarak saptamış olursunuz ki sorunun tespiti çözümün yarısıdır...

    Ha ondan sonra dersiniz bu TV yaymaması gereken sesler yayıyor, değiştirin, tamir edin, susturun vs...


    Genel olarak bu sesler indüktörlerden gelir. Güç çevrimi için bobinlerden geçirilen enerji bobinleri titretir. Genelde bu bobinler iyice yapıştırılır ses çıkartmaz ama... Üründen ürüne farklılıklar olabiliyor.


    çat sesi de nereden geliyor onu da bilemiyorum ama TV ünitenizin güç kaynağı ünitesinde bir sorun olabilir. Bende E serisi bir TV var, ondan bile kapalıyken tak tuk sesler gelir arada. Heralde voltaj regülasyonu ile ilgili devreler çalışıyordur diye düşünürüm. Ülkemizdeki elektriğin bile kalitesi malum...





  • Arkadaşlar Merhaba,


    1 Yıl önce 55QN90A almıştım Cumartesi günü kurduracağım bu model için güzel ayar yapılması lazım yoksa görüntü kötü oluyor gibi yorumlar vardı. Ürün içi hangi ayarları yapmam lazım , hangi uygulamaları kullanmam lazım ve içerisinden askı aparatı çıkmıyormuş kullanan arkadaşlar hangi aparatı satın aldı acaba ?

  • Merhaba arkadaşlar hangi iptv programını önerirsiniz?

  • keyfoagam K kullanıcısına yanıt

    ben uzun zamandır smart iptv kullanıyorum. bir sorun çıkarmıyor..

  • Arkadaşlar merhaba. Daha önceki gönderilerilerimden birinde ekranda ölü piksel farkettigimi ve servis kaydı açtırdığımı söylemiştim. Geçen gün servis kontrol için geldi ve ekranda görülen noktaların ölü piksel değil toz ya da çapak türünden bir şey olduğunu ifade ederek durumu tutatanak altına alıp gitti. Bugün müşteri hizmetleri tarafından arandım ve ürün için değişim kararı çıktığı yönünde bilgilendirildim. Ayrıca talep etmem durumunda sorunlu parçanın değişimi ve 11200 TL para iadesi de teklif ettiler. Bu noktada hangi yolu izlemem gerektiği konusunda fikirlerinizi ve varsa tecrübelerinizi ifade ederseniz mutlu olurum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serkanntr -- 8 Haziran 2023; 14:49:44 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Titiz ve pimpirikli biri olup olmadığınızla alakalı


    çoğu kişi yeni ürünü alacaktır ama ben olsam parça değişim ve para iadesi alırdım senelerdir outlet samsung ürünü kullanırım zaten 2 senelik garanti bitince hepsi outlet olacak neticede değişim bir parçanın bozulmasından kaynaklı değil öyle olsa insan der ki ya değişen de bozulursa genel olarak bir arıza varsa v.s. der muhtemelen montaj sırasında veya kasaları tam oturtmuyorlar toza maruz kalmış arızalı bir parça değişimi değil

  • Arkadaşlar merhaba 65Q80C modeli bugün kuruldu.Değişen 3 cü cihazım eve daha gitmedim kurulumda babam vardı
    servis menüsünde DIMMING-[GA-8x12][05] yazıyor 80B nin yerel karartması yanlış bilmiyorsam 48 di

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozinho20 kullanıcısına yanıt

    Arttırdı samsung C serisinde karartma bölge sayısını. 95'e çıktı diye yazıyor.



    Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU]hdguru.com
    Review: Samsung 65Q80C 4K QLED TV Is A Solid Mid-Range Movie, Gaming Display – HD Guru
    https://hdguru.com/review-samsung-65q80c-4k-qled-tv-is-a-solid-mid-range-movie-gaming-display/
  • insane1907 kullanıcısına yanıt

    smart iptv de liste görünümü çok kötü, ücretli birde

  • keyfoagam K kullanıcısına yanıt

    zaten ücretli olacak, free olanların hiçbiri randıman vermiyor ki. çoğunu denedim. daha doğrusu tizen izin verdiği kadarını..

  • 
Sayfa: önceki 940941942943944
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.