< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] (738. sayfa)

-
-
arkadaşlar q80t kullanıyorum ekranı gri alanda görüp kararma veya ölü piksel kontrolü nasıl yapılıyor? nereye girmem lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hayırlı olsun hocam memnun muusnuz bende tcl55 ile samsung 55 qled arasında kaldım
-
Merhaba arkadaşlar dandik q70t den kurtulup para iademi en sonunda aldım (12 aylık dava süreci sonunda). Tv si ile sorunları olan var ise açsın davayı burada tüketici haklı... Yoluma sony ya da tlc ile devam edecegim. İyi forumlar...
para pul oldu dava bitene kadar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne. Gibi sıkıntılarınız vardı daha önce paylaşmış olabilir siniz ama yeni bir hatırlatma faydalı olur bence
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bulutlanma ve ölü piksel. Hepsi için samsungun salak cevapları ile karşılaştım. Cevaplarini söylüyorum
Bu tarz teknolojik ürünlerde bulutlanma normal (normal ise yaz ürün tanıtımının altına yıldız ile )
Eğer bulutlanma gündüz de gözüküyor ise o zaman problemden bahsedebiliriz
Ölü pikseller 2mt den gözükmüyor ise bizim için problem olarak nitelendirilemez.
En son fabrika servisinin cevabı ise
Dava açın kazanırsınız :))))) ki çok şükür hem bilirkişi hem de hakem heyeti benim lehime karar verdi...
Samsungun keyfi servis dönüşleri ve müşteri memnuniyeti konusundaki tutarsızlığı markayada soğuttu bir daha samsung tv asla....
Bende Q60A için başvurdum kalitesiz görüntü ve titremeler yüzünden. Başvurduğumun 1. haftası bilirkişi geldi bakalım ne olacak. olumlu konuştu ama sonuç bekliyorum.
Evet malesef buda benim zararım. Ben aldigim zamanda dolar 7.80 idi ve 8300 e almistim
İzmir optimum. Dün uğradım, zam gelmiş maalesef.
-
Samsung yetkili servisi duvara montaj için digipoll askı aparatı kullanıyormuş.
100,00 TL civarında dediler. Kullanan var mı?
Bunu mu taktıralım yoksa gidip dışardan daha kalite bir ürün alıp onu mu montaj ettirelim?
-
Şöyle bir örnek vereyim : 2 hafta önce kampanyadan 75" Samsung TV alan bir arkadaşıma Media Markt'tan Sonorous marka duvar askı aparatı aldık.Ki Sonorous askı aparatları konusunda bilinen bir markadır.
Yanlış hatırlamıyorsam 65 TL civarında idi fiyatı.Buna göre karar verin...
merhaba bende almayı düşünüyordum da q60a kötü görüntü derken normal tv yayınların da mı kötü yoksa netflix youtube gibi 4k içeriklerde de kötümü ? Titremeyi tv kanallarının haricinde farkettiniz mi ?
Arkadaşlar merhaba, 55qn90a almak üzereyim, sizlerede danışmak istedim. Bu televizyonun kronik sorunu var mıdır? Eksş yanları nedir? Tavsiye eder misiniz?
50 Q60A trt spor spor smart gibi kanallarındaki futbol maçlarında futbolcuların etrafında flulaşma var , hareketli görüntülerde ve zoom in yada zoom out gibi sahnelerde atlama titreme oluyor gibi, ekranın sol çeyreğinde bulutlanma var, kayan alt yazılarda atlama titremeler oluyor , tuner i sinyal zayıf kanallar göstermemeye başladı receiver da sorun yoktu.
Selam, 65q80a nasıldır? 17,000 TL teknosada. Ya da önerebileceğiniz başka bir ürün var mı?
samsung 2021 model tv lerde "neo qled" dışında tv alma. normal qled ler bir işe yaramaz.
neo qled lere ips panel diyorlar ama bu hali bile normal qled lerden iyidir.
ama fiyat farkı var tabii. bütçen diğerlerine yetmiyorsa başka yapacak şey yok.
-
futbol maçlarında oyuncuların etrafında olan o mevzu büyük olasılıkla çoğu tv de var. 2020 model qe60ta var bende onda da o var. Belli uzaklıktan fark edilmiyor. Bu flu olayı Lig tv online maç yayınlarında ve 4k maç denk gelirse onlarda olmuyor. Mesela youtube girip 4k maç videosu bulup baktığımda olmuyor. HD yayınlarda tv'ler 4k olduğu için görüntüyü yükseltmeye çalıştığı için bazı kusurlar oluşuyor sanırım. Bu arada Tv'ler de parazit azaltmayı kapatıp netlik ayarını düşürünce futbolcuların etrafında oluşan flulaşma geçiyor. Tahminen bu iki ayarında yüksel olması bu flulaşma olayına sebep olan etmenlerden. Hareketli sahnelerde olan olayın sebebi Görüntü netliği ayarları içinden çözülebilir. Qe60ta da oluyordu ben titreme azaltmayı 3 parazit azaltmayı otomatik yaparak çözdüm. Bir de Led Net Hareketli Görüntü ayarı diye bir ayar var. Doğal modda o siliktir ama diğer ayarlarda aktiftir. O ayarı seçip kapatırsan bu sorunu çözersin. O ayarın 60hz Tv'ler de kapalı tutulması gerekiyor. Her ne kadar o ayar süper görüntü kalitesi oluştursa da. (Alan derinliği oluşturup 3d hissi veriyor. Mağazalarda görünce of be dediğimiz alan derinliğini bu ayar veriyor)
100 hz altında Tv modellerinde soruna sebep oluyor. Bulutlanma olayına gelirsek tv değişimi için en temel sebep o bence. Kayan yazılarda atlama maalesef çoğu Tv modelinde olan bir mesele.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Spor ve normal yayın izlemicem ama bulutlanmanın fotoğrafını müsait olursan atar mısın
65Q70A almayı düşünüyordum fakat yorumlar incelemeler Samsung bayisiyle problemler beni markadan soğuttu resmen, kullanıp sıkıntı yaşayan veya memnun olan var mı? Alternatif olarak LG 65nano866 ve Sony 65x85j bakıyorum 1k fiyat farkı olsa da Sony en iyisi fakat onun da servisi çok sıkıntı resmen paramızla rezil oluyoruz doğru düzgün TV yok hiç bir markada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X