Şimdi Ara

Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] (583. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
20.287
Cevap
375
Favori
630.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 581582583584585
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar,

    Hali hazırda 55PUS7600 Philips TV kullanıyorum. Ancak şimdilerde daha büyük ekranı olan ikinci bir TV alarak sinema odası yapmayı düşünüyorum. En az 75'' ekran boyutundaki tvleri araştırıyorum. Şu an kafamda hem fiyat hem de isteklerim doğrultusunda Samsung'un q70t modeli var. Merak ettiğim konu sayfalarca ışık sızması.,ekranda oluşan gölgelenme problemleri vs. Okudum, canımı sıktı. Merak ettiğim mevcut kullandığım pus7600 den görüntüsü farkı q70t den çok bariz farklı olur mu? Değer mi q70t ye geçmek ya da başka bir TV modelinne mi bakayım? Neticede kullandığım TV'nin panelinden vs memnunum sadece boyut olarak başka bir TV arıyorum.

    Yardımlarınızı bekliyorum.

    İyi akşamlar

    Başka bir TV tavsiyesi için bütçem maksimum 18bin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf87 -- 29 Kasım 2020; 0:20:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi akşamlar. Q95t geldi ve kurulumu yapıldı. Alışma sürecindeyim. Ama şunu rahatlıkla söyleye bilirim. Görüntü açısından eski panelimle arasında dağlar kadar var. ( ki o panelde zamanının bir kaç gömlek üzereinde bir paneldi. Ues7000 serisi Şimdi için bile pek çok markaya kafa tutabilir.)
    Q95t kaç kumandayla geliyor. Araştırdığım kadarı ile yurtdışında 2 kumanda veriliyor. Akıllı kumandası metal. Benim cihazda kutudan sadece plastik akıllı kumanda çıktı. Standart kumanda yok. Sizdeki durumda böylemidir.
  • gokaykac kullanıcısına yanıt

    Valla hocam ben 1 sene olacak q60’ı alalı şurada 1aydır tüm uygulamalara erişim sağlayabiliyorum. Superinline’nın verdiğim modem yüzünden mesela puhu tv,foxtv gibi uygulamalarda video oynatmıyordu. Router alarak çözdüm sorunu.

    yani hem harici cihaz olmasın istiyoruz apple tv gibi ama en sorunsuzu da bu oluyor işte.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tp link Deco var bende 2.4/5 seçme imkanım yok. Böyle idare edicez zırt pırt uygulama indirmeyeceğim nasılsa 😄
  • nuwanda87 kullanıcısına yanıt
    O modem beni de çok sinir ediyordu. 2+1 eve yetmiyor. mesh sistemi ile çözdüm.
  • Arkadaşlar Tizen yüklü tv'sinde All-in-one klaveye kullanan var mı?


    https://www.amazon.com.tr/Microsoft-N9Z-00017-All-In-One-Media-Keyboard/dp/B07DHRNN4B/ref=zg_bs_12602039031_1?_encoding=UTF8&psc=1&refRID=Z6JFDC9NPJKDBHV7KA33


    Şu modeli almayı düşünüyorum youtube netflix vs. için.


    Logitech için samsung tv de youtube da vs çalışmıyor browser'da çalışıyor demişler.


    Q60T'de çalışır mı bu cihaz bilgisi olan var mı?

  • Digitürk 4k aboneleri için.
    Dün kutuyu 2.0 hdmi kablo ile tv ye bağladım. Kutunun görüntü ayarları menüsünde 2160p çözünürlük seçeneği açıldı. Onu işaretledim. Deneyin.
  • Ben senelerdir öneriyorum gözünüzden kaçmış demek ki

    sagem digiturk 4k receiver çok iyi upscale ediyor her qled sahibinin kullanması lazım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stagemasterone

    Hemen ben bunu otomotiv sektöründen bir örnek ile açıklayayım kısa tabiki


    Mercedes 1.8 motordan aşağıya dusmedi ve mercedes turk hem vergi dilimi hemde bmw ile arasındaki satış farkının kapatabilmesi için 1.6 motor istedi önce red edilen istek mercedes turkun satış rakaminda artış sozu vermesi ile ulkemize ozel motor ile getirildi ve sonrasında başka ulkelerede satıldı.

    Şimdi samsunga dönelim adamlar ürünü satarken yazılı hic bir beyan servisten hic bir yazılı belge vermezken bozuk urunlerine normal diyebiliyor neden cunku zaten bozuk olsa bile satıyor.

    Simdi bixby ye dönelim Turkce olmayacağını acikca belirtti peki neden samsung turkiye mercedeste olduğu gibi bastirmadi çünkü dilimize hakaret bile edilmiş olsa yinede ayni satış rakamları ya da daha fazlasini satabiliyor yani bir yaptırım yapmak zorunda hissetmiyor ve hissetmeyecek ama mobil ya da diğer alanlarda xiaomi sırayı kapsin bir tutussun bizlerde samsung sevdasindan vazgeçelim o zaman tekrar goruselim :)

    Şirketler satış rakamlari ile düşünür. Zaten varolan yetiyorsa ve her sene artıyor ise yatırım yapmaz ve yaptirmazlar.

    Ayrıca teknoloji kullanımı için once tadına varilmali bizim insanimiz aman ne isime yarayacak ki yi çok der ama bir kullanmaya başlasın vazgecemez ben hic kafamı kolumu kaldirmadan google saati soruyor gece sabah ne ise saati öğreniyorum araba kullanırken ara diyorum arıyor vb mukemmel rahatlık bixby daha iyi ise kanitlamasi icin once dilimize destek vermeli işte o zaman bir şeyler farklı olabilir gelistirme icin destek alabilir malum dilimiz zor bir dil...

    Birde şu var tv ye google asistani entegre ettiğinde ben oncelikle sorunlarin olacagi ve dar bogazin yaşanacağı biu sebeple donma ve yavaslama ile karsilasacagimi dusunuyorum.

    Bu dediğiniz sebeplerle gelmeyeceğini düşünüyorum zaten. Satış rakamları etkilendiği zaman Bixby denen uygulamaya da Türkçe gelir tabi onla bağlantılı olarak etkilenirse.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ramtu_sword

    İyi akşamlar. Q95t geldi ve kurulumu yapıldı. Alışma sürecindeyim. Ama şunu rahatlıkla söyleye bilirim. Görüntü açısından eski panelimle arasında dağlar kadar var. ( ki o panelde zamanının bir kaç gömlek üzereinde bir paneldi. Ues7000 serisi Şimdi için bile pek çok markaya kafa tutabilir.)
    Q95t kaç kumandayla geliyor. Araştırdığım kadarı ile yurtdışında 2 kumanda veriliyor. Akıllı kumandası metal. Benim cihazda kutudan sadece plastik akıllı kumanda çıktı. Standart kumanda yok. Sizdeki durumda böylemidir.

    Ülkemiz ve bir çok ülkede Samsung sadece akıllı kumandayı veriyor. O söz ettiğiniz videodaki ülke dahil kimi ülkede Crystal TV serisinden Tu8000 ve Tu8500 seris ile tüm Qled modellerde ise izlediğiniz videoda olduğu gibi çift kumanda veriyor.


    Nedense böyle bir durum var. Vermedikleri normal kumandayı neden vermedikleri soru işareti çünkü vermedikleri kumanda verdikleri kumanda dan çok daha ucuz bir kumanda. Ben QE60 sipariş ettim yarın teslim edilecek inşallah. Standart kumandasını trend yolda 85 TL mi ne.


    Dediğim gibi yurt dışında kimi ülkede bir çok model çift kumanda ile satılırken biz dahil bir çok ülkede sadece akıllı kumanda ile satılıyor

  • muratf kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Forumda dolaşırken gördüm bende 2019 yazında sıfır kutulu samsung bayiden almıştım 2017 model 55Q8CNAT curved modeli 1.5 yıldır kullanıyorum gözlerimi ayıramıyorum nedeni plazma tv den geçmiştim curved konusunda endişelerim vardı kasa açılması olur falan dediler box kutu arıza yapar yurtdışından gelmesini beklersin 1 ay diye beni soğutmaya çalıştılar ama aldım yinede 9 bin tl ye 6 taksit yaptım şimdiye kadar bir sorun yaşamadım sanki 8k seyrediyorum türksat 5 uydusu atılınca 4k yayınlar artar dedikoduları var inşallah gelir 2021 de bein grub türksat dan 4k frekansı alıcakmış maçlar için sabırsızlıkla bekliyorum sizde aldığınızdan bu yana sorun çıktımı hala memnun musunuz görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
  • Herkese merhaba

    Az önce ininal karta yüklü para kart geldi Samsung'dan Bunu her yerde kullanabiliyor muyuz Mesela kullananlar nerelerde harcadılar parayı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cimbomlusinan kullanıcısına yanıt
    Merhaba nakit çekme dışında kredi kartı geçen her yerde kullanılıyor diye biliyorum.ne zaman başvurmuştunuz?bakiye sonradan yükleniyor demişlerdi
  • skymasterrr kullanıcısına yanıt

    kart geldikten 1 hafta sonra sms geldiydi bana kart kullanılabilir diye.

  • sadays S kullanıcısına yanıt
    Bende beleş kutu var yine de maçlarda görüntüler tatmin edici ancak şunu fark ettim bein in Avrupa’daki yayın ekipmanları daha kaliteli en son başakşehirin Avrupa maçı lig maçlarımızdan daha kaliteli idi sanki.
  • Kullanıcı moduna baktınız mı ev mi aklıma başka bir şey gelmedi
  • Hocam reklam görmüyorum, tv internete bağlı DNS de kullanmıyorum. Umarım çıkmaz benim de karşıma böyle saçma şey mi olur? Samsungun rezilliği.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cimbomlusinan kullanıcısına yanıt
    Bizde sana bir soru soralım :) Bu kartı almak için iki resim çekilmesi gerekiyor imiş. Bunlar neler. Nereye göndereceğiz. Sırası ile yazan bir yer var mı işlemlerin neler olduğuna dair.
  • Bende de yok reklam tv bagli nete
  • 
Sayfa: önceki 581582583584585
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.