|
İlk aldığımda sanırım yoktu ya da gözden kaçtı. Zaten 1 tanesi ölü piksel değil. Panel arasında bir toz parçası var. Yan yana 3 pikseli birden etkiliyor. Buna rağmen yetkili servis "NORMAL" dedi. Ancak heyet "KUSUR" olarak gördü. Karara bağlanması 4 ay' ı geçti. PTT ile tebligatların yapılmasından sonra 15 gün kesinleşme süresi var. Toplamda 5 ay' ı buluyor süreç. |
Bende de 2 ölü birde 3 pikseli etkikeyen çizgi var normal dedi ama thh bulutlanma sebebi ile vermiştim bu sorunu daha sonra farkettim herhalde diğeri olumsuz sonuçlanır ise bu seferde ölü pikselden vereceğim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
2018 serisi QLED'lerde 1310.4 update sonrasi YouTube'da 2K ve 4K buffering problemi var, 360p'ye atiyor direk. Q7FN ile ayni problemi yasiyorum su an. 2019/2020 modellerde ayni seyi yasayan arkadas var mi? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 26 Kasım 2020; 4:54:28 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karayann -- 26 Kasım 2020; 8:59:9 > |
55q80r kullanıyorum oldukça memnunum. Google asistan özelliğinin geleceğini okudum geçmiş sayfalarda. Türkçe dil desteği ile olursa, bixby kullanamayan bizler için güzel ve pratik bir çözüm olacaktır. Hadi inş diyelim |
|
Hocam montaj yapilirken nelere dikkat edeyim, olu pixel, bulutlanma vs nasil bakarim montaj sirasinda inan yani tv konusuyla ilgilenmeyeli 9 sene oldu paslandim ve yaslandim kafam basmıyor desem yeridir :( < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Tamamdir ustadim, ekstra olarak usb ye simsiyah ve bembeyaz bir foto koyup actirayim diyorum olu pixel vs kontrolu icin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Arkadaşlar Samsung Tu8000 almayı düşünüyordum ama SAMSUNG QE50Q60TAUXTK 6000 TL altında düşmüş. Kullananların fikrini alayım dedim. Yalnız şikayetvar sitesinde biri 1 kasım günü yazdığı yazıda üretimden kaldırılıyor demiş o kafamı kurcaladı |