Aynen hocam o yüzden bende artık takmıyorum üst seviye TV de bütçe olarak çıkamam zaten ama servis dediğiniz gibi normal dedi geçti 2 3 hafta uğraştım ama artık pes ettim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i_brahi_m -- 11 Kasım 2020; 20:54:40 > |
Resimle değil bir önceki sayfada Youtube linki vardı onu açtım TV'de. Sende bizi cahil ettin gittin valla. Benim gibi teknoloji canavarı 20 yılından fazlasını teknolojiye vermiş birine bu kadar cahilce bir hareket yapabileceğini düşünmen bile hakarettir. Hemen formu terk ediyorum teknoloji hayatımı sonlandıracağım |
Hocam Video Desene, Ben Resim Üzerinden Anlattığım İçin Sizde Resimde Görmüyorsunuz Zannediyorum OLmasın Zaten,Sevinmeniz Lazım Bu Duruma Keşke Bende Görmesem Sizin Gibi. Estağfurullah Hocam Kimseyi Cahil Demeyiz:) |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Hocam cevabınız için teşekkür ederim, toplantı odamız cam kenarında değil, o yüzden o dezavantajlar bizi etkilemeyecek. Genel olarak anladığım, ufak tefek şikayetleriniz var, sizi pozitif yönden şaşırtmamış ama beklentilerinizi karşılamış gibi, ben haftasonu alacağım, muhtemelen önümüzdeki haftaiçi teslim ederler. Air mouse mevzusunu Samsung neden es geçiyor anlamış değilim, eski nesillerde samsung bu tarz kumandalara sahipti fakat günümüz neslinde bunu yapmıyorlar, tarayıcı tarafında gerçekten işlevsel oluyor. hocam yorumunuz ve ilginiz için teşekkür ederim. İyi günlerde keyifle kullanın... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam hayırlı olsun güle güle kullanın bi sıkıntı çıkmadığına sevindim sizin adınıza darısı başına diyelim artık < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba 75Q900R modelini almayı düşünüyorum kullanan veya bu tv hakkında tecrübesi olan var mı hiç? Memnuniyet veya memnuniyetsizlik yazabilirmisiniz. Teşekkürler |
75q900mu sormasi ayip olmasin maasiniz 20 30bin falanmi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
55q80 modeline güncelleme geldi yükledim. Başka yükleyen var mı ne gibi değişiklikler var? 1372.2 gibi bir adı vardı. |
k400 başarılı |
Hayır hocam ayarlardan değil YouTube a gir ölü piksel testi yaz çıkar vede tv test yaz orda testler var ordan yapılıyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam ilk kurulumu servis yapar zaten siz onlara rica edin ölü piksel testi yapın diye onlar yaparlar geri kalan testleride onlar gittikten sonra da yaparsınız zor bişey değil anlayacağınız < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
55Q70T modeli alarak aranıza katıldım. Kuruluma geldiklerinde ölü piksel ve ışık sızması hariç diğer hangi testleri yapmalıyım? Nelere dikkat etmeliyim? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkcont -- 13 Kasım 2020; 0:40:38 > |